ali şen
DUSTERCI
Ynt: Off Roadçu Duster
madara olmak falan ne biçim laflar bunlar biz buraya muhabbet olsun diye giriyoruz günlük hayatta yeterince stressimiz var zaten bundan sonra benim ne video ma ne fotolara bakmayın sizin beklentilerinizi karşılamıycaktır ben hiç bir yerde profosyonel oof road çı falanım demedim ama off roadı severim maksat eğlence olsun diye yazmışımdır zaten arasıra belli bi arkadaş grubuyla takılıyoruz bu foto ve videoları da duster severler için koydum bu form herkese açık sanırım dusterçılarada ben böyle ikili atışmalardan hoşlanmıyorum bence yorumlar haddini aşıp rahatsız edici oluyor benim de kimseyle hiç bisorunum yokveteriner' Alıntı:Benim adım belli mekanım belli. Niye ortalığı karıştırayım, bizim başından beri ne markanızla ne şahsınızla sorunumuz yok. Ama sizin fanatiklerin kibirleri, atıp tutmaları bizi bu sayfaya çekiyor. Gerçi siz onlara göre oldukça olgun, mülayim anlaşılabilecek biri gibisiniz. Ama arabayı toprakta döndürüp off road sayfalarına video koydukça madara olmaya mahkumsunuz...
Doğuş Bey veya bir başkasıyla arkadaşça gezmeniz bizi mutlu eder. Ne güzel camiadan arkadaşların dostça gezmeleri deriz.