Off Roadçu Duster

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mountaineer16 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,162
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 270,172
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Off Roadçu Duster

dusterilker' Alıntı:
O programin arac sponsoru intercity :smiley: onlarin verdigi araclari kullaniyorlar.
Ayrica Turkiye Dacia nin Duster icin reklama ihtiyaci yok zaten yok satiyor Temmuz sonuna kadar arac yok ve onceki paylasimlarimda gordugunuz gibi sinifinda satis lideri

sanırım yanlış bilgi.intercity pick-up kiralama mevzuatı değiştiğinden sponsorluğu bıraktı.araçlar suzuki xl7 oldu.fakat araçlar performansa dayanamadı pek.sponsorda gerekli desteği vermedi.yeni araçlar mitsubishi L200 olacak diye biliyorum.duster o performansı kaldıracağına becceyi ikna etsin.nissan satışları çokmu kötüydüki ilk araçlar nissan seçilmişti.hemde 200 bin km lerdeymiş ilk çekimlere verildiğinde.intercity sponsor olmadığından araçlar değişti.

Etiketler

O programin arac sponsoru intercity :smiley: onlarin verdigi araclari kullaniyorlar.
Ayrica Turkiye Dacia nin Duster icin reklama ihtiyaci yok zaten yok satiyor Temmuz sonuna kadar arac yok ve onceki paylasimlarimda gordugunuz gibi sinifinda satis lider

dusterilker' Alıntı:
Ayrica Turkiye Dacia nin Duster icin reklama ihtiyaci yok zaten yok satiyor Temmuz sonuna kadar arac yok ve onceki paylasimlarimda gordugunuz gibi sinifinda satis lider

satışa ihtiyacı var demiyorum.araca reno türkiye güveniyorsa 'taş gibi araç ya'becceye verin bir araç modifiye etsin.bakalım becceyi ikna edebilecekmisiniz.sadık vefa,kenan çarpışantürk,güneş top,erkan birinci, yarı profesyonel offroad yarışçıları onlardan biride kullanır.standart sınıfta yarışsın araç.sadece rollcage yeterli .yada ilfer oto ilyas beye teklif götürün yada necmi ustaya .bakalım modifiye etmeyi kabul edeceklermi.pikes peac aracı değil sıradan bir isoff yarışlarında yarışcak araç olacak kadar modifiye

tyt.fan' Alıntı:
satışa ihtiyacı var demiyorum.araca reno türkiye güveniyorsa 'taş gibi araç ya'becceye verin bir araç modifiye etsin.bakalım becceyi ikna edebilecekmisiniz.sadık vefa,kenan çarpışantürk,güneş top,erkan birinci, yarı profesyonel offroad yarışçıları onlardan biride kullanır.standart sınıfta yarışsın araç.sadece rollcage yeterli .yada ilfer oto ilyas ye teklif götürün yada necmi ustaya .bakalım modifiye etmeyi kabul edeceklermi.pikes peac aracı değil sıradan bir isoff yarışlarında yarışcak araç olacak kadar modifiye

İyi bir şekilde modifiye edilse belki Becce Duster'ı Zor Yollar'da kullanır :smiley:

Duster küçük bir crossover ve vitara'nın jimny'nin vs. geçebileceği heryerden geçeceği aşikar. Ama Hummer'da değil tabi bu araç. Kullanımı zevkli ve gayet konforlu. Eleştirilecek yeri elbette çok ama eleştirenler önce bir kullansınlar ve dacia diye ön yargı ile yaklaşmasınlar. Ben yaylalarda denedim çok zorlamasamda vurduğum yerlerde hiç ama hiç zorlanmadı :smiley:)

ümiterkan' Alıntı:
İyi bir şekilde modifiye edilse belki Becce Duster'ı Zor Yollar'da kullanır :smiley:

işte o iyi modifikasyon için aracın sadece kabuğu kullanılır.aktarma motor amortisör aklınıza gelen herşey değişmeli.oda standart bir arazi aracına yapılacak masrafın 3 katı.1 duster gezdirmektense 3 nissan yada 3 suzuki yada 3 mits L200 kullanıyolar.dikkat edin yarıştırmak için değil zor yollar proramı için standart gezgin proramı.suzukilerde sadece ön tampon ve vinç vardı + lastik modifiyesi.artvinden gürcistana geçildi.duster nemden çürürdü o parkurda emin olun.tamam aracınız isoffu tıngır mıngır geçti bravo.yarın bizzat şahit olacağım kayışdağına çıkıyor.ama serkan beyin yaptığı gibi abartmayın.iyi bir crossover olabilir.ama arazi aracı değil.audi allroad kadar subaru forester kadar polo4motion kadar .suzuki jimny kadar bile olduğunu zannetmiyorum

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=35085.200

Araçları değiştirmek zorunda kaldık. Hafif ticari araç olarak kabul ediilen araçlarımız kiralanamıyor artık. Ulaştırma bakanlığının yasakladı ve sponsorumuz İnter City araçlarını geri çekmek zorunda kaldı. Bizde yeni sponsor arayışı içine girdik araç firmalarından sonuç alamadık şu an ki sponsor görüşmesi içinde olduğumuz firmayla da Mehmet Beccenin ortak görüşü de bu yönde oldu bu nedenle değişikliğe gidiyoruz.

http://www.facebook.com/media/set/?set=a.10150202265914590.329524.636054589

tyt.fan' Alıntı:
işte o iyi modifikasyon için aracın sadece kabuğu kullanılır.aktarma motor amortisör aklınıza gelen herşey değişmeli.oda standart bir arazi aracına yapılacak masrafın 3 katı.1 duster gezdirmektense 3 nissan yada 3 suzuki yada 3 mits L200 kullanıyolar.dikkat edin yarıştırmak için değil zor yollar proramı için standart gezgin proramı.suzukilerde sadece ön tampon ve vinç vardı + lastik modifiyesi.artvinden gürcistana geçildi.duster nemden çürürdü o parkurda emin olun.tamam aracınız isoffu tıngır mıngır geçti bravo.yarın bizzat şahit olacağım kayışdağına çıkıyor.ama serkan beyin yaptığı gibi abartmayın.iyi bir crossover olabilir.ama arazi aracı değil.audi allroad kadar subaru forester kadar polo4motion kadar .suzuki jimny kadar bile olduğunu zannetmiyorum

Bence, Duster'ı yükseltip, iyi bir lastik takıp, bir de chip taktınız mı iyi işler başarabilir ;) çok para harcamaya gerek yok yani.

Abiler biriniz mangali getire ben bulamadim mangali valla yoksa satin almak zorunda kalcam..

offroad zevk işi nekadar bütce ayıracığnızla ilgili birazda keza rally dede aynı şekilde gurup N den başlar.Bende Duster büyük guruptakilere kafa tutar demedimki kendi sınıfındakilere kafa tutar dedim abartmadım.Bütçe konusuna gelince biri kalkar range rover a 250.000euro verir standart olarak kullanır ama araçta yokuş iniş sistemi vs gibi bir sürü özellik olur onun direksiyonuna babannemi oturtsam kayış dağından indirir aracı :smiley: herşey otomatik sadece direksiyonu idare et.Onun yerine Roller Coster a binisin aynı zevki alır.ama onun yerine 48.000tl versin alsın bi duster 4x4 herşey manuel zevkine vara vara dağ tepe bayır vursun kendini işin zevkine varsın.:smiley:

Reklamdada dendiği gibi ''KOLAY ULAŞIRSIN ZOR VAZ GEÇERSİN '' :smiley:

ümiterkan' Alıntı:
Bence, Duster'ı yükseltip, iyi bir lastik takıp, bir de chip taktınız mı iyi işler başarabilir ;) çok para harcamaya gerek yok yani.

valla suzukiden istenen destek ve performans alınamadı becceye rağmen.ilk eksik duster için şasi,sonra transmisyon ağır devir diğerlerini becceye ulaşabilirsek soralım.ilker bey erkan birinciyi tanıyor galiba.ona bizim için sorsun zor yollar duster la aşılabilirmi

yarın polarımsı bişiler olsun yanımızda.tepeye duster çıkarsak bile tartışacak çok şey var.serkan bey i duster la burdan çıkmamıştık denen rampadan indireceğiz.duster a neler eklenmeli onu tartışırız.akşamı bulur inmemiz.zirve serin olur :smiley:

tyt.fan' Alıntı:
valla suzukiden istenen destek ve performans alınamadı becceye rağmen.ilk eksik duster için şasi,sonra transmisyon ağır devir diğerlerini becceye ulaşabilirsek soralım.ilker bey erkan birinciyi tanıyor galiba.ona bizim için sorsun zor yollar duster la aşılabilirmi

Duster ın şasisinde ne gibi bir eksiklik var acaba bizim bilmediğimiz? suzukiye göre

Burda benim suzukim senin dusternı döver gibi bir muhabbet oluyor yanlız.

Açıkça söyliyeyim Duster ile kısayasladığınız bir suzuki yi atölye ortamında beraberce bilir kişiler ile inceleyip araç üzerinde enine boyuna masaya yatırarak konuşmak isterim tabiki.

S.DEVECİ' Alıntı:
Duster ın şasisinde ne gibi bir eksiklik var acaba bizim bilmediğimiz? suzukiye göre

Burda benim suzukim senin dusternı döver gibi bir muhabbet oluyor yanlız.

ben duster monocock şasisiz diye biliyorum.burkulma artükilasyona müsait değil fazla.yanlış biliyor olabilirim.benim suzukim yok.siz jimny i küçümser bişiler yazdınızda.sanki isoffta duster start alsa suzuki jimny yi hatta vitaraları ezerdi gibi

S.DEVECİ' Alıntı:
Açıkça söyliyeyim Duster ile kısayasladığınız bir suzuki yi atölye ortamında beraberce bilir kişiler ile inceleyip araç üzerinde enine boyuna masaya yatırarak konuşmak isterim tabiki.

yarın modokoda buluşalım.suzuki konusunda en iyilerden biri olan nihat usta nın atelyesine uğrayalım.müsaitse duster suzuki kıyaslamamızda danışalım.ben sadece 20 yıldır filan hem rally hem offroad izleyen biriyim.camel elemeleri ,ilk off road yarışları incirli de şimdi adliye olan yer motocross pistiydi,orda yapılan ilk yarışlardan bu yana belgradda bilezikçi çiftliği etapları camel etabı
bir ara ilfer offroad team taraftarı olarak :smiley: izmit adapazarı filan da yarış izlemeye gittim.ben sadece izleyici olarak orda yapılanlar offroad yarışı ise duster bu işi kovalayamaz diyorum.ama hafta sonu kumsalamı girersiniz,pikniğemi gidersiniz kır bayır gezermisiniz fazla bişi beklememek lazım bence arazi kabiliyeti olarak.bekleyenlerede fazlasını vaadetmemeli satan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,680
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri