Önemli Duyuru !!!

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mogzilla Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 219
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 35,332
Ynt: Önemli Duyuru !!!

bilgi için teşekkür yaşar hocam
26 000 tl nin yanında birde aracı bağladıklarını duydum.

Etiketler

fikir olarak en azından bi parkuru offroad aktivitelerine kontrollü olarak braksalar iyi olmaz mıydı?

Tüm konuyu baştan sona kadar okudum.Yorum yapan herkes kendince haklı bence.
Birçoğumuz offroad yaparken çocuklarımızıda yanımızda götürüyoruz doğa,offroad sevgisi aşılayalım diye.Bence sırf bu sebepten,yani gelecekte onlara soluk alabilecekleri,görebilecekleri bir orman bırakmak adına çok daha fazla dikkatli olmalıyız.

Bu konuda herkes örgütlenmeli bence.Bilinçlendirilmeli herkes,nerede nasıl davranması gerektiği konusunda eğitim vermeli offroad grupları.Her ilde Gezenbilir üyeleri var,buradan bu konuyla ilgili eğitim başlatılamazmı?

Sanki deniz sorunsuzmu beyler.onunda bir kemikli tarafı var.iyi paylaşımlar.Arkadaş a da iyi sınavlar ve belgeler olsun.simdiden.

2.4. 2011 cumartesi günü isoff kemerburgaz çiftalan mevkiinde yaklaşık 35-40 araç toplandık ,sabah 11 den akşam 18,kadar güzel güzel eglendik ,oyunların yapıldığı yer orman alanı dışında ,korkunç zorlu bir parkurdu,birde yağmur yağınca pazar günü yapılacak yarış iptal edildi,sivil savunma ve orman koruma ,hep içimizdeydi son araç parkurdan çıkana kadar,orayı terketmediler ,bilinçli yapıldığında kimse sizi rahatsız etmez, kimsede yasak koymaz, yeterki önce kendimize sonrada ,doğaya saygı gösterelim

bir kayığım bile yok.ne demek abi sezen abla bir kedim bile yok dedi ,sokak kedi kaynıyor.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,846
Kayıtlı Üye Sayımız
166,647
Kaydolan Son Üyemiz
Pw250

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR