Ynt: Off Roadçu Duster
Duster bir arazi aracıdır. Offroad olayı bambaşka bir durum. Lütfen karıştırmayalım bu ikisini. Aracın altına bakarak değil de arazide test ederek konuşsanız daha etkileyici olur bence.
TUĞSAN' Alıntı:arkadaşlar boşuna tartışıyorsunuz....eğer dusterdan arazi aracı olur.ben bu araca güveniyorum diyen varsa yapsın ...gelsin.... sonuçta kaporta hariç o kadar çok parçayı değiştirmek zorunda kalacaklar ki ortaya çıkan maliyet 2 duster parası edecek ...ayrıca önceden de belirtiğim gibi arazi aracında önemli olan uzun süreli dayanıklılıktır....1-2 seferlik bir gezi sonrası aracı süsleyip hah bu oldu artık her yere girerim demek değildir....bu arada aracı antalyada denedim ve inceledim...bu aracın arazi şartlarında kullanmakta israr edecek arkadaşlara öncelikle aracı lifte kaldırıp altını gerçek bir arazi aracı ile karşılaştırmalarını öneririm...zaten bu karşılaştırma sonunda vazgeçeceklerdir....bence bu arabanın muhadili nissan qusqaidir..bence tamamen benim fikrim bu aracı alacak arkadaşlar günlük kullanım ve hafif arazi şartları dışında bir şey beklemesinler...bu arada araç gerçekten az yakıyor....düz bir sedan araç yerine alınıp kullanılabilir...araç sahibi arkadaşlarda çok özür diliyorum .tabiki en iyi araç kullandığımız araçtır...bunu savunmakta en doğal hakkınızdır...ama kürşatında dediği gibi bu araç araziye girer diyorsanız...hangi bölgedeyseniz...o bölgede ki off road klubü ile bağlantı kurun ve bir pazar off roaduna katılın...ondan sonra buyrun gelin konuşalım..amaç yermek değil ...yardımcı olmak....zira bir çoğumuz bu işe başladığında hatalar yaptık ve yaptıkça öğrendik....bu hatalar bize pahalıya maal oldu.amacımız...off roada gönül vermiş arkadaşlarımızın sınırlı bütçelerini boş işlere harcamalarını ve bu spordan soğumalarını önlemek....zira para kolay kazanılmıyor...ama bu arada para benim yakarımda..dusterda yaparım diyen arkadaşlara da kolay gelsin diyorum....
Duster bir arazi aracıdır. Offroad olayı bambaşka bir durum. Lütfen karıştırmayalım bu ikisini. Aracın altına bakarak değil de arazide test ederek konuşsanız daha etkileyici olur bence.