KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Arkadaşlar,
Zamanla daha iyi bir karavanım olabilir. Ama ben konu karavan olunca, tabii ki yol emniyeti açısından sorun olmayacak şekilde, en kötüsüne de razıyım. Ben bu günleri yaşamak için uzun yıllar sabretmiş birisiyim. Bana her karavan uyar... Ben karavanım olmadan da karavancı olanlardanım. Yıllarca hayal kurdum. İstediğim gibi, özgürce keyifle gezmek benim hakkım.
Her zaman inandığım ve savunduğum değerlerden olan İnsan Hakları ve Demokrasi mitine göre istediğim gibi bir insan olabilirim. Kimse de bana karışma hakkına sahip değil.
Arkadaşlar bundan sonraki tüm mesajlarımı hem Türkçe hem İngilizce yazacağım. Benim için hem bir imtihan hem de kendimi geliştirmeye yarayacak bir şey olacak. İngilizce yazılan metinler birebir çeviri olmak zorunda değiller. Birçok hata yapabileceğimi özellikle pek çok noktada komik Turkish-English (Çeviri) hataları da yapabileceğimi düşünüyorum. Hatasız kul olmaz diyorum ve af diliyorum sizlerden.
Dear Friends: I want to write all my posts from this point Both Turkish and English. My English not very well anda i think i will made (funny) mistakes. İ want to say about it nobody is perfect and ask pardon me. Thanks.