Pikapüstü Karavanlar?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yasiko Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 168
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 73,796
Ynt: Pikapüstü Karavanlar?

Çok güzel tasarım hem 4x4 hem karavan montajıda kolay gibi görünüyor. Bunun bir benzerini saly karavanda yapıyor.Kısa süreli geziler için süper tabiki muhafaza etmeye yeri olanlar için.

Etiketler

Peki siz daha iyi bilirsiniz bu üstündeyken böyle birşey yapıla bilirmi :smiley:

www.vidoemo.com/yvideo.php?i=NllSZXBPcWuRpY29MRms&2001-nissan-frontier-solid-axle-swap

Bunuda yeni buldum fiyatı 21.000 usd buda çok güzel 6 kişilik harika birşey lance 830 bu aralar pikap üstü karavanlarla ilgileniyorum sizlerle paylaşmak istedim :smiley:

www.lancecamper.com/truck-campers/830/gallery.html

Bunuda yeni buldum fiyatı 21.000 usd buda çok güzel 6 kişilik harika birşey lance 830 bu aralar pikap üstü karavanlarla ilgileniyorum sizlerle paylaşmak istedim :smiley:

Çok güzel bir karavan. Peki bu tür karavanların türkiyede pikap üstünde taşınmasına trafik engel çıkarır mı, bu konuda bir araştırmanız oldu mu? .

vwcaravelle' Alıntı:

Yerli mali yurdum mali. Kullananlar memnun.
http://www.pinokaravan.com/?newUrun=1&Id=51701&CatId=bs45795&Fstate=

21000$ çok fazla para, yerli üretimler kaça maloluyor acaba? Bir de bir şeyi merak ettim, pickup karavanlar hangi pickup'larla uyumlu? Yarın aracı değiştirdiğnizde karavanın uyumsuzluk yaşaması sorunu olabilir mi?

gönünüşü güzel ama karavan aracın üzerine yüklendiğinde arka taraf kasadan 70-80 cm daha uzun yükseklik de 3 m civarında

bu ölçülerin aracın güvenli kabul elebilir ölçülerinin dışında olduğunu düşünüyorum, alman yaptıysa hesapsız yapmaz diyebiliriz ancak yinede sakıncalı görüyorum

zamanında yeni aldığımız kia cobra kamyonetimizin üzerine açık kasa yaptırırken sağdan soldan 15 er cm arkadanda 40 cm uzun yaptırmıştık bu ölçülerle ancak 1 hafta kullanabildik derhal kasayı normal ölçülerinde düzelttirdik

Bildiğim kadarıyla problem çıkarmıyor çünkü seyyar olduğu için kasada taşınan bir yük gibi gözüküyor .

bence fiyat normal gibi çünkü kaliteli birşeye benziyor sıradan yabancı 6 kişilik bir çekme karavan bile 30 bin den fazla birde bununla birlikte motorkaravan sahibi olmuş oluyorsunuz motorkaravanların fiyatları ise çok daha fazla

insel' Alıntı:
Yerli mali yurdum mali. Kullananlar memnun.

Fiyatı nedir acaba?
Birde bu Pino ürününü kullanan kimler var İnsel hocam, memnunlar demişsin, az ayrıntı verebilir misin?

Arkadaslar Merhaba,

Knaus artik bu tür camperler üretmiyor. Piyasada bu marka fazla tutulmadi.
Ben 2 senedir Dodge Power Wagon ve Lance 825 kullaniyorum ve cok memnunum. Cok yönlü kulllanilabilmesi acisindanda cok avantajlari var. Tavsiye ederim.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=40543.0

Selamlar

Serkan

serkus' Alıntı:
Arkadaslar Merhaba,

Knaus artik bu tür camperler üretmiyor. Piyasada bu marka fazla tutulmadi.
Ben 2 senedir Dodge Power Wagon ve Lance 825 kullaniyorum ve cok memnunum. Cok yönlü kulllanilabilmesi acisindanda cok avantajlari var. Tavsiye ederim.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=40543.0

Selamlar

Serkan

Serkan bey,

Tecrübeleriniz ışığında Pino karavanın pick-up modelini değerlendirmeniz mümkün mü?

Büyüklük, kullanışlılık, belki daha farklı bir iç dizayn gereksinimi vb. gibi şu an benimde tam bilemeyeceğim farklı yönlerden görüşlerinizi aktarabilirseniz memnun olurum...

Çünkü üretim aşamasında esnekler ve istediğiniz ölçülerde (yasaların izin verdiği) modeli yapabiliyorlar...

Selamlar...

Haldun

Pino pick-up karavanı kullanan, gören, duyan, deneyen var mı?

Yoksa hiç satmadı mı? :eek:

Yada alanlar gezenbiliri hiç duymadı mı... :D

Pino üretimi Sally ninkine göre daha makul görünüyor...

23 Nisan' da vosvoscularla yaptığım Gelibolu kamplı gezisinde tanıştığım Çanakkale'den Halil Bey Nissan Navara pikabının üzerine Faruk Bey'e (Pino karavan) bir karavan yaptırmışlar. Yakından görme fırsatım olmuştu. Oldukça şık bir karavandı. Bence de Saly'ninkinden güzel duruyor. Halil Bey ve Ailesi de memnundu.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR