Ynt: Off Roadçu Duster
TUĞSAN' Alıntı:
hakan bey eğer bu araç arazi aracııdır(off road aracıdır)diyen yoksa başlık neden off roadçu duster olarak açılmış...80 santim karda gittiği tartışılmış....anlayamadım
Tuğsan,
Önce şu başlığın hikayesini açıklayayım.
Aylar önce bir katılımcı, görsel zenginlik olsun diye böyle bir başlık açmış, özellikle alman sitelerinden resimlerle süslemişti.
Konuyu okumayan, dolayısıyla anlayamayan bazı arkadaşlar da hoooop, damlayıp milleti tahkir etmeye kalktılar. Hadise bu.
Diğer yandan, Duster'ın off-road yeteneği, uygun olup olmadığı, uygunsa nereye kadar uygun olduğu vs. vs. bütün bunlar uzun uzun ve deyim yerindeyse sindire sindire tartışıldı. Hatta sizin de birkaç mesajınızı hatırlıyorum.
Bu aracı alan herkes, aracın diğer ağır arazi şartlarına uygun araçlardan farkını, performans yeteneğini vs. bilmektedir. Bilmeyen de zaten soruyor, bilgisi olan arkadaşlarımız açıklıyor.
Forumların amacı zaten bu değil mi?
Başka bir husus da şu: (size hitaben değil de genel yazıyorum)
Diyelim ki ben Duster'ı "arazi canavarıdır" diye tanımladım. Bana denilecek şey şudur: Gir ağır arazi şartlarına, gör dünyanın kaç bucak olduğunu.... Hiç kimse kalkıp da "hayır, ilan edemezsin" diyemez. Hayır, yanılıyorsun diyebilir. Beni yanlışlayabilir. Ama "sen Duster'ı böyle tanımyalamazsın" deme hakkına sahip değildir. Belki de Duster benim gözümde kaplan filandır.
Bu arada, "Bir Duster Aldım" başlığımın iadesiyle ilgili reha bey "içindeki bazı sevimsiz mesajları temizlemek üzere başka bir mod. arkadaşın "yaniden düzenlenecek" statüsüne aldığını ve içindeki virüsler temizlenince yerine konacağını ifade etti.
teşekkür.
Biri Duster 80 cm. karda gider" demiş. Demişse demiş. "Hadi git de görelim" denir o kadar.