Off Roadçu Duster

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mountaineer16 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,162
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 269,976
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Etiketler
Ynt: Off Roadçu Duster

mor tişört getirecek arkadaşlar beden xl olsun lütfen,95+ kg yim L beden se önde ilavesi olsun göbek için.ben morarma adayıyım t-shirt duster sizden

tyt.fan' Alıntı:
mor tişört getirecek arkadaşlar beden xl olsun lütfen,95+ kg yim L beden se önde ilavesi olsun göbek için.ben morarma adayıyım t-shirt duster sizden
sekan bey taksim den geliyosunuz saint antuan ın orada terkos pasajında vardır size zahmet :smiley:

Küçük mangallardan bulamadım, kayışdağının oralarda temin edebileceğimiz bir yer biliyor musunuz? :smiley:

mertakbaş' Alıntı:
Küçük mangallardan bulamadım, kayışdağının oralarda temin edebileceğimiz bir yer biliyor musunuz? :smiley:

hazır kullan at mangallar var alırım ben.siz yeterince hazırlık yaptınız teşekkür

tyt.fan' Alıntı:
hazır kullan at mangallar var alırım ben.siz yeterince hazırlık yaptınız teşekkür
Ben de onlardan bakmıştım ama dediğim gibi bulamadım. Teşekkürler :smiley:
Görüşmek üzere.

epey eskiden fenerbahçe galatasarayı 3 0 geriden gelip 4 3 yendiğinde rahmetli metin oktay morartan maç başlıklı bir yazı yazmıştı.sonraki maçlarda bir süre ergun gürsoyun hırsdan saçını başını yolduğu fotoğraflı t-shirt moda olmuştu o zamanki fenerbahçe stadında.bizde bu konu başlığı dışında morartan duster başlıklı yeni bir tartışma açarız.toyotacılar mont gömlek pantolon yaptırdı.önümüz yaz 'yolacak saçım yok ama önünde saçlarımı yolduğum fotoğraf olan' morartan duster t-shirleri satışa çıkarırız haftaya.kaner bey i bu işten rant edecek diye itham ettim bari işin rantını t-shirt ten ben kapiim

Siz daha yola çıkmadınız mı baylar?

Geç kalacaksınız, ona göre. ;D ;D ;D ;D

Murat Bey'in buluşma yerine giderken fotoğrafını çekin lütfen.

"Muratcesur nereye koşuyor?" diye de bir başlık olsun.

Murat Bey, şu mor ve morartan isimleri niye ticarileşmesin? İyi fikir. Bol köşe dönmeler. :D

Murat bey dün akşam bana kızdı biraz fakat bakıyorumki videoları görünce duster konusundaki fikirleri biraz değişti sanırım.

S.DEVECİ' Alıntı:
Murat bey dün akşam bana kızdı biraz fakat bakıyorumki videoları görünce duster konusundaki fikirleri biraz değişti sanırım.

Bana öyle geliyor ki, saat 17 sularında bambaşka bir murat bey göreceğiz. ;D

olguncandan' Alıntı:
Bana öyle geliyor ki, saat 17 sularında bambaşka bir murat bey göreceğiz. ;D

sanırım nokta virgülsüz twitter yazışması tarzı nefessiz yazdığım için kızgın olduğumu sanıyorsunuz.aslında çok eğleniyorum bu konu başlığında.bir arkadaşın argo su dışında gerilmedim hiç.gayet eğlenceli avcı atışması gibi çoğunlukla yazdıklarım espri amaçlı.zaten duster alan almış,almaya karar veren kararlı,hiç bir duster sahibi siz suzukiyle gelin yağmur çamur gelelim batarsak çekersiniz demiyo.herkes az çok aracının kabiliyetini biliyo.duster sahipleri 2012 camel trophy duster la yapılacak demedi.ama bazı çok modifiyeli araç resimleri koyup iste aslanım duster ım yazıyo.atışma ordan çıktı.eskiden saz aşıkları atışırdı karşılıklı sınır olsun diyede dudakları arasına iğne koyarlardı.bizde o iğneler olmadığından bazen kantarın topuzu kaçıyo.benim oldu mesela ilker beyin aracıı başkası kullanıyodu dedim ısrarla.diğer araç sahipleride biz araçlarımız bu masrafı yapmazdık duster bu kadar kabiliyetli olsa,bizim standartlarımıza yaklaşamaz bile yazdılar.bazen serkan efe arkadaşımız bazen ümit erkan jigleyi çekip ayarı verdiler.ben ve bir kaç kişi daha gaza gelip hadi canım dedik.kandil de helalleştik :smiley: bunlar araç konu mekanik birbirimizi kırmaya değmez mutabık kaldık

Aslında daha en baştan diyaloglarımız böyle başlasaydı, sevimsiz tartışmalar yaşanmazdı. ;D

Durum anlaşılmış ve tatlıya bağlanmıştır.

olguncandan' Alıntı:
Aslında daha en baştan diyaloglarımız böyle başlasaydı, sevimsiz tartışmalar yaşanmazdı. ;D

Durum anlaşılmış ve tatlıya bağlanmıştır.

deşmeyelim haklısınız.forumun son aylardaki en çok ilgi gören konu başlığı oldu.korkuyorum sadece iddalaştığım dustercılar değil gezenbilirdende gelen olacak mor giydiğimi görmeye.ama hala umutluyum.iddaa ettiğim rampadan çıkılmamış dün.bakalım yağmurda yağmadı herşey duster dan yana

Birazdan hepimiz orada olacağız ve performansı göreceğiz her 2 rampadan da iner çıkar deneriz :smiley: sadece son hafta da yazmadığım kadar yazı yazdım önümüzdeki hafta boşluk olacak :smiley: yeni bir konu buluruz mesela duster marmaray açılmadan önce o parkuru gecer mi gecmez mi ? :smiley: :smiley: :smiley: 3000 feet yükseklikten paraşütle Duster bırakılsa aşağı inince kaç parçay ayrılır ? :smiley: :smiley: :smiley:

ama şaka bir yana bir otomobil ile giden TIR a binip inme denemesi yapmak istiyorum.... Bu konuda çalışmalara başlayaşım hemen :smiley: ( sanırım kolayca binerim de inmek nasıl olur fikrim yok )

İnmak daha kolay olması lazım ilker bey.

Murat bey, bi delikanlıya bir mor tişört yeter. ;D Kaygılanmayın.

demin bir arkadaşıma kayışdağına çıkıcaz dedim.hayırdır dedi.iddadan bahsettim.adamlar gelip tepeye çıkıp iddayı kazanıp tepede seni duster a bu kadar neden giydirdin diye iyi bir benzetmesin bence gitme ben mor t-shirtlü bir resmini çekeyim siteye koy siz haklısınız de diyor.:smiley:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,677
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri