Off Roadçu Duster

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mountaineer16 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,162
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 269,955
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Etiketler
Ynt: Off Roadçu Duster

dusterilker' Alıntı:
bence bu akşam kimler kesin gelecek nasıl ve neyle gelecek yazsınlar da eksik olmasın....

buluşma yeri 7tepe üniversite önü 16.15 -17.15
tyt.fan+ al1820 suzuki vitara..................................535 7159628

foruma video nasıl eklıyoruz ?

DSC_0448.jpg

dusterilker' Alıntı:
Serkanefe sen de benim peşimden çıkarsın belki tepeye :smiley: o kadar yol yürünmez....

hocam çıkmasına çıkarımda yemez, ben araba sürmeyi daha yeni öğrendim :smiley:) oda zoraki..

SERKANEFE' Alıntı:
hocam çıkmasına çıkarımda yemez, ben araba sürmeyi daha yeni öğrendim :smiley:) oda zoraki..

serkan bey en dobra duster cı sizsiniz sanırım.araç çıkarmı bilmem ama ben çıkamam aracımıda oraya sokmam diyorsunuz baştan beri

tyt.fan' Alıntı:
serkan bey en dobra duster cı sizsiniz sanırım.araç çıkarmı bilmem ama ben çıkamam aracımıda oraya sokmam diyorsunuz baştan beri

ben çıkamam abi otomatik vites olsa denerdim ciddi ciddi, normal yolda geri kaçırıyorum aracı zaten :smiley: aracı sokmam demiyorum, düz bi alan olsaydı sokardım.

Trafikte araba kullanamayanlara camı acıp "tarlada mı öğrendin be adam" derler ya :smiley: Siz de burada öğrenmiş olursunuz bahaneyle :smiley: Çok zor bişey değil yavaş yavaş çıkarsınız baktınız olmadı birisi çıkartır aracınızı tepeye....

SERKANEFE' Alıntı:
ben çıkamam abi otomatik vites olsa denerdim ciddi ciddi, normal yolda geri kaçırıyorum aracı zaten :smiley: aracı sokmam demiyorum, düz bi alan olsaydı sokardım.

düz olsa bende iddaa etmem duster çıkamaz diye:smiley: tam size göre aslında son rampada siz geçin diresiyona bence

dusterilker' Alıntı:
Trafikte araba kullanamayanlara camı acıp "tarlada mı öğrendin be adam" derler ya :smiley: Siz de burada öğrenmiş olursunuz bahaneyle :smiley: Çok zor bişey değil yavaş yavaş çıkarsınız baktınız olmadı birisi çıkartır aracınızı tepeye....

yok abi ben cidden almiyim valla kullanmasını bilmiyorum :smiley:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,677
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

SON KONULAR

Geri