Off Roadçu Duster

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mountaineer16 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,162
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 270,007
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Etiketler
Ynt: Off Roadçu Duster

darktreys' Alıntı:
antalyada duster bir antoff gezisinde perte çıkar.

arkasına bir sepet yaptırmalı arka tamponu ön tamponu felan dökülen parçaları koymak için

Krom basamakla İsoff parkurunu bitirdi daha ne olsun ;D basamağı çıkardığını düşün bir de ;D

ben burada soğuk terler dökmüştüm mecbur geçmek zorundasın o noktada geride dönülemez ileride gidilemiyor. yani duster standart olarak oraya girseydi ne olurdu tabiki biirkaç parça birşeyler bırakırdı yerde.

http://www.dailymotion.com/video/xizuju_mvi-0312_auto

darktreys' Alıntı:
antalyada duster bir antoff gezisinde perte çıkar.

arkasına bir sepet yaptırmalı arka tamponu ön tamponu felan dökülen parçaları koymak için

isoff kermes falan tarz organizayonlar yaptığından sizin mertebenizde offroada şahit olamadık.eldekiyle yetiniyoruz.belki 'ilk' offroad parkuru antalyaya yapıldı istanbuldakilere bir fikir verir çekmeceye wattabe tuzlaya otodrom kemerburgaz ocaklar bölgesinede bir isoff offroad parkuru yaparlar.biz yazalım belki duyup inşa eden olur bizde offroad nasıl bişi şahit oluruz

videoyu izledinmi ilker kardeşim ? orada olman lazımdı araba bir kara gömüldü ben kapıyı açamadım kardan o kadar gömüldü yanı pencereden çıktım pencereden girdim. !

söyliyim ön tampon arka tampon orada kalırdı.

ben arka tamponun basamağını ön plakayı orda bıraktıp . bayır yukarı çok dik bir yerde stepne yanaktan kayaya geldi kesildi gittim yenisini aldım kasanın içinde taşıyorum artık. o zamanlar benim aracımda standarttı.

Bugün İlker bey ve Ahmet beyle araçta olan ve videoları çeken kişi olarak Duster'ın bugün başarısına bizzat şahit oldum.Araç sorunsuzca 2ci vites hatta bazı kısımlarda 3 cü vitesle tırmandı.Açta herhangi bir bayılma veya olumsuz bir durumla karışılaşılmadı.Ahmet bey aracın arazi performansında oldukça menundu.Neticede Duster kayışdağıan çıkamaz dediler. ÇIKTI. ;DYarın gelen herkez kendi gözüylede şahit olabilir tabiki.

S.DEVECİ' Alıntı:
Bugün İlker bey ve Ahmet beyle araçta olan ve videoları çeken kişi olarak Duster'ın bugün başarısına bizzat şahit oldum.Araç sorunsuzca 2ci vites hatta bazı kısımlarda 3 cü vitesle tırmandı.Açta herhangi bir bayılma veya olumsuz bir durumla karışılaşılmadı.Ahmet bey aracın arazi performansında oldukça menundu.Neticede Duster kayışdağıan çıkamaz dediler. ÇIKTI. ;DYarın gelen herkez kendi gözüylede şahit olabilir tabiki.

hadi offroad yapsın bizim ekiple o zaman geri dönecek olursa alır 2000 metrede tek başına. gider az geridede arabayı saplar bir yere. geri dönmek yok bizim ekipte R yok. antalyada pert olur o araç isteyen dener , offroad yapmadıkça offroadçu değildir o araç. bu başlığa çok gülüyorum.

http://www.dailymotion.com/video/xizwdm_mvi-0316_auto

darktreys' Alıntı:
hadi offroad yapsın bizim ekiple o zaman geri dönecek olursa alır 2000 metrede tek başına. gider az geridede arabayı saplar bir yere. geri dönmek yok bizim ekipte R yok. antalyada pert olur o araç isteyen dener , offroad yapmadıkça offroadçu değildir o araç. bu başlığa çok gülüyorum.

http://www.dailymotion.com/video/xizwdm_mvi-0316_auto

nihat doğan da antoff üyesimi :smiley: (geri dönmek yok bizim ekipte R yok)

dusterilker' Alıntı:
Serkan hosgeldin :smiley: isoff parkurunuda hangi vites gectigim konusunda da bilgi verirmisin

ilker bey isoff performansınızı fotoğraflardan gördük iyi fakat gezenbilir performansınız dehşet.ikinci günde 110 mesaj.56 sayfadır burda çatışıyoruz duster nasıl bir araç,ben kaner bey i sizin aracınızın sahibi modifikasyoncusu olmakla itham edene kadar nerdeydiniz:smiley:

Offroad icin uretilmis bir arac diye iddiamiz yok eger uzerinde oynanirsa evet yapar ama maliyeti cok yuksek olacagindan antoff daki araclardan satin almak daha mantikli kalan paraylada tamir vb masraflari karsilarlar :smiley:
Duster bir SUV yani cok amacli bir arac sizin Antoffdaki araclarla otobanda ne kadar surat yaparsiniz ? Ama sizin orda da otoban yoktu degilmi? Yada o araclarla luks bir mekanin kapiya yaklassaniz hangi vale kosa kosa gelir kapinizi acar?
Duster ile pek cok mekana gider otobanda yaklasik 180 km surat yapar ve hatiri sayilir arazi kosullarinda gidersiniz

darktreys' Alıntı:

Standart olmayan Duster'ın offroad videoları önceki sayfalarda yayınlanmıştı, oradaki videolara bakabilirsin Kasım, hani şu Romanya'daki Bucovina Offroad'u

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,677
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri