dronder
www.hayatdis.com
Ynt: Önemli Duyuru !!!
Bilgilendirme için teşekkürler Nadir abi...
Bilgilendirme için teşekkürler Nadir abi...
mogzilla' Alıntı:Ben kendimizi de biraz suçlu görüyorum.Son gezileri takip edenler şahsen benim biraz offroaddan uzaklaştığımı görürler.Aslında uzaklaşmadım , ama tek başıma gidiyorum.Yanıma sadece köpeğimi alıyor ve gezmeye çıkıyorum.Çünkü özellikle kalabalık yapılan gezilerde bazı arkadaşlarımızın kural tanımadıklarını , büyüklerinin sözünü dinlemediklerini , biz özellikle çayır ve meralara girmeyin dedikçe oralarda 4x4 lerle spin attıklarını, anlamsız bir araç rekabetine girdiklerini gözlerimle gördüm.Ve açıkçası kendimi çektim.Bu yaklaşık 2 senedir böyle.En son 2009 yılbaşı akşamındaki kalanbilir maceramızdan sonra hiçbir aktiviteye katılmadım.
Pek katılmayı da düşünmüyorum.Devleti suçluyoruz ama çuvaldızı da kendimize batıralım lütfen.
Aşağıda linkini verdiğim ve 1001 emekle hazırladığımız manifestoyu kaç arkadaşımızın doğru dürüst okuduğunu da şahsen merak ediyorum.
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=18780.0
bu kısımlardaki parkurları orman açısından sıkıntı olmıycak parkurları, bi konu başlığı açarak belirleyebilir miyiz?pancarmotorcu' Alıntı:Bizlerin ekip olarak gezdiğimiz yerlerde sıkıntı yok,ormanın derinliklerine girmeden,çiftalan,kısırkaya,imrahor,balaban tarafları müsait.