Offroad Araçlarınıza Tampon,Bagaj,Yan Bar,Aksesuar İmalatı (İstanbul)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan egemen Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 153
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 72,725
Ynt: Offroad Araçlarınıza Tampon,Bagaj,Yan Bar,Aksesuar İmalatı (İstanbul)

daha çok var arkadaşlar kapotaya verilen zararlar...
[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4][attachment=5]

IMG00018-20110701-1540.jpg

IMG00019-20110701-1540.jpg

IMG00020-20110701-1541.jpg

IMG00021-20110701-1541.jpg

IMG00022-20110701-1541.jpg

Etiketler

IMG00023-20110701-1542.jpg

IMG00025-20110701-1542.jpg

IMG00026-20110701-1619.jpg

IMG00027-20110701-1619.jpg

IMG00028-20110701-1619.jpg

IMG00029-20110701-1619.jpg

IMG00030-20110701-1620.jpg

IMG00031-20110701-1620.jpg

IMG00032-20110701-1620.jpg

IMG00034-20110701-1642.jpg

çok geçmiş olsun Kemal bey, okuyunca kendi aracım gibi üzüldüm

kemal bey geçmiş olsun diyorum....insanların bu ortamları rant aracı olarak kullanması hayli rahatsız ediyor beni de.eğer ürününe işçiliğine güvenen biriyse bunu yapan zararınızı sorunsuz bir şekilde tazmin edecektir diye düşünüyorum. yoksa bir daha bu mecrada ürünlerini satması zor. ama yine de yargısız infaz yapmamak adına ürünü imal eden kişilere de söz hakkı vermek lazım nasıl bir açıklamaları ve çözümleri olacak merak ediyorum.
tekrar geçmiş olsun.

mertbirincioglu' Alıntı:
kemal bey geçmiş olsun diyorum....insanların bu ortamları rant aracı olarak kullanması hayli rahatsız ediyor beni de.eğer ürününe işçiliğine güvenen biriyse bunu yapan zararınızı sorunsuz bir şekilde tazmin edecektir diye düşünüyorum. yoksa bir daha bu mecrada ürünlerini satması zor. ama yine de yargısız infaz yapmamak adına ürünü imal eden kişilere de söz hakkı vermek lazım nasıl bir açıklamaları ve çözümleri olacak merak ediyorum.
tekrar geçmiş olsun.

Mert bey,
anlayışınız için teşekkürler. elbette ki bende sizin düşlündüğünüz gibi düşündüm. 23 yıllık ticaret hayatımın bana tanıdığı en büyük meziyet ön yargılı olmamaktır. lakin bu tutumum sayesinde de tecrübelerimi maalesef zarar görerek edindim. bu arkadaşlara o fırsatı fazlası ile verdim. nerede ise günün her dakikasında işlerinden çok bilgisayar başında oldukları halde bu yazıma cevap yazma gereği bile duymadılar. onu geçin ben ödediğim ve yarım olarak teslim aldığım işime ait, nasılsa sepet 1.300TL denmişti, ben 1.500TL ödedim,dolayısı ile faturamı alayım dedim ve işi muhasebecilerime ileterek,faturamı almak istedim. onun için bile kendilerine ulaşılmıyor. Egemen efendi, Kutluhan yetkili, Kutluhan efendi de Egemen yetkili diyerek işi yokuşa sürmekteler. Aracım orada iken ne zaman telefon açsan saniyesinde açılan telefonlar şu an nedense çalıpta cevap vermemekte.. ben aracımı kendilerine teslim ettiğimde ellerinde doğru dürüst iş yoktu. şansıma ben aracımı teslim ettiğim hafta kapılarına 3-4 araç birden geldi..sonra 2 hafta süre verilen işim maalesef 4 haftada çıkmadığı gibi, yemin ederim ki 4. hafta sonunda daha ortada yarım kalmış sepet harici,tampondan eser bile yoktu.. aracımı o kızgınlıkla bana teslim edin dediğimde ise kapıdaki o 3-4 araçta halen durmakta idi...
haaa... işin birde diğer tarafı var daha.. aracımı kendilerine bıraktığım ilk hafta sonunda aracımı hafta sonu için aldığımda,bagajından strep, sentetik bir vinç halatı ve yangın söndürücünün eksildiğini görerek kendilerini aradım. strep i aldıklarını ve komşularının kalan forkliftini çekmek için kullandıklarını, ama diğer sentetik ip ve yan.söndürücüyü görmediklerini bildirdiler.. yan.söndürücünün arkada olduğunu kabul ettiler, ama nereye gittiği konusunda birşey diyemeyip, sadece bana şoförlerimi kontrol etmemi öenrmeleri bile fazlası ile saçmaydı. senelerce yanımda çalışan insanlara çamur atmayı bile maalesef göze aldılar. üstelik kendilerine aracımı teslim etmeden sadece 2 gün önce boyacıdan teslim alarak özellikle ön mapaları kırmızıya boyattığım aracım ile kalan forkliftin çekildiğini anladım..çünkü o çeki halatı benim aracımın ön mapasına bağlanmış olmalıydı ki o yeni boyanmış kırmızı mapa içindeki boyalar tamamen sıyrılmıştı..siz olsanız ne düşünürsünüz.. dahası.. arka bagajım içinde bulunan 2 adet buzdolap içinde bulunan içeceklerimin yok olmasını söylemek istemedim bile.. fakat ben bunların hepsini bizzat kendilerinede açık açık söyledim ve sentetik ipimi,yan.söndürücümü bulun,içecekler helali hoş olsun,ama keşke bana söylenipte izin istense çok daha iyi olur demekle yetindim... çıkıpta yok söylemedin dahi diyemezler, çünkü bunu zaten benimle beraber olan bir çok kişi zaten gördü ve bilmekte..
ben aracımı sağlam teslim ettim.. na tamam teslim aldım.. birde onları başka yerde montaj ettirmek için ayrı bir bedel ödemek zorunda kaldım. sorun söylesinler, ön tamponumu ve vincimi eski haline getirmek için siz olsanız ne yapardınız? ve tüm bunlara karşılık sözde bana jest piyasada 70 € ya bir çok yerde satılan seyyar el vincini aracım içine koyarak aracımı göndermeyi uygun gördüler.. ya benim sentetik ipim?? sorsunlar bakalım Mehmet Becce beye, sentetik bir vinç ip fiyatı ne kadar?
Egemen efendi ben senin aracının anahtarını cebimde taşıdım ve kimseye emanet etmedim bile demekte,ama ne hikmetse ben ne zaman gittimse,aracımın 4 camı sonuna kadar açık,kapılarıda kilitli olarak değil olarak gördüm. akşamları araçlardan birini içeriye,diğerlerini petrole götürüp kilitliyoruz diye iddia ettiler, seyehat dönüşü bir akşam,saat 20:00 de uğrayayım bakayım dediğimde,işyeri kapalı ve bütün araçlar iş yeri önünde kilitli park halinde idi. ertesi günü sabah saat 09:30 da geldim kapalı gördüm, 10:00 a kadar bekledim ve kendilerini aradımda gelebildiler.Bunlarıda kendilerine ilettim.. Bahaneleri ise,akşam voltaj düşünce çalışamıyorlarmış, sabahta biri diğeri gelecek ve açacak diye biliyor,diğeride o biri için aynı şeyi...2 ortak ikisininde birbirinden haberi dahi yok ki.. ben hayatımda hiç o saatlerde işime gelemedim.. bize öğretilen gün doğmadan iş yerini açacaksındır, verdiğin sözleri tutatcaksındır.. oradan zamanında iş çıkmayacağını bende elbette daha 2. haftada anladım,lakin en azından aracım geçte olsa bitsin diye çabaladım.. bu arada o arkadaşlara iş yaptıran tanıdığım bir kaç arkadaşada danıştım ve bu durumu paylaştım.. bana söylenen, kendilerininde işlerinin geç yapıldığını,bazı eksikler kalarak teslim aldıkları yönünde oldu.. peki neden gidipte tamamlatmıyorsunuz veya niçin bunları işin başında bana söylemediniz diye eleştirdim.. sadece hak verdiler ve dediler ki, piyasada bu işi yapabilecek 1 tek dürüst kişi yok ki, sana şimdi ne diyelim.. :smiley: bende onlara haklısınız diyebildim..
Gördünüzmü Mert bey, bir dokundunuz, bin işittiniz.. inanın bana çok iyi bir gözlemciyim ve daha anlatılacak çok şey var ama bırakın bende kalsın artık.. Tüm bunları yazmamdaki amaç bu arkadaşları alenen kötülemekten çok, ders almaları ve çoooook daha dikkatli olmaları, iş yaptıracak arkadaşlarında, kim olursa olsun, babaları dahi olsa iş başında yazılı sözleşme yapmadan,kendilerini garantiye almadan araçlarını teslim etmemeleri konusunda uyarmaktır... parayı sokaktan toplamıyoruz. araçlarımızı fazlası ile seviyor ve değer veriyoruz. ve gerçekten onlara değer verecek insanlar elinde işlem görsünler istiyoruz. Ben sadece 1 sepet için 5 asgari ücret ödemek zorunda kaldım ve göğsümü gere gerede tüm yazılarım altına ismimi yazarım... Darısı beni yanlış yorumlayanların veya muhalefet olanların başına..
sağlıcakla kalınız
Kemal Sarıgül

Çok geçmiş olsun,

Olayın muhatabı imalatcı kişilerden halen bir ses seda yok, çok ilginç...

çok geçmiş olsun Kemal bey, doğru söylüyorsunuz yaptırılan işler zevk işi. yazılabilecek çok şey var ancak şimdilik bana düşmez.

Cevap yazmayacaktım ancak sükut etmemiz, esnaflığımız dan değilde ikrar olarak algılanmasın diye konuyla alakalı olarak ben şahsi düşüncelerimi söylemek isterim, Olan biteni Kemal Bey'in ağzından dinledik, tamam çok güzel yazmış keşke seyahatten geldiğinde uğrayıp aslan gibi içindekileri yüzümüze söyleseydide buralarda zamanımızı harcamasaydık.. Elimi ayağımı birkez daha boşalttınız Kemal Bey...2. hafta Egemen'i arayıp resmen bizi hırsızlıkla itham ettiniz, sonra burada aslı astarı olmayan şeylerden bahsediyorsunuz.. Bize adını zikrettiğiniz insanlar malesefki sizi tanımıyorlar hepsi ile görüştük (sizin tavsiyeniz üzerine, kredi kartı ile vinç satıp satışlarını katlayan arkadaşınız dahil )... Peki camiada o kadar çok tanıdığınız vardıda, neden bize geldiniz?.. Fazla dallandırıp budaklandırmayacağım, Bizler ekmeğine efendi insanlarız.. Tamponunuz hazırdı fakat size teslim etmek istemedik bunu anlamış olmanız gerekirdi.. İtiraf edeyim, imalarınız ve ithamlarınız çok gücümüze gitti.. Araç bizdeyken kaç kere aracınızı buradan aldırttınız ve her gidip gelme sonrası birşeylerin kaybolduğundan bahsettiniz ,aylar önce mil kesmiş menteşe için bizi suçladınız... Bunları neden yazmadınız? Buradan arabayı alırken ;'' çocuklar elinize sağlık sepet çok güzel oldu'' demedinizmi ?... Yazsanıza bunlarıda.. meğer işin içinde iyi niyet yokmuş.. Bize gelen telefonun haddi hesabı yok.. '' çocuklar takmayın, çıkar böyle insanlar...'' Kemal Bey, Yanlış anlamayın ben size cevap yazmıyorum şu an merak eden arkadaşların merakı gitsin diye yazıyorum.. Yazmamam gerek, ancak;'' bu işi yapan bir tane bile dürüst adam yok'' demişsiniz ,Bari onları karalamasaydınız.. buna daha çok üzüldük.. Bende yazınızı koyup,'' arkadaşlar yapmayın böyle adamların işini, bu tip adamlar şöyle -böyle''... mi diyeyim hiç yakışırmı insana ? Konuyu bilmeyen 3. kişiler sizi tamamen haklı görebilirler ,görsünler,bize tavır koyabilirler, canları sağolsun . piyasada bu işi yapan bir çok arkadaşımız var paşa gönülleri nereye ne isterse oraya yaptırırlar. Bu yazıma istediğiniz gibi karşılık yazabilirsiniz ben daha birşey yazmayacağım.. Gereken cevabı ve yorumları zaten müşterilerimizden alıyoruz. Teşekkür ederim.

Vaktinizi aldım çok özür dilerim.

Moderatör tarafında düzenlendi:

[attachment=1]
[attachment=2][attachment=3]

IMG_1705.PNG

IMG_1709.jpg

IMG_1711.jpg

[attachment=2]
[attachment=1]
[attachment=3]

IMG_1713.jpg

IMG_1715.PNG

IMG_1718.PNG

[attachment=1]
[attachment=2]

IMG_1724.PNG

IMG_1745.jpg

elifefe' Alıntı:
Cevap yazmayacaktım ancak sükut etmemiz, esnaflığımız dan değilde ikrar olarak algılanmasın diye konuyla alakalı olarak ben şahsi düşüncelerimi söylemek isterim, Olan biteni Kemal Bey'in ağzından dinledik, tamam çok güzel yazmış keşke seyahatten geldiğinde uğrayıp aslan gibi içindekileri yüzümüze söyleseydide buralarda zamanımızı harcamasaydık.. Elimi ayağımı birkez daha boşalttınız Kemal Bey...2. hafta Egemen'i arayıp resmen bizi hırsızlıkla itham ettiniz, sonra burada aslı astarı olmayan şeylerden bahsediyorsunuz.. Bize adını zikrettiğiniz insanlar malesefki sizi tanımıyorlar hepsi ile görüştük (sizin tavsiyeniz üzerine, kredi kartı ile vinç satıp satışlarını katlayan arkadaşınız dahil )... Peki camiada o kadar çok tanıdığınız vardıda, neden bize geldiniz?.. Fazla dallandırıp budaklandırmayacağım, Bizler ekmeğine efendi insanlarız.. Tamponunuz hazırdı fakat size teslim etmek istemedik bunu anlamış olmanız gerekirdi.. İtiraf edeyim, imalarınız ve ithamlarınız çok gücümüze gitti.. Araç bizdeyken kaç kere aracınızı buradan aldırttınız ve her gidip gelme sonrası birşeylerin kaybolduğundan bahsettiniz ,aylar önce mil kesmiş menteşe için bizi suçladınız... Bunları neden yazmadınız? Buradan arabayı alırken ;'' çocuklar elinize sağlık sepet çok güzel oldu'' demedinizmi ?... Yazsanıza bunlarıda.. meğer işin içinde iyi niyet yokmuş.. Bize gelen telefonun haddi hesabı yok.. '' çocuklar takmayın, çıkar böyle insanlar...'' Kemal Bey, Yanlış anlamayın ben size cevap yazmıyorum şu an merak eden arkadaşların merakı gitsin diye yazıyorum.. Yazmamam gerek, ancak;'' bu işi yapan bir tane bile dürüst adam yok'' demişsiniz ,Bari onları karalamasaydınız.. buna daha çok üzüldük.. Bende yazınızı koyup,'' arkadaşlar yapmayın böyle adamların işini, bu tip adamlar şöyle -böyle''... mi diyeyim hiç yakışırmı insana ? Konuyu bilmeyen 3. kişiler sizi tamamen haklı görebilirler ,görsünler,bize tavır koyabilirler, canları sağolsun . piyasada bu işi yapan bir çok arkadaşımız var paşa gönülleri nereye ne isterse oraya yaptırırlar. Bu yazıma istediğiniz gibi karşılık yazabilirsiniz ben daha birşey yazmayacağım.. Gereken cevabı ve yorumları zaten müşterilerimizden alıyoruz. Teşekkür ederim.

Vaktinizi aldım çok özür dilerim.

Ey Güzel İnsan,

Madem bu kadar sana dokunan bir durum söz konusu idide niçin şimdiye kadar susup, sen hiç muhatab olmadında,her daim ön saflarda ortağın Egemeni tuttun çok merak ediyorum. sen hiç bir zaman muhatab olmadın ki arkadaş.. hatırlamadığın diğer bir konu ise, aracımı ben teslim almadım ve çok güzel olmuş elin ize sağlıkta demedim, daha doğrusu diyemedim... yapmış olduğunuz işçiliği ben değil,ortaya yeni bir mükemmelliyet yaratmışçasına karşısına geçipte çocuklar gibi sevinen siz olmalısınız. Daha öncede dediğim gibi, diploma alınmakla mühendis olunmuyor. Kağıt üzerinde veya bilgisayar ortamında sen hesaplarını çok iyi yapabilirsin,zaten işin demastrasyon ve show kısmında mükemmelsiniz,bilgisayar başından kalkıp,işinizi yapabilseniz veya yaptırabilecek adamınız olsa sorun olmayacak.. ama uygulamada sıfırsınız.Kaynak yapmak kim,siz kim.. Bu işler çok fazla ustalık ister,o güçte sizlerde zaten yok,ya o işin ustasını alıp yanında yer verecek,takımı tamamlayacak, veya kendi yaptıklarının karşısına geçip,olmadı deyip müşteri olarak gördüğün ama maalesef hem maddi hemde manevi yönden zarar verdiğin insanların emeğini harcamaya devam edecek,bir süre sonrada yok olup gideceksin..Aslında ben sizlere çok güzel bir yol göstermeye ve bazı örnekler vermeye çalıştım,senin bahsettiğin gibi çok kişiyi tanıyorum ve isimleride bunlar diye bir iddiam hiç bir zaman olmadı ki, bunların size zaten ne yararı var onuda anlayamadım.. bunları nereden çıkarıyorsunuz..? Beni tanıyan tanıyor arkadaş.. Herkesin tanımasıda zaten gerekmiyor ki..Kimse ile sidik yarışında değil,sizlerin yaptığı yanlışı paylaşıyoruz.. Ben bu camia içinde çok iş yaptırdım ve emin ol senin hayatında şu ana kadar kazandıklarını aracıma ve zevklerim için harcadım.. Konuyu saptırmaya gerek gören sen, yaptığın işin ne derece arkasında durabiliyorsun ki.. sen değilmisin, telefonlara çıkmayan, ben olmadığım için işimi takip etmesini söylediğim çalışanlarıma saygısızca cevap veren.. Geç bunları arkadaş, amaç ve niyet kavga etmek değil..Hatırlaman bahabnda bir kaç şeyden bahsedeyimde,sevgili ortağının verdiği sözlerin arkasında o zaman ne derece durabilmen gerektiğine sen karar ver..
İlk geldiğimde önce sizlerden ön tampon,arka tampon ve üst sepet için teklif alıp görüşeceğimi,sonra dodikler için Kartal da bir arkadaş varmış,ona gideceğim dediğimi biliyorum.Egemen, ben işin tamamına talibim, dodikleride ben yapacağım demedimi,elbette dedi..hatta dodikleri yaptırmak için görüşeceğim arkadaş için söylediklerinden bahsetmeyeyim bile,yakışık almayacak..sonra düşündü taşındı ve arka tamponun zaten orjinal hali ile çok güzel olduğunu ve bozmanın yanlış olacağını kendisi söyledi. OK dedik. ya fiyat?? benim aracımın çok özel olduğu ve hazır bir kalıbı olmadığı için,üst sepete 1.300 TL,ön tampona 1.500TL dodiklerinde 500TL gibi tutacağını söyledi. istediğim aracımın gönlüme göre mükemmel olmasııydı..,o nedenle parada tek TL pazarlık dahi yapmadım.. Sizlere bunu zaten açıkça söylemedimmi? elbette söyledim.. başka bir arkadaşa yapılan,üst sepet,ön tampon toplam rakam 1.500TL olduğunu bildiğim halde benim bu fiyatı kabul etmem zaten size karşı yapmış olduğum bir jest değilmidir? sen şimdi kime ne masal anlatıyorsun arkadaş. sen istemedin, ben 1.500TL iş avansı verdim. sen 2 hafta da işi bitirip teslim ederim dedin ben 4 hafta sabır ettim..(Zaten anlamadığım,niçin bir araç bu işler için haftalarca sizde kalmakta ki..? İşin erbablarının söyledği,önce araç gelir sökülür ölçüler alınır,sonra prova için çağrılır, ve montaja gelmesi istendiğinde ise bir kaç gün kalması söylenerek tüm makyaj yapılarak montajı gerçekleşir.Sistem bu şekilde yürütülmeli derler..Neyse bu sistem işi bilenlere aitmiş,biz onları bulamadık..) Önce dodiklerden vaz geçende sendin,yapamayacağım vede yaptıracak adam bulamadım diye..baktım iş çıkmayacak, ben bu işten sıkıldım vede soğudum arkadaşlar,elinizde kimin ne işi olduğu beni ilgilendirmiyor,ben aracımı teslim ettiğimde elinizde araç yoktu,şimdi araç doldu işi askıya aldınız,o sorun sizin sorununuz,aracımı tamamlayıp bana hafta sonuna kadar teslim edin, diyen de tabiiki benim,ve seyehatte olduğum içinde mesaj attım size..Kapında duran ve elini sürmeden 2 hafta beklediğin araç sahipleri hakkında başımıza atıp gittiler,önce Adnan Ofluoğlunun getireceği tampon ve sepetleri görüp sonra karar verecekler deyipte laf salatası doğrayan, aracı problemli ve muayenesi olamıyor,başımıza atıp seyehate giden bir iş adamı için söyledikleriniz ve elinden çok dili çalışan sizler değilmisiniz arkadaş...Kimbilir benim içinde kimlere ne söylemişsinizdir?.. Araç hazır deyip,gelen şoförüme, üst sepet tesisatını kesip,sepeti indirip,ayaklara yalan yanlış berbat bir destek kaynaklar atan,sonrada yerine dahi tam oturtmadan,kaportaya zarar veren, boyanın içine sıçan, bağlantılardan bir kaçını monte etmeye bile tenezzül etmeden,sözde sepet içine yapmayı taahhüt ettiğiniz delikli sacı dahi yerleştirmeden, antenlerimi söküp yerine takmadan koltuklar üzerinde teslim eden,ön tampondan söktüğün ve sökerken tesisatını hunharca kestiğin,vinç ve parçaları araç içine koyup demonte teslim edende SEN.. elbetteki aracım içinden kaybolanların hesabını size soracağım,başka kime sormam gerekiyorki..? uyuma ve uydurma.. benim yazımı iyi okumamışsın atıyorsun..sen oradakilere cevap ver o halde.. sen değilmisin ki, strepi alan benim,evet haklısın abi diyen,komşunun forklifti kaldı onu çektik diyen,Egemen değilmi ki, yangın söndürücü arkada vardı evet gördüm diyen, giden ve sır olan sentetik vinç halatıda cabası,ben bulgaristan Warn 'dan kendim 160 Leva(160TL) ya aldığım için fazla üstelemedim. ama Türkiye'de en boktanı 750.TL dir....eee ben bunları sizin işyerinizden aracım ile çıktığım ilk hafta sonu,aracı teslim aldığım 30 dak. sonrasında fark edip,sizlere telefon açarak zaten söyledim, arkanızdan atmadım ve siz çaldınızda demedim,ama Egemen efendi aracın anahtarının sadece kendisinde olduğunu ve kimseye vermediğini söylesede, tüm araçlar zaten kapılar ve camlar sonuna kadar açık durmakta değilmidir? demekki sizin oaralara gelipte bunlara ihtiyacı olan ve bunları almaya tenezzül eden biri veya birileri varmış...beni tanıyanlar,aracımda neyin olduğunu,neyin olmadığını, çooook iyi bilir.. Allah'ıma çok şükür kimseyi haksız yere suçlamam vede karalamam, sizleride öyle zaten.. ASLA SİZ ÇALDINIZ DEMEDİM.. saydığım bu eşyalarım yok,dikkat edin,aldınız ve kullanıldı ise tekrar yerine lütfen koyunuz diye uyardım. uayarmak suçmu arkadaş,eşyamın arkasına düşmek ve hesap sormak suçmu arkadaş..ben sizi uyarmasam,başkası sizi uyarmasa sen neyi kontrol edipde önlem alacaksın ki..? zaten neye ne ile cevap vereceğini dahi beceremiyorsunuz.. diyorsunuz ki, abi şoförlerin almış olmasınlar sakın.. siz bunu bile yakıştırdınız,daha ne diyeyim.. senelerce yanımda çalışan ve zaten tüm araç anahtarları cebinde taşıyan insanlar.. ihtiyacı yok ki benim adamlarımın, o şeyleri almaya tenezzül etsinler..yine diyorum ki, yazık,hemde çok yazık.. yaptığınız işin arkasında durmak esnaflıktır arkadaş..karşısına geçip küfür etmek değil... Müşteri dediğin insanlar her zaman olmalı ki sen yaşayasın.. yaşlarınız genç, hayat size çok oyunlar oynayacak,sizlere bugün, boşver böyle adamlar çıkar diyenler,sakın ola güç vermesin..bir gün bir bakmışsınz ki arkanızdan küfür edenler ilk onlar olurlar.her şeyi ama herşeyi yapabilirsin,kazançta,kayıpta senin,ama sen sen ol, ekmek yediğin ele asla tükürme arkadaş..Çünkü senin bugün rahat kazandığını zannettiğin para hiçte kolay kazanılmıyor, elbette sende müşterin olan insanlara hesap vereceksin.her kim olursa olsun, rakibinde olsa kötüleme ve karalama ki sen yücelesin.duvarları yıkıp,kapıları kapatmadan önce iyi düşün,aralık bir kapı tut ki,ihtiyacın olduğunda o kapıdan girebilmeye yüzün olsun..!! İşte Ticaret ve ticaretin gerçek edebi yüzü budur ve bunu gerektirir.Ne demek cevap yazmayacaktım demek..!! elbette cevap vereceksin, çünkü ben bunu bekliyordum arkadaş.. sen cevap vereceksin ki, ben daha içimi boşaltayım.. ama dikkat et, yalan ve yanlış yazdığım tek kelime dahi yok vede olmayacak.Sende zaten yalan olduğunu söyleyemezsin..
Ben aracımı yarımda olsa teslim aldım.Önceki yazımda da dediğim gibi,gördüğüm manzara karşısında benim ödediğimi sizler asla hak etmediniz.. lakin yediğimiz yemek hatırına,boğazımıza giren bir rızkınız oldu, onun için ben hakkımı Helal edeceğim. sizden isteğim ise, en kısa sürede faturamı kesip bana ieltmenizdir.
Aracımı,önce kaportacıda ön tamponumu ve vinç imi monte ettirdim, boyacıda tavanımı boyattım,sonra elektrikçide üst tesisatımı ve vinç tesisatımı tekrar yeniden yaptırmak zorunda kaldım.Aracımı bilen ve bu durumu görenlerin söylediği yorumları burada size ben söylemeyeceğim. Daha sonra DES sanayi sitesinde bir paslanmazcı arkadaşıma gidip,üst sepet içine delikli paslanmaz 1,5mm saç kaplattım. Ve asıl işin şekli orada ortaya çıktı.. 1.500TL rakam ödediğimi duyduklarında,bu paraları ödeyecek insanlar niye asıl malzeme,kıvırma için caka,torna,tüm teknik donanım ve işçiliğe sahip olan bizleri değilde,senin gittiğin gibileri bulabiliyorlar dediler. Bana komple sepeti bu hali ile 1.000TL ye yaparız vede para kazanırız dediler.Ama sizin bana teslim ettiğiniz yarım şekilde değil, içinde 1,5mm paslanmazıda olarak.Bana yaptınız sepet malzeme ve işçiğinin 400.TL yi geçmeyeceğini söyleyenlerde onlar,gerçi sen zaten bunu biliyorsun, bir laf vardır bal tutan parmağını yalar.. Diğer taraftan yedpa da parçacılık yapan bir abimiz beyefendide tamamen yurt dışından getirdiği,aynı boy ve ölçülerdeki hazır sepeti zaten 450€ ya KDV dahil fatura vererek verebileceğini söylüyor..Şimdi senin dediğine bir cevap arkadaş, ben bu camia içinde olarak sizi bulmakta zaten hata etmişim,bak o konuda yerden göğe kadar haklısınız,ama iş işten geçti..iş sizde iken karşıma çıkan fırsatlara yanıyorum ya.. Adnan Ofluoğlu abimizin getirdiği veya getireceği techizatlarıda maalesef sizlerden öğrendim ve hatırlarsanız sizler yanında iken kendisi ile görüştüm..Yapacak bir şey yok,sağlık olsun diyorum artık.Ben dediğim gibi size yaptırdığım sadece bir üst sepet için ister inanın ister inanmayın, 5 asgari ücretli çalışanın kazancını ödedim, ve biliyorum ki, bu bana ders olmayacak,çünkü çok rahatlıkla en kralını sıfır olarak alabilecek gücüm varken,ben beni heryere götürebilecek güce ve ekipmana sahip bu aracımı seviyor vede değer veriyorum.. Sen de dahil,sana akıl verenlere söyleyebileceğim, bu olaydan mutlaka Ders alınmasıdır.Adımlar atılırken dikkat edilsin ki, kimsenin canı acıyıp,zarar görmesin..
sende sağlıcakla kal arkadaş..

Kemal SARIGÜL

:smiley: .... .. Son cümleleriniz tehtitkar olmuş sanki ... yazdıklarınızı tekrar okudunuzmu..? Umarım yanlış anlamışımdır...?@\...
Neyse.. Ben yine cevap vermeyeceğim, yazdıklarımın sonuna kadar arkasındayım, Çok özür dilerim.. affınıza sığınarak; siz böyle yazıp çizdikçe ''cicişler ve, bebişler gibi bir ortam oluşacak,bu iş boka saracak... Tamam, bizler ''kaka çocuk olalım'' yeterki siz mutlu olun. Ama bizler terbiyemizi gerek hocalarımızdan, gerek ailemizden yeteri kadar aldık.. en azından sorunun bu şekilde forumlara yazarak, oraya buraya bok atarak çözülmeyeceğini biliyoruz ..Lütfen Bize ve aynı işi yapan arkadaşlarımıza terbiye verir tutumunuzdan vazgeçin ve işinize bakın.. Size iyi işler dilerim, Herşey dilediğiniz gibi olsun, umarım bir gün bir yerde sizi tatmin edebilecek imalatçı bir arkadaş çıkar, mutlu mesut yolunuza gidersiniz.(aramızda kalsın, bir kaç işinizdede benzer sorunlar yaşamışsınız, onuda öğrendik.;) )

Saygılar , Sevgiler , Herşey gönlünüzce olsun , İyi bayramlar..

elifefe' Alıntı:
:smiley: .... .. Son cümleleriniz tehtitkar olmuş sanki ... yazdıklarınızı tekrar okudunuzmu..? Umarım yanlış anlamışımdır...?@\...
Neyse.. Ben yine cevap vermeyeceğim, yazdıklarımın sonuna kadar arkasındayım, Çok özür dilerim.. affınıza sığınarak; siz böyle yazıp çizdikçe ''cicişler ve, bebişler gibi bir ortam oluşacak,bu iş boka saracak... Tamam, bizler ''kaka çocuk olalım'' yeterki siz mutlu olun. Ama bizler terbiyemizi gerek hocalarımızdan, gerek ailemizden yeteri kadar aldık.. en azından sorunun bu şekilde forumlara yazarak, oraya buraya bok atarak çözülmeyeceğini biliyoruz ..Lütfen Bize ve aynı işi yapan arkadaşlarımıza terbiye verir tutumunuzdan vazgeçin ve işinize bakın.. Size iyi işler dilerim, Herşey dilediğiniz gibi olsun, umarım bir gün bir yerde sizi tatmin edebilecek imalatçı bir arkadaş çıkar, mutlu mesut yolunuza gidersiniz.(aramızda kalsın, bir kaç işinizdede benzer sorunlar yaşamışsınız, onuda öğrendik.;) )

Saygılar , Sevgiler , Herşey gönlünüzce olsun , İyi bayramlar..

.... anlamak istediğin gibi yorumlaman normal.. kimseyi tehdit etmem,haşa..,o tutum ne bana düşer,nede yakışır.. telefonumu biliyorsunuz,buyrun arayınız,fazla lafa gerek yok.. ben sizleri çok aradım ulaşamadım,sesimi buradan duyupta yazmanız ise gerçekten üzücü.. bir kaç işimde benzer sorunları yaşadığımı bilecek araştırmayı yaptığınıza göre çevre aynı çevre demektir ki,buda benim sizleri bulmakta verdiğim yanlış kararımı aynen doğruluyor..ama onlar mazide kaldı,o yanlışları yapan en son kişiler maalesef sizler oldunuz,sizden önceki bir kaç esnaf arkadaş ise 5-6 yıl öncesinde kaldı..demekki onlarda o zaman yaptıklarına pişman olup,yaraları içerilerinde kalmış ki,hala hatırlayabiliyorlar.. ne mutlu bana ki bu tür insanların maskesini ayyuka çıkarabiliyorum. sonradan görme değil, doğmadan olmayım, hazımsızlığım yok,olmadıda,kültürüm bana yetiyor, okuyacağım kadar da okudum ve halada yılmadan 2.üniversiteyi bitirebilme gayreti ile okumaya devam ediyorum. yapım gereğide haksızlığa asla tahammulüm yoktur ve içimde tutmam, dışıma vurur,hiç kimseden korkmadan ve çekinmeden hatasını yüzüne de söylerim..kimsenin arkasından değil ama..!!!.. sen beni tanımayanlardansın ve hiç bir zamanda tanıyamayacaksın.. hiç kimsenin hakkı bende kalmaz,kul hakkına göz dikmedim bu yaşıma kadar,taki sizlerinde olduğu gibi.. o nedenle sana referans verenler yanlış kişiler.. sen bir büyüğün olarak benim söylediklerimi dinlemesende,okumasanda,bir yere ve kulağına küpe et.. sonra bir Kemal Abi vardı ve bir zamanlar canımı sözleri ile çok yaktı,o zaman düşünemedim,ama şimdi çok haklı imiş der anarsın.. sende çok iyi biliyorsun,aldığın işi gerçekten hakkı ile çıkarabilseydin,sana gözü kapalı olarak bir defender daha vereceğimi söyleyende benim.. ama her işte bir hayır vardır derler,Allah'ın sevgili kulu imişim ki,o işi sizlere bulaştırmadı.. sen benden daha kültürlü ve edepli ol efendi... olmak zorundasın zaten.. ben siz gibileri güdebilmek uğruna sağlığımı kaybettim,yeter ki o emeklerim boşa gitmesin.. :smiley:
sana bol kazanç ve müşterili hayırlı işler,yolunuz açık olsun diyelim..

Kemal Sarıgül..

Kutluhan bey,
Yazılanları okuyup forum ortamında tarafsızca yorum yapmak istiyen
hatta potansiyel müşterileriniz adına
araçta çizik, emanet araçla neden forklift çekildiği
ve teslimat süresinin neden uzadığı konusunu açıklayabilirmisiniz?
sepet ve işçiliği sormuyorum belki Kemal bey bitmeden teslim almıştır
yada birinin beğendiğini biri beğenmez...
bunları sizden fiyat aldığım ve yaptığınız işleri beğendiğim için yazıyorum
iyi çalışmalar

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,584
Kaydolan Son Üyemiz
ouzdede08

SON KONULAR

Geri