damast' Alıntı:Süper tampon olmuş
yavuz-çelikel' Alıntı:bende beğendim tamponu. Yanlız bu wj'lerin ön tablalarının bağlantılarının iki üç kere araziye girdiğinde yırtılacağını düşünürüm hep.
aslanaybars' Alıntı:bu TYT haldun abininmiydi acaba güzel olmus gercekten
Egemen bey cevabınız için teşekkür ederim.Orjinal ön kolların bağlantıları için düşüncelerimdi bu.egemen' Alıntı:teşekkür ederiz.
wj için sag ve sol şaseye 4 er civata ile şasenin altına bağlantı atıyoruz. 2 şer civata ile şasenin alnına sabitleme yapıyoruz. yani hem ileri geri hem yukarı aşağı sabitleme yapıyoruz. hatta yaptığımız bir aracın 2 arac tarafından darbeli bir şekilde çekilmesinin videosu var. sahibi facebook ta yayınlamış fakat ben buraya yükleyemiyorum. yani sizin dediğiniz doğru ön tabla zayıf fakat biz şase içine takviye yapıp sabitlediğimizden güvenli oluyor.
yavuz-çelikel' Alıntı:Egemen bey cevabınız için teşekkür ederim.Orjinal ön kolların bağlantıları için düşüncelerimdi bu.
Tabiki böyle bir tampon takılan arabada burası düşünülmüştür.Ellerinize sağlık.
Fatih teşekkürler. Egemen ve Kutluhan iyi iş çıkardılar fiyatları da makul, ilerde daha iyi işler yapacaklarına ınanıyorum.başarılar diliyorum.aslanaybars' Alıntı:;D
o bi efsane çünki ;D
;D
sokrat gandiya' Alıntı:Fatih teşekkürler. Egemen ve Kutluhan iyi iş çıkardılar fiyatları da makul, ilerde daha iyi işler yapacaklarına ınanıyorum.başarılar diliyorum.