Off Roadçu Duster

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mountaineer16 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,162
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 270,172
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Etiketler
Ynt: Off Roadçu Duster

Duster bu işi yapıyormuş...

Paylaşım için teşekkürler...

İzlerken denk geldi paylaşmak istedim.

HJ61 ve Patrol...

Bunlarda iyi off road araçları... :smiley:

http://www.youtube.com/watch?v=TVYHIcvHLmA

İlker Bey çok teşekkür ederim, ayrıca tebrik ederim, Duster'a güveniyordum ve yüzümüzü kara çıkarmadı Kayışdağı'nı kolaylıkla fethetti. Yarınki buluşma ise canlı canlı görmek isteyenler için büyük bir heyecan olacak. İlker Bey varken bu buluşmalar ve denemeler daha çok olacak gibi. Tekrar teşekkürler :smiley: Böyle kolay bir çıkmak için iddialaşan Murat Bey'e de teşekkürler. Ama Mor t-shirt'ü yarın giymeyi unutmayın :D

dusterilker' Alıntı:
Akşam üstü Kemerburgaz gidiyorum parkura dileyen gelebilir 16:00 gibi oralarda olurum ( ya da Kayışdağına antremana mı gitsem ) :smiley:))

yaptınızmı antrenman? kemerburgaz parkurundamıydınız

dusterilker' Alıntı:
Her iki yerede gittim videolardan bakarsiniz :smiley: yarin 16:00 da Kayisdagina birlikte cikariz....

izledim ellerinize sağlık.bravo
üniversiteden sonra anafen kolej şantiyesini geçer geçmezmi girdiniz parkura.ilerde ferhatbaşa büyük çamlıca yolundanmı

mertakbaş' Alıntı:
esp-asr olmadığından tutunamıyor ve patinaja düşüyor olabilir mi? ???

kardeşim gel yarın ben taksimin asmalımescit taraflarında calısıyorum saat 15 gibi cıkıcam o saatlerde orda olursan beraber gidelim.

yarın üzerinde duster çıkmaz dedim çıktı yazan bi mor duster la gelin.
çok iddaa etmiyeyim ama benim rampa bu değil.bu akşamcıların piknikçilerin rampası.fbmy nikli arkadaşımızda baksın,
bizim rampa dediğiniz gibi 2 metrelik toprak sutre girişli.sürekli düz çıkış açı farklı son 50 metresi 45 derece filan en bu yoldan daha geniş
bu açıyı çıktıysa orayıda çıkar herhalde yarın göreceğiz
ama bizim meşhuur çıkışa benzetemedim açıkçası diğer çıkan arkadaşlarda fikir belirtsin ben buranın akşamcıların rampası olduğu fikrindeyim
ben gsm den nete girmiyorum.pc başında olsam çıkacağınızı bilsem gelirdim yarın kimse görmeden bugünden morarmak için.duster lı süvari daha önce çıksaydınız ortaya keşke

tyt.fan' Alıntı:
yarın üzerinde duster çıkmaz dedim çıktı yazan bi mor duster la gelin.
çok iddaa etmiyeyim ama benim rampa bu değil.bu akşamcıların piknikçilerin rampası.fbmy nikli arkadaşımızda baksın,
bizim rampa dediğiniz gibi 2 metrelik toprak sutre girişli.sürekli düz çıkış açı farklı son 50 metresi 45 derece filan en bu yoldan daha geniş
bu açıyı çıktıysa orayıda çıkar herhalde yarın göreceğiz
ama bizim meşhuur çıkışa benzetemedim açıkçası diğer çıkan arkadaşlarda fikir belirtsin ben buranın akşamcıların rampası olduğu fikrindeyim
ben gsm den nete girmiyorum.pc başında olsam çıkacağınızı bilsem gelirdim yarın kimse görmeden bugünden morarmak için.duster lı süvari daha önce çıksaydınız ortaya keşke

sorun değil sizin çıkışa gideriz ;D

dusterilker' Alıntı:
http://www.youtube.com/watch?v=8Bezo3Cr-HA

çıkmışken biraz dolaştık ( mangal için yer bakıldı )

bu iniş performans gerçekten süper.virajlara slayt la giriş vs.sürücülüğünüz çok iddalı.

SERKANEFE' Alıntı:
sorun değil sizin çıkışa gideriz ;D

gördüğünüz gibi nirvana değil yani.ama sizler o kadar para verdiğiniz araçları böyle bir performansa sokmazdınız.haklı olarak tabiki.bu test amaçlı bir tanıtım aracımıdır.acımadan gazlamışsınız inişte.10 15 böyle performan sonunda içinden tıngırtılar gelmeye başlar sanırım duster ın

inmek için yönelip burdan çıkmadık dediğiniz rampa bizim duster bayıltacağını iddaa ettiğimiz rampa

isoff challange konu başlığına koyduğunuz yarış fotolarına baktım.yan yana seyretmişiz yarışı sanırım.galiba tripod üzerinde nikon bir makinanız vardı ve arkadaşınızla resim çektiniz timer modeda .üzeriniz toz toprak yarış ortamı için biraz fazla temiz görünmüştü gözüme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,680
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri