Off Roadçu Duster

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mountaineer16 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,162
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 269,976
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Off Roadçu Duster

İlker bey merhaba,

Ahmet Ünlü derken... sanırım aynı kişiden bahsediyoruz..

Bizim grupla (sakarya )sık sık etkinliklere katıldıgımız pilotajına bayıldıgım sevdigim bir arkadaşımdan bahsediyorsunuz sanırım.Her koşulda stil sahibi araç kullanır.pistte ferrari dener. ;D

[attachment=1]

[attachment=2]

beraber katıldıgımız son etkinligimde mayıs 2011 kirpiyan yaylası idi..
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=74824.20

DSC_2164.jpg

IMG_8371.JPG

Etiketler

Evet aynen o ben idim :smiley: yanyana imisiz kismmet burda tanisiyoruz. Arac sirketin test araci ama tek oldugu icin kirmamaya ozen gosteriyoruz ve bugun kayisdaginda kullanan ben degildim arkadasim idi.. Gerci bende ayni tarz kullaniyorum... Her ne kadar Duster kucumsende de bu isler icin yapilmis bir arac ve limitlerini zorlamakta bu videolardaki gibi oluyor daha fazlasi yazik olur :smiley: normalde hafta ici sirkette musterilere test ettirdigimiz ve benim haftasonlari bu kadar olmasada gezi amacli kullandigim bir arac... Normal gun icinde bende binek arac kullaniyorum ve merak ediyorsaniz onlarida test ediyorum 1 depo ile 1340 km gittim ornegin Fluence edc ile :smiley:

DUSTER OFFROAD ARACIDIR.İŞTE O KADAR ARTIK KABULLENİN YILLARDIR NELERE BİNİYORUZ ADAMLAR YAPMIŞ İŞTE BIRAKIN DALGA GEÇMEYİ YARIN SATIP DUSTER ALIN.

Nissan kullanir genelde Ahmet :smiley: benim eski mesai arkadasim olup bugun yanina ugradim ve karsimizda Kayisdagi duruyordu hadi cikalim dedi ve test icin kendi kullandi ve cok basarili buldu... Aracin uzerindeki tum agirliklari atip yukseltip birazda motorda oynanirsa ciddi bir yarisci olacagi kanaatinde ancak maliyete bakarsaniz daha uygun araclar yapilabilir. Kendisi yarin nissan ile gelmeye calisacak

dusterilker' Alıntı:
Nissan kullanir genelde Ahmet :smiley: benim eski mesai arkadasim olup bugun yanina ugradim ve karsimizda Kayisdagi duruyordu hadi cikalim dedi ve test icin kendi kullandi ve cok basarili buldu... Aracin uzerindeki tum agirliklari atip yukseltip birazda motorda oynanirsa ciddi bir yarisci olacagi kanaatinde ancak maliyete bakarsaniz daha uygun araclar yapilabilir. Kendisi yarin nissan ile gelmeye calisacak

bence duster onun direksiyonda olduğunda belki çıkar:smiley:kayışdağına çıkmış başka birileride linke baksa.
darktreys dostum şu an duster offroad yaparmıyı aştık.istanbulda kayışdağına çıkarmı onu ıspat peşindeyiz.sen navara dan vazgeçme.navara nirvana kimse bişi demiyor

dusterilker' Alıntı:

dusterin altına eğilin arazi aktarma parçalarına bakın kabartma şeklinde bu armayı görürsünüz

nissan-logo.gif

Sonucta konu Duster cikarmi cikmazmi :smiley: cikti mi? Cikti :smiley: ha Ahmet Unlu cikardi ha baskasi neticede Duster cikti...
Demin okudugum bir alintiyi paylasacagim bu kadar kisi sanirim sebepsiz Duster almiyor...
"Duster'ın dikkat çeken başarısı Dacia'yı crossover segmentinde temsil eden Duster modeli, markanın yüksek satış rakamlarına ulaşmasındaki en önemli model. ODD raporlarına göre C7 SUV alt segmentinde yer alan Dacia Duster, bu yılın ilk beş ayında elde ettiği 2900 adetlik satışla segmentinin lideri konumunda bulunuyor. 4x2 ve 4x4 versiyonları bulunan Dacia Duster'ın satış performansında 4x4'lerin oranı ise yüzde 17.4. "

Dacia’yı crossover segmentinde temsil eden Duster modeli, markanın yüksek satış rakamlarına ulaşmasındaki en önemli model. ODD raporlarına göre C7 SUV alt segmentinde yer alan Dacia Duster, bu yılın ilk beş ayında elde ettiği 2900 adetlik satışla segmentinin lideri konumunda bulunuyor. 4x2 ve 4x4 versiyonları bulunan Dacia Duster’ın satış performansında 4x4’lerin oranı ise yüzde 17.4.

dusterilker' Alıntı:
Dacia’yı crossover segmentinde temsil eden Duster modeli, markanın yüksek satış rakamlarına ulaşmasındaki en önemli model. ODD raporlarına göre C7 SUV alt segmentinde yer alan Dacia Duster, bu yılın ilk beş ayında elde ettiği 2900 adetlik satışla segmentinin lideri konumunda bulunuyor. 4x2 ve 4x4 versiyonları bulunan Dacia Duster’ın satış performansında 4x4’lerin oranı ise yüzde 17.4.

güzel kardeşim şu karışık kuruşuk yazıları düzeltirmisin hiçbirşey anlaşılmıyor.

ben standart duster kayışdağına çıkabilirmi bence çıkamaz diyerek başlattım tartışmayı.kim kullanırsa değil duster çıkabilirmiydi soru.duster çıkmış.yarın birebir izlerim,16 da 7 tepe ünv önündemi yoksa 16 demirkapıdan çıkış saatinizmi
gelirken pazar günü tripoddaki nikon d90 ıda getirin.zirveden resimler çekmek için

16:00 7tepe olsun kimse gec kalmaz en azindan. Bu arada arac standart Duster dileyen baktirtabilir :smiley: yazilarin karisikligi icin ozur telefondan baglaniyorum foruma ve baska yerden copy paste boyle cikti dileyen facebook Duster Turkiye sayfama bakabilir

tyt.fan' Alıntı:
ben standart duster kayışdağına çıkabilirmi bence çıkamaz diyerek başlattım tartışmayı.kim kullanırsa değil duster çıkabilirmiydi soru.duster çıkmış.yarın birebir izlerim,16 da 7 tepe ünv önündemi yoksa 16 demirkapıdan çıkış saatinizmi
gelirken pazar günü tripoddaki nikon d90 ıda getirin.zirveden resimler çekmek için

resim çekip buraya koymayı unutmayın yoksa inandıramazsınız. daha sonra resimleri flash belleğe atıcam resimciden çıkartıcam antalya 7.noterinde tasdik ettiricem duster kayışdağına çıkar diye. renault türkiye genel müdürlüğüne göndercem reklamlarında kullansınlar.

dusterilker' Alıntı:
16:00 7tepe olsun kimse gec kalmaz en azindan. Bu arada arac standart Duster dileyen baktirtabilir :smiley: yazilarin karisikligi icin ozur telefondan baglaniyorum foruma ve baska yerden copy paste boyle cikti dileyen facebook Duster Turkiye sayfama bakabilir

Facebook sayfanızda yazan bu: "Dacia’yı crossover segmentinde temsil eden Duster modeli, markanın yüksek satış rakamlarına ulaşmasındaki en önemli model. ODD raporlarına göre C7 SUV alt segmentinde yer alan Dacia Duster, bu yılın ilk beş ayında elde ettiği 2900 adetlik satışla segmentinin lideri konumunda bulunuyor. 4x2 ve 4x4 versiyonları bulunan Dacia Duster’ın satış performansında 4x4’lerin oranı ise yüzde 17.4"

Ne yani Duster sınıfında lider konumuna mı yükseldi ? Ne zaman Qashqai'yi geçti yahu :D

ümiterkan' Alıntı:
Facebook sayfanızda yazan bu: "Dacia’yı crossover segmentinde temsil eden Duster modeli, markanın yüksek satış rakamlarına ulaşmasındaki en önemli model. ODD raporlarına göre C7 SUV alt segmentinde yer alan Dacia Duster, bu yılın ilk beş ayında elde ettiği 2900 adetlik satışla segmentinin lideri konumunda bulunuyor. 4x2 ve 4x4 versiyonları bulunan Dacia Duster’ın satış performansında 4x4’lerin oranı ise yüzde 17.4"

Ne yani Duster sınıfında lider konumuna mı yükseldi ? Ne zaman Qashqai'yi geçti yahu :D

adamlar yapmış ya geçer tabi. ümiterkan kardeşim aracın altına eğilip dikkatlice bak hangi işaretleri görüyorsun bakalım

darktreys' Alıntı:
resim çekip buraya koymayı unutmayın yoksa inandıramazsınız. daha sonra resimleri flash belleğe atıcam resimciden çıkartıcam antalya 7.noterinde tasdik ettiricem duster kayışdağına çıkar diye. renault türkiye genel müdürlüğüne göndercem reklamlarında kullansınlar.

sizin offroad parkurunuz kadar profesyonel test edebileceğimiz bir alan yok istanbulda.heryer betonlaşmış siteler vs.kala kala kayışdağı kaldı kusurumuza bakmayın.siz antalyadan bir duster kullanıcısını ikna edin taterevalliden uçsun çamur çopuluna konsun.hem bizde çekip çıkaracak unimog da yok

tyt.fan' Alıntı:
sizin offroad parkurunuz kadar profesyonel test edebileceğimiz bir alan yok istanbulda.heryer betonlaşmış siteler vs.kala kala kayışdağı kaldı kusurumuza bakmayın.siz antalyadan bir duster kullanıcısını ikna edin taterevalliden uçsun çamur çopuluna konsun.hem bizde çekip çıkaracak unimog da yok

antalyada duster bir antoff gezisinde perte çıkar.

arkasına bir sepet yaptırmalı arka tamponu ön tamponu felan dökülen parçaları koymak için

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,677
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri