Selamlar;
Bugune kadar hicbir sey yazmadim. Cevap vermedim. Kimine ayip ettik, kimini memnun ettik, kimi dua etti, kimi beddua.
Bu isi yapmaya baslayip bitirdigim zaman dilimi topu topu 6 ay. 6 ay icinde 20 ye yakin arac yaptik. Yani piyasa bu konuya bu kadar ac. Hatta baslarken hep nedenini merak ettigim konu neden Turkiye de o kadar usta varken Arb gibi bir firma yok. Tampon deseniz 40 kilo gelse sacin kilosu bugun 2 TL toplam 80 TL. Kestik kaynattik hadi boyaci 200 TL aldi bir tampon maliyeti 400 TL yi gecmez. Karlida bir is. Fakat olmazmis. Sanayinin en iyi ustalarina bakin "usta saglam oldumu" diye sorun hemen birakir anahtari. Guvenmiyorsan git der. Biz ne yaptik musteri begendim desin diye 50 defa soktuk taktik kestik bictik. Neden acemilikten. Sonra ne oldu araba gec bitti. Tabi gec biter, gelene soyluyoruz yeni basladik sudur budur. Biz bir haftada bir tampon yapamadik. Yaptigimiz isten emin olmak icin ve musterinin agzindan begendim lafini duymak icin neredeyse bir civata taksak gel bak nasil oldu diye arac sahibini cagirdik. Bir tamponuda 1500TL ye yapsak topu topu ayda 6000 TL yapar. Bu para neye yeter ki biz para kazanmayi hedeflememistik bile. Bunlara ragmen takip gidenler, haftaya geliyorumcular, takmaya gelip takamayanlar.
Ne heveslerle basladigimiz bu is golgesiyle kavga edip kendini galip ilan edenler yuzunden bitmistir. İnaniyorumki benden once de heves edenler ayni tip kisilerden dolayi bitirmislerdir. Yine ayni tip kisilerden dolayi Turkiye de bir Arb nin dogmayacagi inancindayim. Bu yazdiklarimin hicbir GEZENBİLİR uyesi ile alakasi yoktur. Uzdugumuz kisilerden ozur diler keyifli bir offroad sezonu dilerim.