polismen2' Alıntı:selamlar jeep araçlara uyumlu resimde görülen tanponun fiyatı nedir._?
2 . tavan için sepetin fiyatı nekadar_?
3. son olarak yan basamakların fiyatı nedir._?
ve difransiyel koruma kapagı elinizde mevcutmu fiyatı nedir__?
;D Hoooop Kemalim dur bakalım acele etme gençsin yakışıklısın senin zamanın var,hayırlı uğurlu olsun iyi bir şeyler çıkacağına inanıyorum beraber çıkarız .KEMALS42' Alıntı:Haldun abi.....
hayrola sende modaya uyup vinçletmişsin..!!! hani senin öyle acemi sürücü ihtiyaç icatlarıyla işin olmazdı.. hayrola..? yaş ilerledikçe,fikirlermi değişiyor, yoksa artık bizim çıktığımız zirvelere bende çıkayımmı diyorsun..? görüşemiyoruz sevgili abicim..
(seni kıskandım, egemen arkadaşa bende aracımı teslim ettim,kısmetse 2 hafta sonra ortaya birşeyler çıkacak..)
sevgiler ve saygılar
Kemal Sarıgül
rkayaci' Alıntı:Sanırım çok yoğunsunuz siteye her zaman giremiyorsunuz..Uygunsa Discovery II için ön tampon+vinç+sis fiyatı lazım bana ama telden mi arasam aceba ?
mertbirincioglu' Alıntı:93*98 zj için ön tamponun altından uzayan karter koruma veya kaydırıcı dediğimiz var mı aluminyum fiyat ne olur? üzerine jeep yazabilirmiyiz?
KEMALS42' Alıntı:Haldun abi.....
hayrola sende modaya uyup vinçletmişsin..!!! hani senin öyle acemi sürücü ihtiyaç icatlarıyla işin olmazdı.. hayrola..? yaş ilerledikçe,fikirlermi değişiyor, yoksa artık bizim çıktığımız zirvelere bende çıkayımmı diyorsun..? görüşemiyoruz sevgili abicim..
(seni kıskandım, egemen arkadaşa bende aracımı teslim ettim,kısmetse 2 hafta sonra ortaya birşeyler çıkacak..)
sevgiler ve saygılar
Kemal Sarıgül