Offroad Araçlarınıza Tampon,Bagaj,Yan Bar,Aksesuar İmalatı (İstanbul)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan egemen Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 153
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 72,751
Ynt: Offroad Araçlarınıza Tampon,Bagaj,Yan Bar,Aksesuar İmalatı (İstanbul)

İlginize teşekkür ederim. Konunuyu fazla uzatmaya gerek yok , böyle birşey olmadı, olamazda.!!! Müşterilerimizin araçlarını hırpalamak,malzemelerine el koymak,hunharca şeyler yapmak...bunları asla kabul etmiyorum!!!! Araç bizden 4 defa Beyefendinin şöförleri tarafından alındı, (kimsenin günahını almıyorum, yanlış anlaşılmasın, yapanın günahı boynuna..) Bizde olmayan aracın o an başına ne gelir? kim o araç ile ne yapmış?.. bunun hesabının bizden sorulması saçma değilmi ? araç buradan hiç alınmamış olsa idi ve Beyefendi yine aynı iddalarda bulunsaydı sonuna kadar herşeyini tazmin eder ve samimi söylüyorum kapatır giderdim.!! Böyle şeyler burada olamaz, İnsanın bir onuru vardır değilmi? kimse kendisine kötü bir laf gelsin istermi ? Bu sezon 18. aracı yapıyoruz, Diğerleri neden mutlu ? Bizim garezimiz sadece Kemal Bey'e miymiş? Ha Kemal Bey'e düşmanmı olduk? asla böyle birşey olamaz,O yine bizim müşterimiz!! insanlar tartışırlar,kavga ederler ama yine konuşarak neticeye varırlar. İthamlar çok çok ağır, yenilip yutulacak gibi değil.. Kendisinin tarzı farklıymış, olabilir.. Biz de bu konu neticesinde dersimizi aldık, araçları tutanak ile teslim alıp tutanak ile teslim edeceğiz.. Konusu açılmışkende şunu söylemek isterim; bize araçlarını bırakacak arkadaşlar araçlarını boş olarak getirsinler.. Bu tarz şeyleri işletmemiz adına yaşamak istemiyoruz. Bizi tanımak isteyen herkese kapımız sonuna kadar açık, Allah'a şükür yemeğimiz, çayımız ,kahvemiz,meşrubatımız herşeyimiz var, tanışmak isteyen arkadaşlar buyursun gelsinler, seve seve ağırlarız.. Bu vesile ile Kemal Ağabeyime tekrar saygı ve sevgilerimi iletiyorum inşallah konuyu tatlıya bağlarız, Tüm offroadcu arkadaşlarımıza ve Forumda bu yazışmaları takip eden herkese iyi günler,iyi çalışmalar diyorum. Her şey gönlünüzce olsun..
''İrfan; Gönül almaktır seferin bitmeden...''

Etiketler

elifefe' Alıntı:
İlginize teşekkür ederim. Konunuyu fazla uzatmaya gerek yok , böyle birşey olmadı, olamazda.!!! Müşterilerimizin araçlarını hırpalamak,malzemelerine el koymak,hunharca şeyler yapmak...bunları asla kabul etmiyorum!!!! Araç bizden 4 defa Beyefendinin şöförleri tarafından alındı, (kimsenin günahını almıyorum, yanlış anlaşılmasın, yapanın günahı boynuna..) Bizde olmayan aracın o an başına ne gelir? kim o araç ile ne yapmış?.. bunun hesabının bizden sorulması saçma değilmi ? araç buradan hiç alınmamış olsa idi ve Beyefendi yine aynı iddalarda bulunsaydı sonuna kadar herşeyini tazmin eder ve samimi söylüyorum kapatır giderdim.!! Böyle şeyler burada olamaz, İnsanın bir onuru vardır değilmi? kimse kendisine kötü bir laf gelsin istermi ? Bu sezon 18. aracı yapıyoruz, Diğerleri neden mutlu ? Bizim garezimiz sadece Kemal Bey'e miymiş? Ha Kemal Bey'e düşmanmı olduk? asla böyle birşey olamaz,O yine bizim müşterimiz!! insanlar tartışırlar,kavga ederler ama yine konuşarak neticeye varırlar. İthamlar çok çok ağır, yenilip yutulacak gibi değil.. Kendisinin tarzı farklıymış, olabilir.. Biz de bu konu neticesinde dersimizi aldık, araçları tutanak ile teslim alıp tutanak ile teslim edeceğiz.. Konusu açılmışkende şunu söylemek isterim; bize araçlarını bırakacak arkadaşlar araçlarını boş olarak getirsinler.. Bu tarz şeyleri işletmemiz adına yaşamak istemiyoruz. Bizi tanımak isteyen herkese kapımız sonuna kadar açık, Allah'a şükür yemeğimiz, çayımız ,kahvemiz,meşrubatımız herşeyimiz var, tanışmak isteyen arkadaşlar buyursun gelsinler, seve seve ağırlarız.. Bu vesile ile Kemal Ağabeyime tekrar saygı ve sevgilerimi iletiyorum inşallah konuyu tatlıya bağlarız, Tüm offroadcu arkadaşlarımıza ve Forumda bu yazışmaları takip eden herkese iyi günler,iyi çalışmalar diyorum. Her şey gönlünüzce olsun..
''İrfan; Gönül almaktır seferin bitmeden...''

Doğru arkadaş,
sen haklı,ben haksızım.. sende hata olmadı benim adamlarım hırsızmış.. :smiley: sende boyam çizilmedi,teslim alan arkaşlarım özellikle bana garezleri olduğu için çizipte getirdiler, ben sana boyadan,pasta ciladan çıktığı gün teslim edilmiş bir araç değilde,ormandan çıkıp,her tarafı hasarlı ve çizik bir araç getirmişim,kısaca ben hasta ruhlu bir insanım ve seni karalamak adına burada her şeyi yaptım. kabul etmediğin şeyleri sindirebiliyorsan sen ve ortağın zaten fazlası ile genişsiniz demek bile basit kaçar.. dikkat ettinmi hiç, ilk yazımdan itibaren sadece kendi işine gelenleri alıp,seçip yazıyorsun.. halbuki cevaplabileceğin çok şeye Ali beyin sorusu ile kısa ve öz olarak suçu bir başkasına atarak kurtulmak çok kolay ve işine geldi.. Efendi, benim senin vereceğin tazminata ve sadakaya ihtiyacım yok.. haddini bil, işlini adam gibi yapta takdir edilesin. ben aracımı 4 hafta sonu elbette teslim aldım,çünkü bunu benden çok siz istediniz.. aman abi burada kalmasın teslim al,pazartesi teslim et diye.. işi gücü bıraktık,cuma günleri araç teslim aldık,pazartesi sabahları araç teslim ettik.. sonuç.... ?? ortada... Ben deliyim,ve uyduruyorum... aman sen akıllı ol,iki deli bir ipte oynamaz çünkü..
bir söz vardır,söyleyen evliyamız gerçeği vurgulamış..
"Söylenen lafa bakarım,Lafmı diye, bir de söyleyene bakarım gerçekten Adammı diye.." anlayana bir şeyler saz, anlamayana ise...sağlık olsun diyeceğim.
Kemal Sarıgül

YORUM YOK.. :smiley: , BEKLEMEYİN ÇÜNKÜ YAZMAYACAĞIM, YAZDIKÇA KONU BAŞKA YERLERE GİDECEK, BİRİ BİRİMİZE KARŞI DAHA KIRICI OLMADAN KONUYU KAPATALIM. YUKARIDA NE YAZDIM.? '' İNŞALLAH KONUYU TATLIYA BAĞLARIZ '' DEDİM. TEKRAR SÖYLÜYORUM; BİZLER EKMEĞİMİZE EFENDİ İNSANLARIZ.!! GELİN BU İŞİ TATLIYA BAĞLAYALIM, BU KONUYU BURADA KAPATALIM. ASALETİNİZE YAKIŞMIYOR, '' KEMAL AĞABEY HALA BİZİM MÜŞTERİMİZDİR!!'' DİYORUM. BU KADAR AÇIK VE NET! HA '' SİZİNLE İŞİM OLMAZ!'' DERSİNİZ KENDİNİZ BİLİRSİNİZ.. SAYGI DUYARIZ, AMA BU İŞİ BÖYLE ÇÖZEMEZSİNİZ!!! SINIRIMI DAHA FAZLA ZORLAMAYIN İSTERSENİZ!!! . VE YİNE SÖYLÜYORUM KAPIMIZ SİZ DAHİL HERKESE HER DAİM AÇIK,DİLEDİĞİNİZ ZAMAN GELEBİLİRSİNİZ. YETERKİ ŞU KONU TATLIYA BAĞLANSIN.
I
ZAMANINIZI ALDIM ÖZÜR DİLERİM İYİ AKŞAMLAR.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Beyler bencede konuyu daha fazla uzatmaya gerek yok. İki tarafta birbirini kırmaya başladı artık.İşyeri sahibi arkadaşlarda, araç sahibi arkadaşta bu işten bir ders almışlardır.
İş sahibi arkadaşlar Kemal beyin aracına eğer kendi atölyelerinde bir zarar gelmişse, gelmemişse dahi ,tazmin etmeleri uygun olur diye düşünüyorum.Bu konuyu böylelikle tatlıya bağlamanızı tavsiye ederim.Yazışmalar firma ve kişileri karalama şekline dönüştüğünde firmada çalışanlar,ailelerde bu işten zararlı çıkarki, buna hiç kimsenin hakkı yok.
Konuyu okuyan ve her iki tarafıda tanımayan , ancak yapılan işlerin örneklerini beğenen bir kişi olarak firma sahiplerine tavsiyem bu yöndedir.Konuya müdahil olma cürretini gösterdim ama her iki tarafada yakışan bu olacak diye düşünüyorum.Konu beni okurken bile gerdi, kendimi her iki tarafında yerine koydum.Allah iki tarafada sabır versin.Yakışan bu şekilde çözmektir diyorum tekrardan.

eh be kemal abim müstahak sana o zaman ne diyeyim.
sanırsam bu forumda seni ve arabanı en çok tanıyan benimdir.
belki arabana senden sonra ençok binenlerden biri benimdir.

olup biten neyse olup bitmiş. ben sadece eklediğin detay fotoğraflara kitlendim.
kaynak noktaları, bağlantı için kullanılmış somun ve civatalar,
az çok ordaki çiziğin neden nasıl oluştuğunu çözebilmemden ötürü yazık olmuş diyorum.
kızıyorsun ama en çok kendine kız bence. esnaf arkadaşlara kızma. senin ne kadar detay gözlediğini iyi biliyorum.
arabayı bırakmadan önce yapılmış hiç işleri yakından görmedin mi?
detay olarak gösterdiğin fotoğraflardaki işe benzer şeyler görüp buna rağmen arabayı bıraktıysan diyecek bişey yok.

inan çok merak ettim arabayı. haftasonu bi sana doğru geçeyimde neye benzemiş bi göreyim.
herikinizede üzüldüm.

esnaf arkadaşlarada bir kaç bişey demeden duramayacağım.
sadece fotoğraflardan gördüğüm kadarıyla konuşuyorum.
özelliklede kemal beyin yakından eklediği fotoğraflara bakıp gördüklerimden hareketle yazıyorum.
yazıktır günahtır. insanların arabalarını bu şekilde imal etmeyin. esnaflık bölümünüz beni ilgilendirmez.
ama işçilik bölümünüz için size bi tavsiyede bulunayım.
maslak eski sanayide bu işleri yapan demirci orhan abimiz vardır.
gidin dükkanına çayını kahvesini için. yaptığı işler bakın. kaynaklara bakın derim.
dost tavsiyesi. bu işe girecekseniz en azından bi ustalar nasıl yapıyor bi gözlemleyin derim naçizane aklımla.
allah hayırlısından iş nasip etsin.

xano' Alıntı:
eh be kemal abim müstahak sana o zaman ne diyeyim.
sanırsam bu forumda seni ve arabanı en çok tanıyan benimdir.
belki arabana senden sonra ençok binenlerden biri benimdir.

olup biten neyse olup bitmiş. ben sadece eklediğin detay fotoğraflara kitlendim.
kaynak noktaları, bağlantı için kullanılmış somun ve civatalar,
az çok ordaki çiziğin neden nasıl oluştuğunu çözebilmemden ötürü yazık olmuş diyorum.
kızıyorsun ama en çok kendine kız bence. esnaf arkadaşlara kızma. senin ne kadar detay gözlediğini iyi biliyorum.
arabayı bırakmadan önce yapılmış hiç işleri yakından görmedin mi?
detay olarak gösterdiğin fotoğraflardaki işe benzer şeyler görüp buna rağmen arabayı bıraktıysan diyecek bişey yok.

inan çok merak ettim arabayı. haftasonu bi sana doğru geçeyimde neye benzemiş bi göreyim.
herikinizede üzüldüm.

Sağlık olsun Hakan ım,
20 yıllık mühendis,24 yıllıkta esnaf olarak,hala öğrenemediğim ve almam gereken dersler olduğunu görüyorum. hayat tecrübeler ile oluşan bir süreç.. bu arkadaşlarda sadece 1 kez iş yaptılar bana, bir dahasıda olmayacak.. her şey bir yana, yazılanları tam olarak okudunsa göreceksindir, iddia edilen bu piyasada benim için, kemal beyin yaşadığı bu ilk değil,daha öncede böyle problem yaşattığı kişiler olmuş gibi söylentiymiş.. sen beni ve bu piyasayı çok iyi tanıyan birisindir, ve aracıma neyi nerede yaptırdığımı iyi bilirsindir,en azından bu piyasa içinde.... kime ne yaşatmışım ve kimin parası kalmış inan en çok ben merak ettim ki, benide en çok üzen taraf o oldu... yinede ben herşeyi Allah'a havale ediyorum ve hayırlısı ise bana,hayırsızı ise uzağa gitsin diyorum.şu mübarek günlerde bu konuyu tekrarlayıpta sinirlenmeyi artık istemiyorum.. bu kalp beni yorar.. düşüncelerin için çok teşekkürler, sende sağlıcakla kal..
Kemal Sarıgül

görünüşe göre herkes kendine düşen dersi almış.
sana sağlık olsun demek düşer.
biz okuyuculara dikkat.
esnafa ise tecrübe.

gördüğüm kadarı ile bir çok iş yapılmış ama bir kişide sıkıntı yaşanmış.diğer iş yaptıranlarında fikirleri vardır mutlaka,herkez şikayetini dile getirse de bizde bilsek arabamızı yaptıracağımız yeri...

99 model cherokee xj için ön ve arka difransiyel korumalar mevcutmudur? varsa fiyatı nedir ... teşekkürler...

Merhaba

cj6 için resimdeki gibi portbagaj yaptırmak istiyorum.
fiyat ve süre konusunda bilgilendirirseniz sevinirim
ozan@ilkabodrum.com

cj_bagaj - rubicon.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,777
Kayıtlı Üye Sayımız
166,595
Kaydolan Son Üyemiz
anilcanats

SON KONULAR

Geri