Off Roadçu Duster

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mountaineer16 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,162
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 270,045
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Etiketler
Ynt: Off Roadçu Duster

darktreys' Alıntı:
1.4 MPI logan var onla gitmeyi planlıyorum :D
çok havalı yazıyon be yok loganla gidecekmişte :D :D :D görende dünya oof road şampiyonu sanır klavye başında manavgat ta biz bazen oof road turu düzenliyoz ramazan sonu senide çağıracam buyur gelde senin gibi profosyenel birinden bi şeyler kapalım hepimiz ;D olomaz mı

Birileri bence moderatörlere şikayet mesajları atıyor. Yakında son sayfalar silinir. Bir çoğumuz da ban'lanırız. Ondan sonra Ü.E. ve tayfası çıkar piyasaya. Demedi demeyin.... ;D ;D ;D
Ben bu topiğin ilk sayfalarını okuyup kopuyorum. Nostalji olarak.

darktreys' Alıntı:
3 tekerci abi

ben g şıkkı diyorum. Arazi performansı demek, arazide görüşelim diye bir restle karşılaşma durumunda- zoru görünce ani bir hareketle kıvırtıp arazi olmaktır.
k

şıkkını seçti gördünüz.
kim hangi şıkkı seçmiş

veteriner' Alıntı:
Birileri bence moderatörlere şikayet mesajları atıyor. Yakında son sayfalar silinir. Bir çoğumuz da ban'lanırız. Ondan sonra Ü.E. ve tayfası çıkar piyasaya. Demedi demeyin.... ;D ;D ;D
Ben bu topiğin ilk sayfalarını okuyup kopuyorum. Nostalji olarak.
:smiley::smiley::smiley::smiley::smiley:

ali şen' Alıntı:
sen bunu yazdığında ben sanki bilgisayar başındamıydım aman kelimeleri dikkatli seçelim cevap yazarken karşıdaki onu görüp görmediğini bekleyelim
Üç teker bey siz ne diyorsunuz teklife?
Bence kabul edin, ucuz yollu yırtarsınız. Aksi takdirde Doğuş Bey sizi çukura davet eder ki o zaman durumunuz ÜE ile bile kıyaslanmaz. Demedi demeyin. Neyse iftara kadar okuyabildiğim kadar eski sayfa okumam lazım. İlk 6 sayfayı okudum. 80 CM kar muhabbetini .... Koptum koptum. Bir diyor 80 cm de yara yara gittik. Öbürleri hemen atlıyor olabilir efendim belki kar yeni yağmıştır, pilotaj iyiymiştir. ;D ;D ;D Hay Allah Razı olsun sizlerden.

veteriner' Alıntı:
Üç teker bey siz ne diyorsunuz teklife?
Bence kabul edin, ucuz yollu yırtarsınız. Aksi takdirde Doğuş Bey sizi çukura davet eder ki o zaman durumunuz ÜE ile bile kıyaslanmaz. Demedi demeyin. Neyse iftara kadar okuyabildiğim kadar eski sayfa okumam lazım. İlk 6 sayfayı okudum. 80 CM kar muhabbetini .... Koptum koptum. Bir diyor 80 cm de yara yara gittik. Öbürleri hemen atlıyor olabilir efendim belki kar yeni yağmıştır, pilotaj iyiymiştir. ;D ;D ;D Hay Allah Razı olsun sizlerden.
zaten ben onu manavgat ta davet ettim ramazan sonu ben burdayım merak etmeyin ama siz bence sadece ortalığı karıştırıp tozunu seyredip gülen birisiniz Doğuş beylede arkadaş ça arabalarla gezer bakarız sanki rus ruleti oynucaz arabalarla oynucaz işte ;D ;D ;D

mountaineer16' Alıntı:
sanırım dacia için artık ön yargılar kalkıyor....
geçenlerde 3-4 gün önce yani bende test etme şansı buldum uludağ hüseyinalan kirazlı arasında yaklaşık 80 cm karda çok mükemmel bir performans sergiledi ayrıca araçta off road için hiçbir modifikasyon bulunmadan..
yakıtı ise bursa merkezden uludağa oradan hüseyinalan-kirazlı tekrar bursa yaklaşık olarak 40 liralık yakıt harcadı.
araç devirsiz kullanıldı zorlandı benzinlideki yakıtı şaşırtıcı...
bu aracın dizeli kim bilir ne kadar yakıyordur onu test edenlerden okuyacağız...

bir miladi dönüm noktasıdır bu satırlar.

ali şen' Alıntı:
zaten ben onu manavgat ta davet ettim ramazan sonu ben burdayım merak etmeyin ama siz bence sadece ortalığı karıştırıp tozunu seyredip gülen birisiniz Doğuş beylede arkadaş ça arabalarla gezer bakarız sanki rus ruleti oynucaz arabalarla oynucaz işte ;D ;D ;D
Benim adım belli mekanım belli. Niye ortalığı karıştırayım, bizim başından beri ne markanızla ne şahsınızla sorunumuz yok. Ama sizin fanatiklerin kibirleri, atıp tutmaları bizi bu sayfaya çekiyor. Gerçi siz onlara göre oldukça olgun, mülayim anlaşılabilecek biri gibisiniz. Ama arabayı toprakta döndürüp off road sayfalarına video koydukça madara olmaya mahkumsunuz...
Doğuş Bey veya bir başkasıyla arkadaşça gezmeniz bizi mutlu eder. Ne güzel camiadan arkadaşların dostça gezmeleri deriz.

darktreys' Alıntı:
bir miladi dönüm noktasıdır bu satırlar.
Şu laf da cuk oturmuş:
Dacia Duster sahibi arkadaşınıza aracında ağır devir olmadığından aslında gerçek bir arazi aracı olmadığını gerçeğini anlatacağım diye göbeğiniz çatlar ama nafile, anlatamazsınız

(bkz syf 7)

7 tane çekecek olan kişide 5.9 v8 var sanırım. bu arada ali beyin 3 tekerine karşı 2 tekerli mobilet motor öneriyorum maksat karşılaştırma adil olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,678
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

SON KONULAR

Geri