Off Roadçu Duster

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mountaineer16 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,162
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 270,015
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Off Roadçu Duster

veteriner' Alıntı:
Benim adım belli mekanım belli. Niye ortalığı karıştırayım, bizim başından beri ne markanızla ne şahsınızla sorunumuz yok. Ama sizin fanatiklerin kibirleri, atıp tutmaları bizi bu sayfaya çekiyor. Gerçi siz onlara göre oldukça olgun, mülayim anlaşılabilecek biri gibisiniz. Ama arabayı toprakta döndürüp off road sayfalarına video koydukça madara olmaya mahkumsunuz...
Doğuş Bey veya bir başkasıyla arkadaşça gezmeniz bizi mutlu eder. Ne güzel camiadan arkadaşların dostça gezmeleri deriz.
madara olmak falan ne biçim laflar bunlar biz buraya muhabbet olsun diye giriyoruz günlük hayatta yeterince stressimiz var zaten bundan sonra benim ne video ma ne fotolara bakmayın sizin beklentilerinizi karşılamıycaktır ben hiç bir yerde profosyonel oof road çı falanım demedim ama off roadı severim maksat eğlence olsun diye yazmışımdır zaten arasıra belli bi arkadaş grubuyla takılıyoruz bu foto ve videoları da duster severler için koydum bu form herkese açık sanırım dusterçılarada ben böyle ikili atışmalardan hoşlanmıyorum bence yorumlar haddini aşıp rahatsız edici oluyor benim de kimseyle hiç bisorunum yok

Etiketler

mstdgbkn' Alıntı:
7 tane çekecek olan kişide 5.9 v8 var sanırım. bu arada ali beyin 3 tekerine karşı 2 tekerli mobilet motor öneriyorum maksat karşılaştırma adil olsun.
Arkadaşlar dusteri de motsikletle kıyaslayıp iyice küçümsemeyelim. Adil olacaksa motoguzi ile olsun ne de olsa o da üç teker. Bizim bir arkadaşta var, helezonları değiştirip yükseltmiş. Hem öne hem arkaya warn vinç koyacakmış. Bir de swamper bogger MT lastik atacak. Her şartta dusteri çekerim, 81 cm karda da giderim diyor.

Bizim köyün sarı öküzü sizin bilmem kaç motorlu bütün araçlarınızı her pozisyonda çeker....

Ali bey öncelikle hoş geldiniz ...aracınızı güle güle kazasız belasız kullanın...videolarınızı izledim sanırım yoldan çıkmaya yeni başlamışsınız.gerçekten cesaretinizi takdir ettim....Ancak yoldan çıktınız mı kendiniz ve aracınız için bazı konulara dikkat etmekte fayda vardır.birincisi 4 x 4 araçları kumluk arazide bu şekilde sert daireler çizdirmek araca zararlıdır.aks kırabilirsiniz.ikincisi biz off roadçular asla tek araba araziye çıkmamaya dikkat ederiz.çünkü off road tehlikeli bir spordur ve gerektiğinde sizi batmaktan, ve kazalı araçtan 2. aractaki arkadaşınız kurtarır.size tavsiyem alanya veya manavgat yada antalya off road cluplerinden birine uğramanızdır.gördüğüm kadarı ile gönderdiğiniz videolarda sizi batmaktan kurtaran aracınızın performansından çok ,arazinin kuru ve henüz sert olmasıdır.emin olun biraz yağmur ve biraz çamurdan sonra aynı derecede rahat hareket edemezsiniz.size tavsiyem kim nederse desin siz off road yapacaksanız, yapın ,kalırsanız nasıl olsa çekecek biri bulunur...kalmaz ,batmaz iseniz de duster kahraman olur. Ancak emin olun aracınız sadece 4 x 4 olan basit bir suv dur. arazi aracı olarak kullanırsanız muhtemelen aracınız çabucak dökülecektir. Ancak tüm yazıları okursanız duster fanlarınında kabul ettiği gibi bu araç hafif arazi aracı olup ,kesinlikle bir off road aracı değildir.ancak çok fazla yatırım ve emek harcanarak bir çok bölümü güçlendirilerek gerekli yeterliliğe ulaşabilir.Tabi mantıklı bir off roadçu bu derece parayı bu değişime harcayacağına daha safkan bir aracı daha uygun bir fiyata alabilir.
Saygılarımla TUĞSAN DAL

ali şen' Alıntı:
çok havalı yazıyon be yok loganla gidecekmişte :D :D :D görende dünya oof road şampiyonu sanır klavye başında manavgat ta biz bazen oof road turu düzenliyoz ramazan sonu senide çağıracam buyur gelde senin gibi profosyenel birinden bi şeyler kapalım hepimiz ;D olomaz mı

OLABİLİR

Bu arada sevgili off roadçu arkadaşlar lütfen yeni arkadaşların üzerine bu kadar gitmeyin. Sonuçta herkesin aracı kendine göre iyidir.Çok aracına güvenen zaten er meydanına çıkar.konuyu başından beri takip ediyorum ve aracıda denedim. emin olun o kadar kötü değil.tabi ki profesyonel bir off road aracı olamaz .ama hafta sonu hafif bir gezi için sedan bir 4 x2 binek oto yerine tercih edilebilecek bir araç sonuçta az yakıyor,içi geniş ve binek bir araca göre arazide daha avantajlı,bagajıda her türlü çadır,mangal ve kamp ekipmanı alacak kadar geniş.iyi bir aile otomobili olabilir.fiyatına göre uygun bir seçenek...Ayrıca unutmayın dustercılar hiçbir zaman bu aracı dört dörtlük bir arazi aracı olarak tanıtmadılar....sadece yaptıkları gezilerde fiyatına göre beklentilerinden daha iyi bir performans sunduğunu söylediler.tamam bazı yapılı duster resimleri koydular.Ama yaptıkları 5 duster 7 duster çekerim diye hava atan arkadaşlardan çokta farklı bir yaklaşım değildi...Çok ilginç duster yaklaşık 1 ton civarı olsa 7 ton yapar.yedi tonluk ortalama toplamda 770 hplik bir aracı ters yöne hareket halindeyken çekebilecek tork çok fazladır.ve artı olarak toplamda 4 adet yerine 28 adet lastiğin yaratacağı tutunmada cabası ....sonuçta bu güçteki araç bayağı ilginç olmalı diye düşünüyorum.bu arkadaşlar araç marka ve özelliklerini yazarlarsa hatta birde resim atarlarsa sevinirim .zira bana biraz avcı palavrası geldi...bu araçlardaki ekstraları görmek benimde ufkumu açacağına inanıyorum...bu güçlere ulaşmak için yaptıkları konusunda bizide bilgilendirirlerse sevinirim .
Lafın kısası boşuna birbirinize girmeyin siz ne söylerseniz söyleyin.dustercılar dusterlarıdan , sizlerde araçlarınızdan vaz geçmezsiniz.sonuçta her aracın kendine göre problemi farklıdır.avantajı farklıdır.
saygılarımla

TUĞSAN' Alıntı:
Bu arada sevgili off roadçu arkadaşlar lütfen yeni arkadaşların üzerine bu kadar gitmeyin. Sonuçta herkesin aracı kendine göre iyidir.Çok aracına güvenen zaten er meydanına çıkar.konuyu başından beri takip ediyorum ve aracıda denedim. emin olun o kadar kötü değil.tabi ki profesyonel bir off road aracı olamaz .ama hafta sonu hafif bir gezi için sedan bir 4 x2 binek oto yerine tercih edilebilecek bir araç sonuçta az yakıyor,içi geniş ve binek bir araca göre arazide daha avantajlı,bagajıda her türlü çadır,mangal ve kamp ekipmanı alacak kadar geniş.iyi bir aile otomobili olabilir.fiyatına göre uygun bir seçenek...Ayrıca unutmayın dustercılar hiçbir zaman bu aracı dört dörtlük bir arazi aracı olarak tanıtmadılar....sadece yaptıkları gezilerde fiyatına göre beklentilerinden daha iyi bir performans sunduğunu söylediler.tamam bazı yapılı duster resimleri koydular.Ama yaptıkları 5 duster 7 duster çekerim diye hava atan arkadaşlardan çokta farklı bir yaklaşım değildi...Çok ilginç duster yaklaşık 1 ton civarı olsa 7 ton yapar.yedi tonluk ortalama toplamda 770 hplik bir aracı ters yöne hareket halindeyken çekebilecek tork çok fazladır.ve artı olarak toplamda 4 adet yerine 28 adet lastiğin yaratacağı tutunmada cabası ....sonuçta bu güçteki araç bayağı ilginç olmalı diye düşünüyorum.bu arkadaşlar araç marka ve özelliklerini yazarlarsa hatta birde resim atarlarsa sevinirim .zira bana biraz avcı palavrası geldi...bu araçlardaki ekstraları görmek benimde ufkumu açacağına inanıyorum...bu güçlere ulaşmak için yaptıkları konusunda bizide bilgilendirirlerse sevinirim .
Lafın kısası boşuna birbirinize girmeyin siz ne söylerseniz söyleyin.dustercılar dusterlarıdan , sizlerde araçlarınızdan vaz geçmezsiniz.sonuçta her aracın kendine göre problemi farklıdır.avantajı farklıdır.
saygılarımla

tuğsan kardeşim çok güzel özetledi noktayı koydu eline sağlık.sizlerinde (anlamamazlıktan gelenler) anlama kapasiteniz olduğunu sanıyorum . ama bu anlamamazlık ısrarcılık niye ???

TUĞSAN' Alıntı:
Ali bey öncelikle hoş geldiniz ...aracınızı güle güle kazasız belasız kullanın...videolarınızı izledim sanırım yoldan çıkmaya yeni başlamışsınız.gerçekten cesaretinizi takdir ettim....Ancak yoldan çıktınız mı kendiniz ve aracınız için bazı konulara dikkat etmekte fayda vardır.birincisi 4 x 4 araçları kumluk arazide bu şekilde sert daireler çizdirmek araca zararlıdır.aks kırabilirsiniz.ikincisi biz off roadçular asla tek araba araziye çıkmamaya dikkat ederiz.çünkü off road tehlikeli bir spordur ve gerektiğinde sizi batmaktan, ve kazalı araçtan 2. aractaki arkadaşınız kurtarır.size tavsiyem alanya veya manavgat yada antalya off road cluplerinden birine uğramanızdır.gördüğüm kadarı ile gönderdiğiniz videolarda sizi batmaktan kurtaran aracınızın performansından çok ,arazinin kuru ve henüz sert olmasıdır.emin olun biraz yağmur ve biraz çamurdan sonra aynı derecede rahat hareket edemezsiniz.size tavsiyem kim nederse desin siz off road yapacaksanız, yapın ,kalırsanız nasıl olsa çekecek biri bulunur...kalmaz ,batmaz iseniz de duster kahraman olur. Ancak emin olun aracınız sadece 4 x 4 olan basit bir suv dur. arazi aracı olarak kullanırsanız muhtemelen aracınız çabucak dökülecektir. Ancak tüm yazıları okursanız duster fanlarınında kabul ettiği gibi bu araç hafif arazi aracı olup ,kesinlikle bir off road aracı değildir.ancak çok fazla yatırım ve emek harcanarak bir çok bölümü güçlendirilerek gerekli yeterliliğe ulaşabilir.Tabi mantıklı bir off roadçu bu derece parayı bu değişime harcayacağına daha safkan bir aracı daha uygun bir fiyata alabilir.
Saygılarımla TUĞSAN DAL
TUĞSAN bey öncelikle samimi yorumunuzdan dolayı teşekkür ederim.1 yıldır bu araca sahibim ben sırf zevk için aldığım bir araçtır. zaten şahsen hiç bir yerde bu tam bir oof road aracıdır ben de tam bir oof roadcuyum demedim de yazmadım da araba mı da kendimide iyi tanıyan birisiyimdir.arasıra adrenalin zamanın da biraz debeleniyorum :smiley: normal de manavgat oof road grubumuz var hep beraber takılıyoruz. kumda oynamamın sebebi de sahil çocuğu olmamdandır. bu güne kadar sahip olduğum bütün arabalarımı kuma veya çamura çakılmışımdır, batmıştır ;D ;D ;D bunuda akşam saat 20:30 da manavgat ta getirdim sabah 10 gibi kumlara vurdum ve 11 gibi battım bence batmakta zevkli bi sakıncası yok zevk için yapmıyoz mu zaten :D yani sıfır arabayla daha 24 saat geçmeden kum tepe gezdik.bence dusterlar sadece kendi katagorisinde gayet güzel bi araç ve tabiki sert bir oof road için üretilmiş değil bunu mantıklı bakan herkes görebilir. belli alanlarda başarıları var bir yere kadar ama tutupda motoru büyük, kendi büyük , donanımı farklı araçlarlada
karşılaştırmak yersiz, gereksiz, vede komik olmaktatır hemde iki taraf açısından da.tabi herkesin arabası kendine göre ihtiyaçlarına göre iyi kullanışlı olabilir. yapıcı saygı çerçeveli yorumunuza TUĞSAN DAL bey tekrar teşekkür ederim.Ayrıca manavgat tarafına yolu düşen tüm 4*4 sever arkadaşlarla tanışıp görüşmek isterim saygılarımla,herkese iyi günler.

vwcaravelle' Alıntı:
tuğsan kardeşim çok güzel özetledi noktayı koydu eline sağlık.sizlerinde (anlamamazlıktan gelenler) anlama kapasiteniz olduğunu sanıyorum . ama bu anlamamazlık ısrarcılık niye ???
net bişekil de olay budur teşekkürler

TUĞSAN' Alıntı:
saygılarımla

http://www.youtube.com/watch?v=ffm-ZnbR_dU&feature=player_embedded#!

Çoğu kısmına katılmakla beraber bazı kısımları ;luzumsuz.Kendi adıma burada yazılan konuşulan herşey vakit geçirmek adınadır. Tatlı aşık atışmaları gibi yani. Bu kadar ciddiye almanız ve saldırgan tutumunuz hoş değil.Bu ortamda bilen bilir bilmeyen konuşur.Konu uzatmaya değecek bir konu değil. Sevgi ve saygılarımla.

duster ın duster cıların üzerine gitmeyin bencede.objektif olamıyorlar çünki dusterperestler.tartışacaksanız duster laiki vecihi ile kullanan dustercıların en gözü karası ilker beyle tartışın.ilker bey objektif bir duster kullanıcısı ve duster seven olarak duster ın sınırlarını kabiliyetini size anlatır.ıslak kuru asfalt toprak kum hatta tezek her ortamda aracı denemiş bir kullanıcı.ilker bey foruma döndüğünde görmediğimiz dönemki deneyimlerinide paylaşacaktır.

252464_2106954516136_1313733862_2487895_81086_n.jpg

Duster forumunun ilk sayfalarından beri insanlar hadlerini biliyor. Aldıkları arabayı çeşitli ortamlarda deneyerek bu forumda mutluluklarıını paylaşıyorlar. Birden fazla insan durumun böyle anşalısması gerektiği üzerine onlarca mesaj yazmalarına rağmen bir grup insan gereksizce, fütursuzca ve insafsızca bu insanlara saldırmktadır. Bence sizde olan aşk değil aşağılık kompleksidir. Sanırım olan şudur : Araçlaınızdan daha düşük kapasiteli bir aracın sizin sözde uzman olduğunuz alanlarda boy göstermesi sizi rahatsız etmiştir.
Bence bu rahatsızlık büyüyebilir çünkü Duster Temmuz ayında da en çok satılan suv sınıfında ikinci olmuştur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,677
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri