Off Roadçu Duster

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mountaineer16 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,162
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 270,007
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Off Roadçu Duster

dusterilker' Alıntı:
Offroad icin uretilmis bir arac diye iddiamiz yok eger uzerinde oynanirsa evet yapar ama maliyeti cok yuksek olacagindan antoff daki araclardan satin almak daha mantikli kalan paraylada tamir vb masraflari karsilarlar :smiley:
Duster bir SUV yani cok amacli bir arac sizin Antoffdaki araclarla otobanda ne kadar surat yaparsiniz ? Ama sizin orda da otoban yoktu degilmi? Yada o araclarla luks bir mekanin kapiya yaklassaniz hangi vale kosa kosa gelir kapinizi acar?
Duster ile pek cok mekana gider otobanda yaklasik 180 km surat yapar ve hatiri sayilir arazi kosullarinda gidersiniz

buradaki abilerimizin neredeyse tamamında 2.ci bir otoban arabası var 250 yapanlarıda var. arazi araçlarına bogger takarlar 90 yaparlar. otoban araçlarına hız lastiği takarlar 250 yaparlar.

Etiketler

darktreys' Alıntı:
buradaki abilerimizin neredeyse tamamında 2.ci bir otoban arabası var 250 yapanlarıda var. arazi araçlarına bogger takarlar 90 yaparlar. otoban araçlarına hız lastiği takarlar 250 yaparlar.

Tek araç şimdilik yetiyor Kasım ;D

darktreys' Alıntı:
hadi offroad yapsın bizim ekiple o zaman geri dönecek olursa alır 2000 metrede tek başına. gider az geridede arabayı saplar bir yere. geri dönmek yok bizim ekipte R yok. antalyada pert olur o araç isteyen dener , offroad yapmadıkça offroadçu değildir o araç. bu başlığa çok gülüyorum.

http://www.dailymotion.com/video/xizwdm_mvi-0316_auto

Şöyel izah edeyim.Siz standart araç ile donanımlı bir offroad aracını kıyaslıyorsunuz bence yanlış.Sizin bahsetmiş olduğunuz yerlerde elbetteki standarft hali ile saplanabilir.Ama duster da donaımlı bir hale getirisek bir çok donanımlı offroad araçlarını geride bıracağı konusunda bir çok kişide benle hem firkirdir sanırım.

ümiterkan' Alıntı:
Tek araç şimdilik yetiyor Kasım ;D

valla bilemiyorum ben navaraya at lastik taktım 220 yaptım. bilerek stt almıyorum ben çok asfalt yol yapıyorum yoksa otomobilde var yani.

Ayrıca bugun çıktığımız yerde Duster yerine başka bir standart 4X4 araç olsaydı daha yolun yarısında birçok arıza lambası yakardı :smiley: Gözümüzle gördük isoff da.

S.DEVECİ' Alıntı:
Şöyel izah edeyim.Siz standart araç ile donanımlı bir offroad aracını kıyaslıyorsunuz bence yanlış.Sizin bahsetmiş olduğunuz yerlerde elbetteki standarft hali ile saplanabilir.Ama duster da donaımlı bir hale getirisek bir çok donanımlı offroad araçlarını geride bıracağı konusunda bir çok kişide benle hem firkirdir sanırım.

evet öyledir o zaman neden kimse bu kadar ucuz bir aracı alıp offroada sokmuyor herkezin aklına takılan fakat burada söyleyemediği sürekli kendine sorduğu bir soru var. aceba ne kadar uzun ömürlü olur offroadda ? sonuçta offroad yapıyorsunuz land cruiserin geçtiği yerden sizde geçeceksiniz mecbur . sonuçlarınada katlanırsınız tabi hala dusterin offroada uygun olduğunu düşünüyorsanız... modifiye ile alakası yok aracın kendisi ile alakalı bakın land cruiser patrol jeep vs araçlar hep yuvarlak akis veya şaftlı tip akise sahiptir ani darbelere karşı daha dayanıklı olduğu için. fakat yeni nesil gerçek arazi aracı olmayan araçlarda (dmax navara sorento duster vitara ) poryalı tip taksilerle aynı olan akis sistemi var bunun ömrü offraodda ne kadar olacak ? ben kendi aracımada offroad çu demiyorum ben aracımı hiç zorlamıyorum yoksa benimkide kırar kırmaz diye birşey yok.

