Off Roadçu Duster

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mountaineer16 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,162
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 270,038
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Etiketler

Ynt: Off Roadçu Duster

dustera laf atanların araclarına bakın -darktreys - kendi aracı 1 yıldız almış . ki espsiz olduğu için duster 3 yıldız almıştır.esp olsa 4 alıcaktı.

-Nissan Navara’nın güvenlik notları ise daha zayıf. Navara 2008’de ilk kez girdiği EuroNcap çarpışma testinden bir yıldız almıştı. Daha sonra üzerinde geliştirmeler yapılan araç ikinci kez teste girdi ve 3 yıldız alabildi.-

-arabam.com alıntı-

veteriner' Alıntı:
+1
ancak burada iddiaya girecek olduğunu sanmıyorum, küstüler. Belki üç teker bey o da bir umut.
sende bi rahatsızlık mı var seninle muhatab olmak istemediğimi nazikçe yazdım türkçen kıtmı
sanki ben bi yerde vitarayla kapışayım dedim veya başka ükelaca yazım var sanki bulaşma bana !!!
sen vitaranla o mükemmel fotolarını burdada paylaş sana millet oof roadçı görsün ALLAH aşkına nekadar tehlikeli, yerler öyle resmen tarla kenarı ;D ;D ;D
veterinerin profilinden açtığı son konulara bakarak araçın daki mükemmel oof road donanımı ;D ;D ;D
vede gezilerinden hard off road fotolarını göre bilirsiniz ;D ;D ;D
burda yazınca sanki bi şey oluyor bu iş iyce sidik yarışına ,benim babam seni dövere gidiyor ya hayırlısı olsun
herkes bir birine seviyeli yorum yazsa sataşmasa ne olur sanki
adamlar kendi markaların dan çok bura takılıyo bir çok dusterçı bıktı resmen
burası araçlar geziler v.b. bilgi ,foto,video ,etkinlik sitesimi yoksa sataşma yerimi
diğer formdaki sayfalara bakıyom ne güzel yazılar yazılmış arkadaşlıklar kurulmuş darısı başımıza
ALLAH IM bizlere sabır versin başka diyecek bir şey yok

ben artık dayanamayacağım

dusterı hiç aşağılamadım , hala da sempati duyarım. (sayın ümiterkana rağmen) :p tabii ki şaka.

idiama da yanıt veren çıkmadı , aşağılamıyorum , 7 adet dusterı arka arkaya bağlayın çekicem diyorum .

yok ben ciddi ciddi 7 dusterı çekeceğim halay malay hikaye...
çekemezsem de burada herkesten özür diler , dusterdan totem yapar önünde dansederim (tövbe yarabbi)

gezenbilir gezenbilir olalı böyle bir konu görmemiştir herhalde tüm iddacı arkadaşlar burada...
hadi hayırlısı bakalımm neler görücez daha.........

Çekmek var çekmek var. Kriterleri net söyle ona göre inanalım. 7 Duster yediside boş vitesde düz zeminde olur ise 7 değil belki 70 de çekersin :D
7 Duster yediside park etmiş olursa belki çekersin ama zor çekersin, ama 7 duster 7 side sana ters istikamet de güç uygularsa imkansız :smiley:

diablo2barbar' Alıntı:
Çekmek var çekmek var. Kriterleri net söyle ona göre inanalım. 7 Duster yediside boş vitesde düz zeminde olur ise 7 değil belki 70 de çekersin :D
7 Duster yediside park etmiş olursa belki çekersin ama zor çekersin, ama 7 duster 7 side sana ters istikamet de güç uygularsa imkansız :smiley:

hah işte şu bi belirlense de ciddiyeti anlasak.

diablo2barbar' Alıntı:

ağzına sağlık özet bu....
kyenipazar beye cevap hakkı doğdu merakla bekleniyor....

cevap veriyorum , çamurlu bir zeminde , dusterlar isterlerse geri viteste tam gaz olsun , 7 dusterı çekerim

İşte bu biraz yatarak desteksiz atış gibi geldi bana ;D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,678
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

SON KONULAR

Geri