Orijinal 110 TDI Motoru mu Yoksa Puma Motor mu?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan canerland Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 364
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 112,330

Etiketler
Ynt: Orijinal 110 TDI Motoru mu Yoksa Puma Motor mu?

merhaba,ben ist dayım sıfır puma motor bulabileceğim yerlerin telefonunu rica edebilirmiyim

Onur bey,
130Hpç tercihinizi saygı ile karşılıyorum ama birkaç konuyu dikkatinize getirmek isterim..

1) Bildigim kadari ile 130Hp. motorlar biraz daha fazla yakıt tüketiyor (ama kullanmadığımdan duydugum diyeyim)
2) 120HP. 240Nm. oldukça tatminkar bir güç
3) Aslında bu araçlarda, aşırı güç insanı hatalara sevk ediyor ve mekanik pek çok kırılmaya neden oluyor. Örneğin, düz dizel aracım ile hiç mekanik problem yaşamazken, Puma ile aracın kırmadığım yeri kalmadı desem (tabii ki abartmış olurum ama...)
4) Belki 120Hp. yi daha çzel bir fiyata alabilirsiniz?

bu arada, motorları (120 ve 130) fiyatını (sizce bir mahsuru yok ise) bizimle paylaşabilir misiniz? iyi günler dilerim, reha

bu rakamlar çıkma motorlar için 3000 -4000 arası 120 ps ler 3500- 5000 130 ps ler enson pazarlığım mt 82 6 speed şanzımanla bilikte 130 ps 6000 tl ye pazarlık ettim sandık motorlara 1000 ila 1500 tl üzerine koyun

defender2007_engine.jpg

reha' Alıntı:
Selamlar
Acaba sandik motor alsaniz daha iyi olmaz mi? Bu konuda Engin arkadasimizin tecrubesi var idi. Reha

zatenşu anda beklemede olduğumun sebebi bu adamlar parti parti getirtiyorlarmış bu motorları son gelen partide 130 ps likler çımamış bir sonraki partide gelecek diyorlar ama tarih vermiyorlar

inşeallah sağolun ama 1 aydır beklerim bu adamları hala ortada birşey yok sabrım taşmak üzere mantığımda bekle diyor kısacası ne yapacağımı bilemiyorum

Selamlar,
sizi çok iyi anlıyorum. Bizler, bunca yaşımıza/başımıza rağmen çocuklar gibi heyecan duyuyoruz. belki de, hayatımıza bu renk veriyor. iyi günler ve en kısa zamanda motorunuza kavuşmanızı dilerim, reha

Walla doğru söyledin Reha ağabey aynen öyle "çocuklar gibi" heheheeee

selamlar

iyi akşamlar bu puma motor benimde dikkatimi çekti bende 2,5 benzinli gerektiği zaman gazlı araçımla 80 km 110 km ye kadar benzinde 500*600 gazda 300-400 krş yaşayıp gidiyoruz şimdi bu pumaya taktıra bilirmiyim resmi olarak prosüdürlere uygunluğu ve yakıt sarfiatı en son sürat ve maliyet neler olabilir saygılarımla

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,821
Kayıtlı Üye Sayımız
166,617
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

Geri