Önemli Duyuru !!!

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mogzilla Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 219
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 35,336
Ynt: Önemli Duyuru !!!

ict3055' Alıntı:
Herpimiz yapıyoruz diye örnek verilen birşeye. Bizim ekibin görseli örnek olarak gösterilemez diyorum bende.
Sanırım burdaki kimsede beni anlamıyor :D
sizin kendi yayınladığınız başka bi topic altındaki resim buraya taşınınca siz bence gereksiz bi alınganlık gösterdiniz.ben dahil herkes kendi çapımızda bilerek bilmeyerek buna benzer şeyler yaptık önemli olan bundan sonrası bundan sonra tekrarlanmaması demiş ve mutabık kalmıştık.siz çok üzerinize alınınca adminlerde tüm tartışmayı sildiler.küçük çapta kıyamet.israfilin sulh üfürmesi gibi pancarmotorcu delete üfürdü konu kesintilerle kuşa döndü

Etiketler

Burda bambaşka bir mevzu konuşulurken birilerinin yaptığı şeylerinde fotografını videosunu buraya koyarka mevzuyu çok başka yerlere çekmeninde gereği yoktu.

Milyon tane her konuda kötü örnek bulup koyabilirim. Biz burda off road severlerin hakları için ne yapabiliriz diye düşünüp çabalarken sizin içimizdne kötü örnekleri öne çıkartma çabanız anlaşılır gibi değil.

aman kürşad bey kötü demeyin çağrı bey alınır yeni polemik çıkar sizin mesajlarda kıyıma uğrar.ufak bi yanlış diyelim

Ben o videoyu
Ormanlara 4x4 araçların girmesinin yasaklanması hakkında bilgi veren bir Konuya koymadım!

tyt.fan' Alıntı:
aman kürşad bey kötü demeyin çağrı bey alınır yeni şolemik çıkar sizin mesajlarda kıyıma uğrar.ufak bi yanlış diyelim

Ben Kürşad abiye alınmamda ama siz benim alınmam için gerçekten çaba gösteriyorsunuz sanırım.

Ayrıca ,bizim buradaki tartışma bile olamayan ,yüksek sesli de sayılmayan tepkilerimiz.Saygı sınırlar içindeydi.Silinmesi sanki ayıplıymış gibi bir izlenim verdi.Bence silinmeyebilinirdi.Selamlar ve iyi paylaşımlar.

ben size alınmadım sizin bana alınmanız içinde bi sebep yok.bana garip gelen onlarca mesajın silinmesi.o resimler başka topic altında varsa gezenbilirde ki çoğumuz görmüştük burda olmasındanda boloff veya size bi yanlış anlama olmıyacaktı.kişiselleşmesin konu tekrar.yazdıklarımızın silinmesi hoş değil benim takıldığım bu yaşını başını almış insanlarız .tahtaya cezayada kaldırılırız bı gidşatla

örnek kötü örnek o tip şeyleri yapmayı kimse savunamaz, ama burda koyup hedef göstermekde anlaşılmaz bir tavır.

arkadaşlar biz ne dersek diyelim bundan sonra ormana giremeyeceğiz... Adamlar
bisikletçilere bile diyecek bir şeyler bulmuş. Burda yazdıklarımız birbirimizi kızdırıp
havanda su dövmekten öte gitmiyor....
Ben kendi adıma burdaki arkadaşların ormanlara ciddi zarar verdiğini dğüşünmüyorum
bu yüzden bundan sonra ne yapılabilir? bence bunu konuşalım.

AL1820' Alıntı:
arkadaşlar biz ne dersek diyelim bundan sonra ormana giremeyeceğiz... Adamlar
bisikletçilere bile diyecek bir şeyler bulmuş. Burda yazdıklarımız birbirimizi kızdırıp
havanda su dövmekten öte gitmiyor....
Ben kendi adıma burdaki arkadaşların ormanlara ciddi zarar verdiğini dğüşünmüyorum
bu yüzden bundan sonra ne yapılabilir? bence bunu konuşalım.

zaten konuşulması gereken o.
Ama son 2 sayfa ve silinen 3 sayfada konuşulması gereken konunun yerini başka şeyler alıyor
bu kabuledilemez.

ict3055' Alıntı:
zaten konuşulması gereken o.
Ama son 2 sayfa ve silinen 3 sayfada konuşulması gereken konunun yerini başka şeyler alıyor
bu kabuledilemez.

Çağrı boşver herşeyi, İstanbuldaki arkadaşları, ben Kocaeli bölgesine( zaten her daim burdalar) sen de Bolu ya davet edelim, gidecek yerleri olsun diyelim. :D :D :D

resmi bu topiğe koyan arkadaşımızıda töhmet altında bırakmayalım.sapansız araç vinçleyen ,ateşini söndürmeyen vesaire onlarca yanlışı konuşurken çoğumuzun daha önce gördüğü bi resmi buraya taşırken boloff veya çağrı beye bi art niyetle o resim buraya konulmadı bence.ama bi gerçek var hepimiz bi şekilde bazı hatalar yapıyoruz.çağrı beyin koyduğu pet ve poşet dolu ormanlar da bizlerin eseri.en azından gezenbilir bu konuda öncü olsun.mesajları silerek değil,beraber yapılan gezilerde görmezden gelerek değil -ki son gezimizde ben yaptım tam söndürülmeyen ateşe bi bidon suyu dereden almak zor geldi herkes gitti bizde gidelim dedik ve sönmemiş ateşi içindeki çöpleri bırakıp döndük-burda herkesin çevre için uyacağı bi manifesto hazırlayın ve elden geldiğince uyalım.

sertem41' Alıntı:
Çağrı boşver herşeyi, İstanbuldaki arkadaşları, ben Kocaeli bölgesine( zaten her daim burdalar) sen de Bolu ya davet edelim, gidecek yerleri olsun diyelim. :D :D :D

Ya bakın ben şuana kadar buradaki herkesle saygı çercevesi için mesajlaştım.
Hepimiz aynı veya benzer düşüncelerdeki insanlarız.
Benim burada kabullenemediğim,
Böyle önemli bir konuya bizim ekipten benim yayınladığım bir görselin, benden izinsiz konulması ve Dehşet verici olarak nitelendirilmesi...
Bende doğaya zarar veren herkese karşıyım.
Hatta bu konuda bir kaç sivil ekibin üyesiyim.
Kendimce korumak veya zarar vermemek adına elimden geleni yapıyorum...
Bizim ekibimizdeki herkes benimle aynı düşüncedir...
Ve onların olmadığı bir ortamda bizim bulunduğumuz bir karenin örnek verilmesi mümkün değil...

Sevgili arkadaşlar,

Konumuz doğaya en az zararla nasıl off-road veya kamp yapabiliriz diye başladı ve lütfen bu şekilde devam etsin. Başkalarına ait fotoğrafları yayınlayarak "kötü örnek" diye göstermek doğru bir davranış değildir. Bu niyetle yayınlanan fotoğraf veya yazıların silinmesi kadar doğal bir davranış yoktur. Başka birileri çıkıp da sizlere veya birlikte gezilere gittiğiniz gruplara ait fotoğraflar yayınlayıp "kötü örnek" diye gösterse hoşunuza gider mi? Fotoğraflar veya yazılar her ne kadar iyi niyetle eklendiyse de, kimseyi rencide etmeden tartışmalarımızı devam ettirmeliyiz.

Bugüne kadar off-road veya kamp yaparken farkında olsak da olmasak da doğaya karşı hepimizin yanlışları ve hataları oldu. Ben bu hataların hiçbirinin kasıtlı olarak yapıldığını düşünmüyor, düşünmek istemiyorum. Bundan sonra hepimizin amacı bu zararı en aza indirmek için mümkün olduğunca çaba sarfetmek olmalıdır. Artacak olan offroadcu nüfusuyla doğaya verilecek zararın da artacağını bildiğimiz için manifestomuzu 4 sene önce yayınladık. Bu zarar daha da artmaya devam edecektir. Bu nedenle manifesto gibi akademik çalışmaların yanında saha çalışmalarımıza da devam etmekteyiz. Çok yakında birbirinden güzel haberlerin duyurularını yine bu sayfalardan yapacağız...

Birbirimizi kırmadan, incitmeden, hepinize keyifli forumlar dilerim.

Sevgilerimle,
Sedat

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,846
Kayıtlı Üye Sayımız
166,647
Kaydolan Son Üyemiz
Pw250

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR