Off Roadçu Duster

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mountaineer16 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,162
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 269,976
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Etiketler
Ynt: Off Roadçu Duster

tyt.fan' Alıntı:
demin bir arkadaşıma kayışdağına çıkıcaz dedim.hayırdır dedi.iddadan bahsettim.adamlar gelip tepeye çıkıp iddayı kazanıp tepede seni duster a bu kadar neden giydirdin diye iyi bir benzetmesin bence gitme ben mor t-shirtlü bir resmini çekeyim siteye koy siz haklısınız de diyor.:smiley:

Bu kadar iddiadan sonra çakma bir mor tişört resmi kurtarmaz.

Olayın kendisinin olması ve onun resimlenmesi lazım. ;D

Yani çakma mor tişört resmi ile senin karizma çizilir. İddianın karşı tarafındakiler için mor tişörtlü murat bey resmi ve murat beyin "pişman nadim oldum, bir daha Duster Kayışdağına çıkamaz dememeye azmü-cezmü gasteyledim" demesi yeterlidir.

Hem unuttuk sanma, şayet kayışdağı zirvesi-Duster buluşması gerçekleşirse, bahçede Duster besleyecektin.... Ama hadi ondan vazgeçtik. ;D

dusterilker' Alıntı:
hey Duster severler aramızda köstebek mi var ? bu bilgiye Murat bey nasıl ulaşmış :smiley: :smiley:
Tepede kendisini hırpalamasak da yan koltukta bayağı kafasını tavana vuracak gibi :smiley:

Sakın ola ki murat bey'in kılına zarar gelmeye, kafasını tavanlara vurmaya... O Duster kullanıcılarına bir emanettir. ;D ;D ;D ;D ;D

Hadin size hayırlı yolculuklar.

Mor tişörtün hayırlı olsun şimdiden murat bey. Devamını okumak için akşama kadar meraktan çatlayacağım. ;D

dusterilker' Alıntı:
ben Murat beyi her Duster etkinliğnde aramızda görmek istiyorum artık :smiley: Ben iddia ettim pişmanın diyecek diger katılanlara :smiley:

tanışalım,inşallah duster kullanıcıları sizlerle keşif gezileri yaparız tahmin ediyorum.şileye yakın bir köydenim.yeşilvadi bilenler vardır belki.çizilir diye korkmazsanız şayet ağaçlardan gökyüzünü göremiyeceğiniz dağ yolları var köy civarında.son gidişimizde tadını çıkaran bir karaca gördük.çok mükemmel 4 tekerin yere basacağı rahat yollar var.gezenbilir üyelerinden vadili nikli ömer beyde köyden ve gayet misafirperver toyota fj45 sahibi bir doğa sever.güzel geziler yapabiliriz sanırım

yeşilvadi diyince aklmı tellioğulları ve seferoğulları geldi ve de dustercılar tellioğulları antıdustercılar seferoğulları mı oluyor :smiley: :smiley: :smiley:
şile taraflarını bende çok severim ama tek arac gezmek istemediğim için sadece asvalt kullandım oralarda en kısa zamanda o bölgeyi de keşfe çıkmak isterim
biz 15 dk sonra yola çıkıyoruz orada buluşmak üzere
ilker 0 554 589 80 00

dusterilker' Alıntı:
Ve duster kayisdaginda mangal partisi veriyoruz

Kokusu buraya kadar geldi. Afiyet şeker olsun gönüller bir olsun yeter. Etkinliğe katılan herkese teşekkürlerimi sunuyorum İlker Bey arkadaşlara selam söyleyin..

En başından beri çıkar diyenlerdendim benim bile beklenti ve tahminlerimin üzerinde çıktı. Aracın dolu-boş olması fark etmiyor yukarı aşağı rink servis yaptı. 5-6 kişi bile rahat rahat çıkıyor!

Foto ve videoları sabırsızlıkla bekliyoruz, güzel bir buluşma ve etkinlik olmuştur umarım

Kıymetli halkımız kayışdağından daha inmediler mi?

Noldu, kimler katıldı; tişört var mı tişört?

;D ;D ;D ;D

fbmy' Alıntı:
En başından beri çıkar diyenlerdendim benim bile beklenti ve tahminlerimin üzerinde çıktı. Aracın dolu-boş olması fark etmiyor yukarı aşağı rink servis yaptı. 5-6 kişi bile rahat rahat çıkıyor!
çıkmakla kalmayıp ring yapmak :eek:

Biri bize murat cesur'u anlatsın.... ;D ;D ;D ;D

Ali Bey de galiba tarlada bile gidemeyeceğini söylemişti yanlış hatırlamıyorsam;

Ali Bey, izlenimlerinizi alabilir miyiz? ;D ;D ;D ;D

fbmy' Alıntı:

Anlamadım; yani bir değil birkaç kez çıktı öyle mi? Umarım murat beye her sefer için bi tişört giydirmemişsinizdir; çünkü iddiada sayı bir tane tişörttü. ;D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,677
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri