Ynt: Önemli Duyuru !!!
Kıymetli Arkadaşlar
İşte forum ortamının güzelliği de bu.Seviyeyi koruyarak herkes her türlü görüşünü yazıyor , savunuyor.
Bizler ( offroad grubu ) aslında doğaya zarar verdiği iddia edilen olayların yer aldığı skalada zaten son unsuruz.Bunu bizzat toplantıda söz alan meslektaşım Doğa Koruma ve Milli Parklar Şefi Sn.Ahmet Yaşar Yıldız'da ifade etti.
Sn Orhan Bıyıklı arkadaşımızın köpeği ile ilgili yazdıkları öyle çarpıcı ki, sadece onu okumanız bile yeterli.İnsanın kafasına dank diye çarpıyor.
Eğer biz gerçekten doğa sever isek ; ki hepimizin öyle olduğumuza yürekten inanıyorum , gelin gezenbilir olarak bir müddet ormanlara hiç girmeyelim.Bu da bizim tepkimiz olsun.Ben sizlere Avrupa yakasında offroad yapılacak bir sürü rota verebilirim.Keza Hasan ve Ahmet arkadaşlarımız da.Asya tarafı rotaları ile de oraları iyi bilen arkadaşlarımız ilgilensin.Bizler de böyle örgütlenelim ve bunu duyuralım.Böylece şerden hayır çıkarmış oluruz.
O toplantıda zaten bir numaralı orman katliamının devlet eli ile yapıldığı konuşuldu, bunu aklı eren her türk vatandaşı da biliyor.Ben meslek mensubu olarak daha neler gördüm , neler yaşadım.Her şey toplumsal eğitim ile ilgili.
Ben işim icabı hergün (7/24) Belgrat ormanlarından geçerim.Evim Sarıyerde , işyerim Durusu da (Terkos).
Siz hiç piknik zamanı özellikle pazartesi günleri oralardan geçtiniz mi ?Ben resmen utanıyorum.Bir millet bu kadar pis ,bu kadar duyarsız olabilir mi ?
Cumartesi-Pazar yiyip içip bütün artık ve pisliklerini yemlendikleri yerlerde bırakıp gidiyorlar.Bana göre ormanın esas sahipleri bu güruhtan çok daha asil.
Yahu mübarek yaratık ; anladık anaerobik solunum yapıyorsun , mitöz bölünme ile çoğalmışsın ,konuları idrak edemiyorsun anladık da, şu pisliğini toplayıp ana yolda ki konteynırlara atacak kadar da fotosentez yapamıyormusun ?
Kusura bakmayın.Bu konuda biraz doluyum.
İşte idare de ne yapsın , teker teker uğraşacağına faturayı toptan kesiyor.Bize de derdi düşüyor.
Sözün Özü ORMANLAR BİZE ATALARIMIZDAN MİRAS KALMADI ; ONLARI EVLATLARIMIZDAN ÖDÜNÇ ALDIK