Pikapüstü Karavanlar?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yasiko Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 168
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 73,940

Etiketler

Ynt: Pikapüstü Karavanlar?

Estağfirullah.

Daha önce de yazdığım gibi artık ne istediğimi bilmiyorum. Her yeni modelde veya ortaya karışık bir model tasarladığımda,başka bir fikir beni dürtüyor,vazgeçiyorum. Ve bu durum böyle dönüp duruyor.

Yıl sonunda kısmetse emekli oluyorum. O tarihten sonra umarım gerçekleştiririm.

Sağolasın Salih kardeş. Darısı başına...

Ama sakata gelmekten de korkuyorum. Hani derler ya;

Kadının bebeklisi,
Takım elbisenin yeleklisi
......... .....ün emeklisi iyi olur diye :D :D :D

Daha da basit olarak

b.jpg

birde buna bakın (aşık olabilirsiniz.) chalet ts116 fiyatı 30.000 $ 3 slide war ama harika bişey

http://www.eastendcampers.com/chalet-triple-slide-truck-camper.html

mitsubishi kasa konulan karavan sayesinde bir campere dönüsüor knaus traveller x alman malı hemde müthiş birşey yorumlarınızı bekliorum

http://video.google.fr/videoplay?docid=6446510593571060234&q=Knaus_Werbevideo.avi&total=1&start=0&num=10&so=0&type=search&plindex=0#

haklısın linki tekrar veriyorum

video.google.fr/videoplay?docid=6446510593571060234&q=Knaus_Werbevideo.avi&total=1&start=0&num=10&so=0&type=search&plindex=0#

vwcaravelle' Alıntı:
mitsubishi kasa konulan karavan sayesinde bir campere dönüsüor knaus traveller x alman malı hemde müthiş birşey yorumlarınızı bekliorum

Ah be hocam...
İzledikten sonra bizde yorum yapacak hal mi kaldı... :D
Unicat haricinde hayalimdeki araçlar arasında üst sıraya tırmanıverdi birden... ;D

Bu araç konma karavan mı :smiley: şimdi, ayrılma esnasında şok oldum, ecnebi gene yapmış. Bana uygun bir araç değil, benim kesmem yerleştirmem gerekir emeğim girdiyse ben daha da keyif alıyorum.

Süper yaw, Muhafaza edecek bir yerim ve bütçem olsa durmazdım

toffy' Alıntı:
benim kesmem yerleştirmem gerekir emeğim girdiyse ben daha da keyif alıyorum.
Uygun ölçüler alınıp gövdeyi yaptırmak da mümkün olabilir aslında, bence çok zor olmayabilir. Ama araçtan sökülmesini sağlayan düzenek biraz karışık sanki. Bir de aracın taşıma kapasitesi göz önüne alındığında toplamda 1000 kg dan hafif olması lazım, içindeki mobilya ve malzemelerin ona göre ayarlanması lazım

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,750
Kayıtlı Üye Sayımız
166,565
Kaydolan Son Üyemiz
ömer sarıhan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR