Offroad Araçlarınıza Tampon,Bagaj,Yan Bar,Aksesuar İmalatı (İstanbul)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan egemen Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 153
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 72,721
Ynt: Offroad Araçlarınıza Tampon,Bagaj,Yan Bar,Aksesuar İmalatı (İstanbul)

Egemen bey,merhaba.
98 xj için ön-arka tampon ve sepet için ayrı ayrı fiyat verebilirmisiniz.

Etiketler

Kemal Bey'den sonra sözümü geri aldım.
İşçiği ters yaziim. İşçilik repüs.
Demek bu işler resimlerden bakarak yorum yapmaya benzemiyormuş.
Kemal abi bu macerayı bizim yerimize sen yaşadın ama geçmiş olsun. Bu da hepimize ders olsun.

Merhabalar,
Benimde başıma benzer bir olay geldi.
Yep yeni 0 km olarak satın aldığım kamyonetime kabin koymak için kasa içindeki takla barlarını söktüm kasanın arka camla birleştiği yerde olan koruyucu metali kesmek gerekti bir dükkana gittim keseriz dediler elemana dedimki bak taşın önüne saç koyda kaportaya zarar verme eleman yok abi birşey olmaz dedi fakat oldu kabinin sağ tarafında taş nedeniyle yaklaşık 10 cm bir iz oluştu.Elemana sordum arkadaş bu nedir verdiği cevap abi bu önceden vardı.
Ben ne yapayım şimdi elemanı ne edeyim.Gidip boyacı arkadaşıma işi düzelttim.
Ben birdaha çay içmeye bile uğramadım o dükkana, bir ara Egemen beye bende fiyat sormuştum ve İstanbul'a gidince bazı şeyler yaptırmayı düşünmüştüm.Şimdi aracımı sattım fakat yukardaki olayı okuyunca iş değişti.
Bakın arkadaşlar, esnaf olmak veya usta olmak bunlar zor işlerdir.Şatafatlı dükkan, modern alet edevatla ne usta olunur nede esnaf olunur.(Bu arada kendine 15 yaşından bu güne usta dedirtebilen ve örnek bir esnaf olan şimdi 78 yaşında bir babanın oğluyum, kendi ilk okul öğretmeni ve kendisini yetiştiren ustası dahil Bekir usta diye bahsederler)
O nedenle esnaf ve usta olabilmek bambaşka bir servettirki parayla satılamaz.
Türkülerle kalın, sağlıkla kalın.

bende iş yaptırdım bir kaç kez....herhangi bir sorun yaşamadım ve biliyorumki bu sitede bir cok kişi var iş yaptırmıs olan .bence, duyumlarla yada yazımlarla hareket etmek yerine gidip görmek gerekiyorsa olabilecek zararlar üzerine sözleşme yapmak gerekir.başkasının lafıyla olmaz bu işler,sen iyiysen herkez iyi,kötüysen herkez kötü...açıkcasıbu kadar bilgili insanın yargısız infaz yapması üzdü beni..

bunlar sözleşme ile falan olacak şeyler değil, her işe
nasıl sözleşme yapalım mümkünmü? gidip görmeklede olacak birşey deği,
bu işteki en büyük sıkıntı, ustaların aldıkları paraya kendilerine yapılan muameleye
kısacası adamına göre hareket etmeleri. bu yüzden birinin memnun kaldığından bir
diğeri memnun kalmıyor. elbette her işe aynı özeni gösteren benzer işe benzer para isteyende
var. ama kısa yoldan para kazanmak isteyende çok.
ayrıca bu yazıyı bu arkadaş için yazmadığımı belirtmek isterim

Selamlar;
Bugune kadar hicbir sey yazmadim. Cevap vermedim. Kimine ayip ettik, kimini memnun ettik, kimi dua etti, kimi beddua.
Bu isi yapmaya baslayip bitirdigim zaman dilimi topu topu 6 ay. 6 ay icinde 20 ye yakin arac yaptik. Yani piyasa bu konuya bu kadar ac. Hatta baslarken hep nedenini merak ettigim konu neden Turkiye de o kadar usta varken Arb gibi bir firma yok. Tampon deseniz 40 kilo gelse sacin kilosu bugun 2 TL toplam 80 TL. Kestik kaynattik hadi boyaci 200 TL aldi bir tampon maliyeti 400 TL yi gecmez. Karlida bir is. Fakat olmazmis. Sanayinin en iyi ustalarina bakin "usta saglam oldumu" diye sorun hemen birakir anahtari. Guvenmiyorsan git der. Biz ne yaptik musteri begendim desin diye 50 defa soktuk taktik kestik bictik. Neden acemilikten. Sonra ne oldu araba gec bitti. Tabi gec biter, gelene soyluyoruz yeni basladik sudur budur. Biz bir haftada bir tampon yapamadik. Yaptigimiz isten emin olmak icin ve musterinin agzindan begendim lafini duymak icin neredeyse bir civata taksak gel bak nasil oldu diye arac sahibini cagirdik. Bir tamponuda 1500TL ye yapsak topu topu ayda 6000 TL yapar. Bu para neye yeter ki biz para kazanmayi hedeflememistik bile. Bunlara ragmen takip gidenler, haftaya geliyorumcular, takmaya gelip takamayanlar.
Ne heveslerle basladigimiz bu is golgesiyle kavga edip kendini galip ilan edenler yuzunden bitmistir. İnaniyorumki benden once de heves edenler ayni tip kisilerden dolayi bitirmislerdir. Yine ayni tip kisilerden dolayi Turkiye de bir Arb nin dogmayacagi inancindayim. Bu yazdiklarimin hicbir GEZENBİLİR uyesi ile alakasi yoktur. Uzdugumuz kisilerden ozur diler keyifli bir offroad sezonu dilerim.

egemen' Alıntı:
Selamlar;
Bugune kadar hicbir sey yazmadim. Cevap vermedim. Kimine ayip ettik, kimini memnun ettik, kimi dua etti, kimi beddua.
Bu isi yapmaya baslayip bitirdigim zaman dilimi topu topu 6 ay. 6 ay icinde 20 ye yakin arac yaptik. Yani piyasa bu konuya bu kadar ac. Hatta baslarken hep nedenini merak ettigim konu neden Turkiye de o kadar usta varken Arb gibi bir firma yok. Tampon deseniz 40 kilo gelse sacin kilosu bugun 2 TL toplam 80 TL. Kestik kaynattik hadi boyaci 200 TL aldi bir tampon maliyeti 400 TL yi gecmez. Karlida bir is. Fakat olmazmis. Sanayinin en iyi ustalarina bakin "usta saglam oldumu" diye sorun hemen birakir anahtari. Guvenmiyorsan git der. Biz ne yaptik musteri begendim desin diye 50 defa soktuk taktik kestik bictik. Neden acemilikten. Sonra ne oldu araba gec bitti. Tabi gec biter, gelene soyluyoruz yeni basladik sudur budur. Biz bir haftada bir tampon yapamadik. Yaptigimiz isten emin olmak icin ve musterinin agzindan begendim lafini duymak icin neredeyse bir civata taksak gel bak nasil oldu diye arac sahibini cagirdik. Bir tamponuda 1500TL ye yapsak topu topu ayda 6000 TL yapar. Bu para neye yeter ki biz para kazanmayi hedeflememistik bile. Bunlara ragmen takip gidenler, haftaya geliyorumcular, takmaya gelip takamayanlar.
Ne heveslerle basladigimiz bu is golgesiyle kavga edip kendini galip ilan edenler yuzunden bitmistir. İnaniyorumki benden once de heves edenler ayni tip kisilerden dolayi bitirmislerdir. Yine ayni tip kisilerden dolayi Turkiye de bir Arb nin dogmayacagi inancindayim. Bu yazdiklarimin hicbir GEZENBİLİR uyesi ile alakasi yoktur. Uzdugumuz kisilerden ozur diler keyifli bir offroad sezonu dilerim.

Bu ulkenin isini iyi yapan zanaatkarlara, ustalara, sanatkarlara her zaman ihtiyaci olmustur, olacaktir. Sizin buraya ilk topici actiginizda ilk fiyat isteyenlerden biri bendim. Sonrasinda biraz arastirma yaptim, baska fiyatlarda aldim. Aldigim fiyatin biraz yuksek oldugunu dusundum.

Bence bir is alaninda uzmanlasmak icin, en az 2-3 ay arastirma yapip rakipleri ve urunleri tanimak gerek. Faaliyetlerinizi durdumaniza uzuldum. Su unutulmamalidir ki, hizmet sektorunde veya kisiye ozel imalat yapan isletmelerde musteriyi memnun etmek zor ama memnun edebilen icinde para kazanmak cok kolaydir.

Bundan sonraki mesleki hayatinizda basarilar dilerim.

Ridvan

pajero 2 olarak geçen 1997-1999 aracaların ön tamponunu imal ediyormusunuz teşekkür ederim

Ynt: Offroad Araçlarınıza Tampon,bagaj,yan Bar,aksesuar İmalatı (istanbul)

Slm galloper için ön ve arka tampon için fiyat alabilir miyim.. Teşekkürler

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,584
Kaydolan Son Üyemiz
ouzdede08

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR