Orijinal 110 TDI Motoru mu Yoksa Puma Motor mu?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan canerland Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 364
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 112,333
Ynt: Orijinal 110 TDI Motoru mu Yoksa Puma Motor mu?

umutcelikel' Alıntı:
:smiley:))))))))))))))))
aldım gördüm ebeminkini tecrübemi paylaşıyorum zaten bişi yok ;D
LR alsam gider 3.9 EFI sıralı LPG alırım direk manyakmıyım...

sen en son gezinde 3500 km mi yaptım demiştin?? Defse sorun yok ama, Disconun bagajı küçük, tüple iyice çekilmez oluyor. 3500 km'nin benzin maliyetini düşünemiyorum. bi hesaplayalım. 100km'de 20lt desek, .... :smiley:

Etiketler

edaghan' Alıntı:
sen en son gezinde 3500 km mi yaptım demiştin?? Defse sorun yok ama, Disconun bagajı küçük, tüple iyice çekilmez oluyor. 3500 km'nin benzin maliyetini düşünemiyorum. bi hesaplayalım. 100km'de 20lt desek, .... :smiley:
Niyeki Yavuzun lpg V8 neredeyse benim dizele yakın yakıyor...
Ben 3500 km yol yaptığımda 31 kuruş civarı yaktım km.de....1.150 TL fean tuttu...:smiley:)

umutcelikel' Alıntı:
;D
Benim araç 288.000 de yeni rodaj oluyor motor daha ;D (Yavuz gördü 288.000 deki aracın döşemelerini vs)
Servisin eski 3B motorlu LC'si Nokia'dan çıkma. 1.000.000 km de şöförüne satılmış. ToyotaSa peşine düşmüş reklam için, satmamış turbo kit takmış adam. Turbodan sonra 1 ayda motor gümlemiş ;D ;D ;D
Ben emekli olurken kmyi gösteririrm, sağ kalırsak bakarız ;D ;D

Toyota'yı satmama kararı aldın yani... ok... benim sayacı da sıfırlayıver. yaklaşık 10.000km önce pumayı takmıştım. sana yetişene kadar bir iki yüz bin baloncuk dünya turu yapıp geleyim. :smiley:

umutcelikel' Alıntı:
Niyeki Yavuzun lpg V8 neredeyse benim dizele yakın yakıyor...
Ben 3500 km yol yaptığımda 31 kuruş civarı yaktım km.de....1.150 TL fean tuttu...:smiley:)

Benzinde demiştim abi, LPG ile az yakar tabii.

Arkadaşlar
başlığa dikkatinizi çekerim..

"Orijinal 110 TDI Motoru mu Yoksa Puma Motor mu?"

Ne V8 diyor
Ne Toyota diyor
Ne de LPG diyor

lütfen konu dışına çıkmayalım ;-))))

reha' Alıntı:
Arkadaşlar
başlığa dikkatinizi çekerim..

"Orijinal 110 TDI Motoru mu Yoksa Puma Motor mu?"

Ne V8 diyor
Ne Toyota diyor
Ne de LPG diyor

lütfen konu dışına çıkmayalım ;-))))

ne takarsanız takın sakın v8 takmayın ;D ;D

Bu kadar negatif olmayalım yahu... ben de Puma takmayın mı diyeyim?

Ne güssel, motoru takalı 1 yılı geçti, hala dünyada tekim... mümkünse Disco sahipleri pumadan uzak dursun, ok?

umutcelikel' Alıntı:
toyota falan da almayın..
ne o öyle salak gibi....fırıncı arabası mı manav arabası mı belli değil... ;D

Salak dedin de aklıma Kenan Doğulu'nun şarkısı geldi... süper bişi... bir de Öp diye bir şarkısı var, tam benlik :p

umutcelikel' Alıntı:
sen uzak dur, her motora bok attım 2.5 düz dizel dışında ;D ;D ;D
oo orda duralım 2 milyon km yapan motorda biliyorum ;D ;D ve 2 milyon km sonrası sadece sekman piston atıldığınada biliyorum ben motordan iyi anlarım ama şu an konuştuğumuz hiçbir motor benim için iyiler sınıfına girmemiştir ;)

yunus bager' Alıntı:
oo orda duralım 2 milyon km yapan motorda biliyorum ;D ;D ve 2 milyon km sonrası sadece sekman piston atıldığınada biliyorum ben motordan iyi anlarım ama şu an konuştuğumuz hiçbir motor benim için iyiler sınıfına girmemiştir ;)
tamam işte abicim..saygım sonsuz 2.5 düz dizele onun için bişey demedim zaten:smiley:)

Defendere hangi motor iyi dersek bunu biraz açmak gerekir
en iyi.
en ekonomik.
en dayanıklı.
en güçlü.
en uygun.
diye ayırmamız gerekir sizce ???

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,822
Kayıtlı Üye Sayımız
166,617
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

Geri