Off Roadçu Duster

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mountaineer16 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,162
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 270,045
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Off Roadçu Duster

AL1820' Alıntı:
ne kompleksi kardeşim? ne diyorsun sen?
Ali bey boşver ciddiye alma. Büyük ihtimal söyleyecek sözü - cesareti kalmayanlardan birinin yeni bir üyelik alıp ortaya atlamasıdir. Bu kişiliğe tek sözüm AŞŞAĞILIK sözünü kendisine iade ve son olarak bizim SUV satışlarından rahatsız olmayacağımız çünkü bizim araçlarımızın SUV değil ARAZİ ARACI olduğudur.

Etiketler

dervisali' Alıntı:
Duster forumunun ilk sayfalarından beri insanlar hadlerini biliyor. Aldıkları arabayı çeşitli ortamlarda deneyerek bu forumda mutluluklarıını paylaşıyorlar. Birden fazla insan durumun böyle anşalısması gerektiği üzerine onlarca mesaj yazmalarına rağmen bir grup insan gereksizce, fütursuzca ve insafsızca bu insanlara saldırmktadır. Bence sizde olan aşk değil aşağılık kompleksidir. Sanırım olan şudur : Araçlaınızdan daha düşük kapasiteli bir aracın sizin sözde uzman olduğunuz alanlarda boy göstermesi sizi rahatsız etmiştir.
Bence bu rahatsızlık büyüyebilir çünkü Duster Temmuz ayında da en çok satılan suv sınıfında ikinci olmuştur.

ne bu şiddet bu celal derviş.aşağılık komplexli dediğin insanların bazıları bu işin uzmanları.daha forum için toysun görünüşe göre.yazılanları okumaya devam et.sende haddini bilsen iyi olur sanırım

Kusura bakmayın özel mesaj atmak için mesaj kotamı doldurmaya çalışıyorum.

Daha öğrenecek çok şeyim var.

Merakla izleyeceğim.

dervisali' Alıntı:
Kusura bakmayın özel mesaj atmak için mesaj kotamı doldurmaya çalışıyorum.

Daha öğrenecek çok şeyim var.

Merakla izleyeceğim.

uslubunu törpülemezsen kotanı dolduramadan forumun kapısına konulursun.sadece bu konu başlığını okuyarak insanları eleştirme.hem foruma yıllardır üye olan hemde yıllarını arazi ve arazi araçları ile geçirmiş insanları karalamışsın mesajında

tyt.fan' Alıntı:
uslubunu törpülemezsen kotanı dolduramadan forumun kapısına konulursun.sadece bu konu başlığını okuyarak insanları eleştirme.hem foruma yıllardır üye olan hemde yıllarını arazi ve arazi araçları ile geçirmiş insanları karalamışsın mesajında

İnanın ben kurulan cümlelere ve gösterilen yaklaşımlara bakarak bunu hissedemedim.

Bilgi ve tecrübe bunu gerektiriyorsa buradan kazanacak fazla birşeyim olduğunu düşünmüyorum.

Üyeliğim şartlar gerektiği kadar sürdürülebilir yada sürdürülmez.

İyi akşamlar...

dün istanbula gidip geldim o yüzden yazamadım ortalık yine karışmış...

Önce Tuğsan bey:

Nazik cevabınız gerçekten güzel ama atladığınız bir nokta var bakın demişsiniz ki "..emin olun o kadar kötü değil.tabi ki profesyonel bir off road aracı olamaz .ama hafta sonu hafif bir gezi için sedan bir 4 x2 binek oto yerine tercih edilebilecek bir araç sonuçta az yakıyor,içi geniş ve binek bir araca göre arazide daha avantajlı,bagajıda her türlü çadır,mangal ve kamp ekipmanı alacak kadar geniş.iyi bir aile otomobili olabilir.fiyatına göre uygun bir seçenek.." e zaten biz de baştan beri bunu söylüyoruz ama hayır efendim gerçek off road aracıdır , vitaradan da daha iyi arazi performansı (arazi motor performansı :p) diyenler var , biz sadece onlara takılıyoruz bence yüklenme yok.

Ben iddiamı sürdüyorum 7 tane dusterı arka arkaya bağlayın hepsini çekerim.

İddiaya giren var mı ?

kökleri kurudu sanıyorduk bir kaç tane kalmış demek ki. ayrıca üslubundan ne kadar aşağılık olup olmadığı anlaşılıyor...

kyenipazar' Alıntı:
zaten biz de baştan beri bunu söylüyoruz ama hayır efendim gerçek off road aracıdır , vitaradan da daha iyi arazi performansı (arazi motor performansı :p) diyenler var , biz sadece onlara takılıyoruz bence yüklenme yok.
+1
ancak burada iddiaya girecek olduğunu sanmıyorum, küstüler. Belki üç teker bey o da bir umut.

Konu nerdennnnnn nereyeeeee gelmiş. Takipteki konuyu takipten nasıl çıkartabiliriz biri bana anlatsın.

diablo2barbar' Alıntı:
Konu nerdennnnnn nereyeeeee gelmiş. Takipteki konuyu takipten nasıl çıkartabiliriz biri bana anlatsın.

Cevap yazarken altta bir kutucuk var ''yeni mesaj eklendiğinde bildir'' diye zannediyorum orda ki ok. işaretini kaldırınca oluyor...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,678
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

SON KONULAR

Geri