Bizdegezdik
Dünya büyük, gezilecek çok yer var.
Ynt: Off Roadçu Duster
Renault a bisey gondermenize gerek yok ben varim
Renault a bisey gondermenize gerek yok ben varim
darktreys' Alıntı:antalyada duster bir antoff gezisinde perte çıkar.
arkasına bir sepet yaptırmalı arka tamponu ön tamponu felan dökülen parçaları koymak için
darktreys' Alıntı:antalyada duster bir antoff gezisinde perte çıkar.
arkasına bir sepet yaptırmalı arka tamponu ön tamponu felan dökülen parçaları koymak için
S.DEVECİ' Alıntı:Bugün İlker bey ve Ahmet beyle araçta olan ve videoları çeken kişi olarak Duster'ın bugün başarısına bizzat şahit oldum.Araç sorunsuzca 2ci vites hatta bazı kısımlarda 3 cü vitesle tırmandı.Açta herhangi bir bayılma veya olumsuz bir durumla karışılaşılmadı.Ahmet bey aracın arazi performansında oldukça menundu.Neticede Duster kayışdağıan çıkamaz dediler. ÇIKTI. ;DYarın gelen herkez kendi gözüylede şahit olabilir tabiki.
darktreys' Alıntı:hadi offroad yapsın bizim ekiple o zaman geri dönecek olursa alır 2000 metrede tek başına. gider az geridede arabayı saplar bir yere. geri dönmek yok bizim ekipte R yok. antalyada pert olur o araç isteyen dener , offroad yapmadıkça offroadçu değildir o araç. bu başlığa çok gülüyorum.
http://www.dailymotion.com/video/xizwdm_mvi-0316_auto
dusterilker' Alıntı:Serkan hosgeldin isoff parkurunuda hangi vites gectigim konusunda da bilgi verirmisin
dusterilker' Alıntı:Serkan hosgeldin isoff parkurunuda hangi vites gectigim konusunda da bilgi verirmisin
darktreys' Alıntı:hadi offroad yapsın bizim ekiple o zaman geri dönecek olursa alır 2000 metrede tek başına. gider az geridede arabayı saplar bir yere. geri dönmek yok bizim ekipte R yok. antalyada pert olur o araç isteyen dener , offroad yapmadıkça offroadçu değildir o araç. bu başlığa çok gülüyorum.