Off Roadçu Duster

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mountaineer16 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,162
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 279,173
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Off Roadçu Duster

4x2 yazmayın lütfen ben alana kadar sonra takılıp kalıyorum :smiley:
Bu arada yeri burası değil ama özelden mesaj atamadım size... Bana otomatik vites 2.el temiz bir megane'da lazım babam için zira babamın araba olayını halletmeden benim duster işi beklemede kalıyor...Bende corsa'ya kalıyorum tabi :smiley: Ayrıca benim 2006 1,3 cdti corsa'yı takasta kullanma imkanımız varmı duster için :smiley: Kazası boyası yok bakımlı arabadır uygun lastikle kayışdağına bile çıkar :smiley:
( uygun lastikle toros çıkar muhabbeti vardı da )

Etiketler

mesajınızı okudum ilker bey inşallah en kısa zamanda misafir olacağız.
Yalnız ben neden mesaj atamıyorum çözemedim :smiley:

dusterilker' Alıntı:
Henüz yeni üye olduğunuz için ( forumlara 20 msj atana kadar yeni üyesiniz ) özel mesaj atamaz ve profil göremezsiniz. Ben dün bu limiti aştım ortadaki polemik sayesinde :smiley:

teşekkür ederim şimdi anladım... Keşke sürekli okumak yerine bende yazsaymışım :smiley:

burakcagatay' Alıntı:
4x2 yazmayın lütfen ben alana kadar sonra takılıp kalıyorum :smiley:
Bu arada yeri burası değil ama özelden mesaj atamadım size... Bana otomatik vites 2.el temiz bir megane'da lazım babam için zira babamın araba olayını halletmeden benim duster işi beklemede kalıyor...Bende corsa'ya kalıyorum tabi :smiley: Ayrıca benim 2006 1,3 cdti corsa'yı takasta kullanma imkanımız varmı duster için :smiley: Kazası boyası yok bakımlı arabadır uygun lastikle kayışdağına bile çıkar :smiley:
( uygun lastikle toros çıkar muhabbeti vardı da )

yarın sizin araca da uygun lastik takalımda siz de çıkın tepeye :smiley: mor tshırt giyecek olanlar ekstradan mor pantolon da giyer belki :smiley:

Akşam üstü Kemerburgaz gidiyorum parkura dileyen gelebilir 16:00 gibi oralarda olurum ( ya da Kayışdağına antremana mı gitsem ) :smiley:))

DSC_0531.JPG

DSC_0548.JPG

DSC_0553.JPG

DSC_0563.JPG

DSC_0571.JPG

dusterilker' Alıntı:
yarın sizin araca da uygun lastik takalımda siz de çıkın tepeye :smiley: mor tshırt giyecek olanlar ekstradan mor pantolon da giyer belki :smiley:

Olurdu aslında ama takasta kullanacağım için riske sokmak istemiyorum olurda altı sürter falan :smiley: değeri düşmesin aracımın :smiley:

üç teker gitmez nasıl denirki?
neye dayanrak söylüyorlar?
sizin cevaben koyduğunuz resimde çok komik :smiley:
yokuş aşağı ne olsa gider ;D

ben rejimdeyim arkadaşlar :smiley: çıkarım sorun olmaz o tepeye, aşağıda nede olsa mangal keyfi olucak..

SERKANEFE' Alıntı:
ben rejimdeyim arkadaşlar :smiley: çıkarım sorun olmaz o tepeye, aşağıda nede olsa mangal keyfi olucak..

o kadar tepeye çıktıktan sonra mangal keyfini aşağıya bırakmam valla :smiley: super bir manzara eşliğinde keyif yaparız zirvede :smiley:
ama çıkamam diyen varsa bilemem :smiley:)) DUSTER çıkar :smiley:

Serkan kardeşimizi orda bırakmayız, ben onu dusteri satıp gerçek bir
arazi aracı alır diye yazdım :smiley:

Sürekli offroad yapacak ise bende Duster satsın yarı parasına çok daha arazı kabiliyeti olan bir araç alsın derim :smiley:) Sonuçta Duster gerçek bir arazi aracı değil diğerlerinin yanında ama hakkını da yememek lazım....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,821
Kayıtlı Üye Sayımız
166,617
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

Geri