S.DEVECİ' Alıntı:
Ayrıca bugun çıktığımız yerde Duster yerine başka bir standart 4X4 araç olsaydı daha yolun yarısında birçok arıza lambası yakardı :smiley: Gözümüzle gördük isoff da.

sizde abartmayın.tıngır mıngır döndüğünüz parkuru adamlar 4h dipgaz gidiyolardı.suzukilerin iki katı dereceyle dönebilirse duster ne ala.bide 20 tur dönebilirmiydi duster.tamam bravo dedikte sizde uçmayın yani

darktreys' Alıntı:
evet öyledir o zaman neden kimse bu kadar ucuz bir aracı alıp offroada sokmuyor herkezin aklına takılan fakat burada söyleyemediği sürekli kendine sorduğu bir soru var. aceba ne kadar uzun ömürlü olur offroadda ? sonuçta offroad yapıyorsunuz land cruiserin geçtiği yerden sizde geçeceksiniz mecbur . sonuçlarınada katlanırsınız tabi hala dusterin offroada uygun olduğunu düşünüyorsanız... modifiye ile alakası yok aracın kendisi ile alakalı bakın land cruiser patrol jeep vs araçlar hep yuvarlak akis veya şaftlı tip akise sahiptir ani darbelere karşı daha dayanıklı olduğu için. fakat yeni nesil gerçek arazi aracı olmayan araçlarda (dmax navara sorento duster vitara ) poryalı tip taksilerle aynı olan akis sistemi var bunun ömrü offraodda ne kadar olacak ? ben kendi aracımada offroad çu demiyorum ben aracımı hiç zorlamıyorum yoksa benimkide kırar kırmaz diye birşey yok.

Offroadçu dediğin parça kırar ;)

ümiterkan' Alıntı:
Offroadçu dediğin parça kırar ;)

evet kırar , parasını ödedikten sonra her gün motoruda yer ne olacak ... tamamen duygusal meseleler çok paranız varsa unimog alın h1 alın bari. zaten 2-3 senede h1 parası gider yedek parçaya

tyt.fan' Alıntı:
sizde abartmayın.tıngır mıngır döndüğünüz parkuru adamlar 4h dipgaz gidiyolardı.suzukilerin iki katı dereceyle dönebilirse duster ne ala.bide 20 tur dönebilirmiydi duster.tamam bravo dedikte sizde uçmayın yani

Sayın Deveci Sıfır ve 2.el eski model 4x4 araçlar arasındaki farkı kast etmiş olsa gerek Murat Bey ;)

darktreys' Alıntı:
evet kırar , parasını ödedikten sonra her gün motoruda yer ne olacak ... tamamen duygusal meseleler çok paranız varsa unimog alın h1 alın bari. zaten 2-3 senede h1 parası gider yedek parçaya

Bu işler zevk meselesi biliyosun ;)

ümiterkan' Alıntı:

ümiterkan kardeşim sen zevk için yaşıyorsan banada duster al beraber gezelim artık ben seni çekip durayım nasıl olsa istediğim kadar zorlayıp param parça edebilirim nede olsa zevk meselesi.

Neden kimse o zaman 0 km pajero, toyota, range alip offroad yarislarina girmiyor? Duster ile ayni neden maliyet cok :smiley:
48 bine duster alip donanim icin para harcayacagina al 25 e jimmy 10 15 donanim ekle istedigin yarisa gir en mantiklisi bu:smiley:

dusterilker' Alıntı:
Neden kimse o zaman 0 km pajero, toyota, range alip offroad yarislarina girmiyor? Duster ile ayni neden maliyet cok :smiley:
48 bine duster alip donanim icin para harcayacagina al 25 e jimmy 10 15 donanim ekle istedigin yarisa gir en mantiklisi bu:smiley:

aynen onu demek istiyorum işte. o zaman offroadçu olamıyor duster

ümiterkan' Alıntı:

yarışta modeli en yüksek araç sanırım 2005 yapım buggy idi ve 4x2 subaru motorlu 300 hp galiba yerli imalat.ondan sonraki en genç araç suzuki jimny idi.diğer araçlar 2000 hatta 1995 öncesiydi.duster özellikle start sonraki karambolde yetişip ilk lumpa çarpışantürkün yanında arkasında filan girebilse gördüğü son şey bir iki el arabası kum olurdu.boş parkurda dönüp yarışan araçları küçümsemek abes.serkan bey vizörden izlerken kadraj ı daraltmış.çıplak gözle bakınca anlar bence farkı

tyt.fan' Alıntı:

İlker beyinde dediği gibi araç test sürüş aracımız olduğundan.Ve normalde sirkette musterilere test ettirdigimiz araç olduğundan çok fazla zorlayıpta hasar aldırmak istemiyoruz.Ama tarafımıza bu iş için bir araç tahsis edildiğinde limitleri zorlayıp,emin olun Duster'da 20 tur sorunsuzca dönebilecek bir araç.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,677
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri