Pikapüstü Karavanlar?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yasiko Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 168
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 73,956
Ynt: Pikapüstü Karavanlar?

Cenk bey sally karavan ın bağlantıları hakkında bilgi verebilirmisiniz.

Etiketler

Kasayı atıp resimdeki tarz bir sey yapmak icin tuv e girilmesi ve ruhsat değişikliği gerekiyor mevcut mevzuatla zor biraz, sally karavan orta yanlardan her iki şaseye eksiz çelik halatlarla kasanın ön tarafına yapılan takviye mesnede gene çelik halatlarla ve arkadanda kasaya bir aparat ile montaj imkanı sağlıyor oldukça sağlam ve güvenilir bir leashing.

Acaba çok kaliteli ve sizin araçlara uygun kuvvetli (daha büyük)bir amartisör hatta daha fazla amartisör işi çözmezmi.

cengo1965' Alıntı:
Kasayı atıp resimdeki tarz bir sey yapmak icin tuv e girilmesi ve ruhsat değişikliği gerekiyor mevcut mevzuatla zor biraz, sally karavan orta yanlardan her iki şaseye eksiz çelik halatlarla kasanın ön tarafına yapılan takviye mesnede gene çelik halatlarla ve arkadanda kasaya bir aparat ile montaj imkanı sağlıyor oldukça sağlam ve güvenilir bir leashing.

Nasıl yanlardan dıştanmı foto ekliyebilirmisiniz müsait olduğunuzda.

sally nin sitesinde anlaşılmıyor.Bir resimde sanki önden zincire benzer birşey görünüyor anlıyamadım açıkçası.

Bu tip birşey fena değil gibi.Semih beyin bahsettiği buna benzer ancak platformdan bahsediyor,sabit değil yani.Ama trafik sorunu olabilir gibi ozamanda.karavan çıkınca kasa olmayacak.trafik ne der..

Sayın Engin trafik bu rabaya ne dıyebılırkı, sabıt kasaysa mesele yok ruhsata kapalı kasa kamyonet yazarsanız olur bıter ıcındekıler sahsı esya statusune gırer hareket halındeyken kasada ınsan olamaz trafık acısından yasak park halınde ıstedıgın gıbı arkayı kullanabılırsın, ve bu aracı karavan olarak trafıge bıldırmeye gerek yok ısler cok karısır o zaman, Bırde tavan alcak gorunuyor bu aracda en buyuk sorun bu bence..

''buradan bu tip portatif karavanlar ile ilgilenen karavan dostlarına önerim, araracın orjinal kasasının sökülüp , linkte görülen biomobil yapımı nissan da olduğu gibi platform kasa yaptırılması ve karavanın bu platform üzerine oturtulmasıdır.
konu ile ilgili çalışmalarım devam etmekte sanırım seri imalatını düşündüğüm bu tipin ilk prototipini 2009 mart ayında üreteceğiz'' Semih arkadaştan alıntı.

sorun platform kasada diye düşünüyorum ruhsatta ne geçer alınca kasayı..
Ben yıllarca 50 nc isuzu enter skoda daha sayarım hepsine kapalıkasa yaptırdım onda sorun yok..

Sayın Engin 2010 Hazıran ayına kadar zamanım var seneye kısmetse arabamı degıstırecegım eger bu sıstem bır kamyonet uygun olursa dusunebılırım slayt karavandakını cok ınceledım en onemlısı ruhasata ne ıslenecegı konusunu halledememısler onun ıcın terettutlerım var, en kotu bır ıhdımalle 4+1 mınübus alacagım ve yarım yamalak bır karavan olarak kullanacagım, İnsallah en kısa zamanda uygularlar yenı karavanı bızde goruruz takıpcısıyım..

Sunuda belırteyım meslegım naklıyecı kamyoınetım var cadırlı ıstedıgım gıbı turlara cıkıyorum karvan kadar konforlu deyıl ama benım ısımı goruyor benı yormadan..

bayar28' Alıntı:
Sunuda belırteyım meslegım naklıyecı kamyoınetım var cadırlı ıstedıgım gıbı turlara cıkıyorum karvan kadar konforlu deyıl ama benım ısımı goruyor benı yormadan..

En güzeli nasıla çadırımız var zorluyoruz şartları ancak uzun geziler için şart bu tip karavanlar..

http://www.campist.com/archives/truck-tents.html

bizim çiftkabinlere en ideali bu heralde

Yabancı sitede gördüm türkiyede bulsam düşünmem alırım.Araştırmaya devam gelir buralara.

burada bulabileceğinizi sanmıyorum. Ancak bir cadır alıp aracınıza adapde edebilirsiniz sanırım

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,755
Kayıtlı Üye Sayımız
166,567
Kaydolan Son Üyemiz
ozcandervis

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR