Otomobil - Çekme Karavan Deneyimlerim; Doğan Böncü (dogan124)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan dogan124 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 259
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 192,250
750kg altı karavanları çoğu araçla çekebilirsiniz sorun olmaz. Fakat 750kg altı karavan türkiyede yok, yeni Knaus getirdiler bir tek onda mevcut Travelino modeli. Onuda zaten fiat 500 bile çekebiliyor sorun olmaz.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Etiketler
merhabalar, 2012 dizel robotize yarı otomatik şanzımana sahip aurisimiz var. yaklaşık 600-700 kg lık çekme karavan almak istiyoruz. Edindiğim bilgilere göre bu şanzıman tipi çekme karavana uygun değilmiş. baskı balata sorunları olabilirmiş. dizel araçlar karavan çekmek için daha uygun deniliyor ancak bizde yarı otomatik dizel var.Duruma göre aracımızı aynı model yılı benzinli tam otomatik aurisle değiştirebiliriz yeni aracın da otomatik olması bizim için önemli bu durumda sizce 2012 1.4 dizel yarı otomatik auris mi, 2012 1.6 benzin/lpg tam otomatik auris mi bu ağırlıktaki çekme karavan için daha uygun olur ?
auris hiç tanımadığım bir araç kullanan arkadaşlar daha net bilgi verir ama yüklü katar ağırlığı motor yanında etikette yazar verilen ağırlığın yarısını rahat çeker bence bende 2800kg romork kapasitesi var ve 1 ton çekiyorum

750kg altı karavanları çoğu araçla çekebilirsiniz sorun olmaz. Fakat 750kg altı karavan türkiyede yok, yeni Knaus getirdiler bir tek onda mevcut Travelino modeli. Onuda zaten fiat 500 bile çekebiliyor sorun olmaz.

Doğru bilgilendirme şu şekilde
750 Kg Altı Karavan Önerileriniz

LG-K220 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir sürü yerli 750 kg altı karavan seçeneği var

merhabalar, 2012 dizel robotize yarı otomatik şanzımana sahip aurisimiz var. yaklaşık 600-700 kg lık çekme karavan almak istiyoruz. Edindiğim bilgilere göre bu şanzıman tipi çekme karavana uygun değilmiş. baskı balata sorunları olabilirmiş. dizel araçlar karavan çekmek için daha uygun deniliyor ancak bizde yarı otomatik dizel var.Duruma göre aracımızı aynı model yılı benzinli tam otomatik aurisle değiştirebiliriz yeni aracın da otomatik olması bizim için önemli bu durumda sizce 2012 1.4 dizel yarı otomatik auris mi, 2012 1.6 benzin/lpg tam otomatik auris mi bu ağırlıktaki çekme karavan için daha uygun olur ?
Gerçekten 750 kg altı karavanları aracınız rahatlıkla çeker,,sorun olmaz

peki dizel yarı otomatik aracı benzin tam otomatikle değiştirmemi önerir misiniz bu durumda ya da değiştirmeme gerek var mı şanzıman açısından
Gerçekten 750 kg altı karavanları aracınız rahatlıkla çeker,,sorun olmaz

hocam peki dizel yarı otomatik aracı benzin tam otomatikle değiştirmemi önerir misiniz bu durumda ya da değiştirmeme gerek var mı şanzıman açısından

Bahsettiğim hafif karavanlardan birini alırsanız,araç değiştirmenize gerek yok
peki dizel yarı otomatik aracı benzin tam otomatikle değiştirmemi önerir misiniz bu durumda ya da değiştirmeme gerek var mı şanzıman açısından

hocam peki dizel yarı otomatik aracı benzin tam otomatikle değiştirmemi önerir misiniz bu durumda ya da değiştirmeme gerek var mı şanzıman açısından

Pino cachalote ,may 3.60 ve saly 3.25 de var
Araştırırsanız göreceksiniz

Belgeleri koyunda görelim bir zahmet ben bulamadımda!

Alman Tabbert ve Hymer grubu (dünyanın en büyük karavan üreticileri) ilk defa 750kg altı karavanı bu sene çıkardı O1 belgesi alabilecek 2 yeni ürün.

Bizde merdiven altı gece kondu mahallesinde üretim yapan firmalar yıllar önce bunu başarmış vay be..

Bu almanlar gerizekalı herhalde..

Tabbert ve hymerin O1 belgesini koyarmısınız buraya

Tabbert ve hymerin O1 belgesini koyarmısınız buraya

İlgili belgeler burada Tüv geçerli olmak üzere.

Birşey yazıyorsan havadan sallamayacaksın belgelerle kanıtın olacak.
İyi alışmışınız burada başı boş görüp sallamaya.

Bekliyorum pino nun belgesini...Ekli dosyayı görüntüle ktg-knaus-2017-2018-caravans-preisliste-de-travelino.pdf

İlgili belgeler burada Tüv geçerli olmak üzere.

Birşey yazıyorsan havadan sallamayacaksın belgelerle kanıtın olacak.
İyi alışmışınız burada başı boş görüp sallamaya.

Bekliyorum pino nun belgesini...Ekli dosyayı görüntüle 501828

Burada O1 falan yazmıyor,nerede yazıyor göstersenize
Ayrıca üslubunuza dikkat edin lütfen
Bu şekilde devam edecekseniz ben yokum

Ayrıca bahsettiğiniz karavanların türkiye fiyatı 100-150 bin tl arasında
Zaten onu alabilen alır,kalitesi belli
Yerli üretim kim var, kalitesi ne bunu konuşalım

Burada O1 falan yazmıyor,nerede yazıyor göstersenize
Ayrıca üslubunuza dikkat edin lütfen
Bu şekilde devam edecekseniz ben yokum

Ben zaten bir kaç post unuzdan yakaladım yalan yanlış yazdığınızı, adria yı arkadaşım getiriyor demişin bizzat hüseyin beye (Adria karavan distribütörü) gittim hali hazırda mesajlarınızı gösterdim ne sizi tanıyor nede hayatında görmüş,

Haayatında karanavan almamış binmemiş adam olduğunuzda belli, kalkıp O1 diyorsun,

Aldığın karvan ne olursa olsun TüvTürk e götüreceksin her sene, yani Alman TÜV`ünden bahsediyoruz. Attığım belgede TÜV onaylı daha ondan haberin yok birde burada akıl vermeye çalışıyorsun insanlara.

Bu yazıyı insanlar okuyor ve senin gibi insanlar yüzünden yanlış bilgi sahibi oluyor senden ricam bilmediğin konu hakkında yazı yazma bir daha, üslübunada sen dikkat et burası dingonun ahırı değil ...

Ayrıca bahsettiğiniz karavanların türkiye fiyatı 100-150 bin tl arasında
Zaten onu alabilen alır,kalitesi belli
Yerli üretim kim var, kalitesi ne bunu konuşalım

Allah aşkına daha yazma boş yapma varsa belgen açıkla görelim o karavan şu para değil 6 tane karavan O1 belgesi var demişsin koy buraya görelim. Koyamıyorsan özür dilersin efendi efendi gidersin milleti kara bilgiyle zehirlemene gerek yok.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,759
Kayıtlı Üye Sayımız
166,575
Kaydolan Son Üyemiz
Murat_Anıl

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR