Off Roadçu Duster

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mountaineer16 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,162
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 270,007
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Off Roadçu Duster

ümiterkan' Alıntı:
İlker Bey hatırlatırım, iddiamız yağmursuz bir hava için geçerliydi, sonradan yağmurlu havada çıkamadı demesinler diye hatıtlatayım dedim ;)

biz suzukiyle zirveye çıkarırız yağmur yağarsa ilker beyi.ama yağmur sağanak yağmadıkça duster a engel olamaz.pazar günü ilker beyin duster gezdirdiği parkuru hem tanker sulamıştı hemde araçlar kanal açıp parkura su girmesine neden olmuştu.su geçişlerinden birinde 300 hp motorlu muazzam buggy takıldı duster takılmadan geçmiş.iki damla yağışmı ilker beyi vaz geçirecek.yaz yağmuru yağarsa neticede ahmak ıslatan deniyo duster ıslatan denmiyo endişeye gerek yok

Etiketler

dusterilker' Alıntı:
Orayi bilen birkac kisiye sordumda Sariyerden sonra kesin cikarsin dediler :smiley:

bakıyorum fazla ciddiye alıyorsunuz kayışdağını.gümüşdere plajında erkan birinciyle turlamış,sarıyerde telli baba tepelerinde arabasını efsunlamış,isoff parkurunda ki kesinlikle ihtimal vermiyodum ,2 tur atmış duster kayışdağına çıkar.endişe etmeyin

olguncandan' Alıntı:
İş düzeni gereği; başka bir nedeni yok. Hem bilgisayarla çalışıyorum, hem de arada foruma takılıyorum, o bakımdan... ;)

bende hem gezenbiliri,hem twitter ı izlemeye çalışıp bi yandan tv ye de göz atıp facebooktada tavla oynamaya çalışıyorum trafik karışıyo bazen.kaner uslu yerine gazrover nurulllah,lada yerine suzuki ümit bey yerine erkan bey yazdığım oluyo

tyt.fan' Alıntı:
bende hem gezenbiliri,hem twitter ı izlemeye çalışıp bi yandan tv ye de göz atıp facebooktada tavla oynamaya çalışıyorum trafik karışıyo bazen.kaner uslu yerine gazrover nurulllah,lada yerine suzuki ümit bey yerine erkan bey yazdığım oluyo

Helal size Murat Bey ;D

tyt.fan' Alıntı:
bakıyorum fazla ciddiye alıyorsunuz kayışdağını......

Azizim, aslında kayışdağına çıkıp çıkamayacağını çok da merak etmiyoruz. Ama tartışmalarda ısrarla zat-ı aliniz "kayışdağı kayışdağı" dedikçe, kayışdağı merkezli tartışmaya son vermek için bu iş yapılsın istiyoruz. Yani ben. Sanıyorum diğer Duster kullanıcıları da benzer düşünüyor. Benim makinam beni istediğim yere götürüyor mu? Evet... Bana yeter. ;D

Kayisdagi efsanesi yapmissiniz ben gelene kadar aylarca burada. Simdiye kadar gectigim her yeri keyfe keder gecerken tum Dusterlari temize cikartacak bir yer ister istemez heyecanlandiriyor :smiley:
Super bir manmzara varmis en tepede ve sadece o manzarada foto cekmek bile feci keyif verecektir eminim...

http://www.dmi.gov.tr/tahmin/il-ve-ilceler.aspx?m=KADIKOY

cumartesi kadıköy pendik arası yağış yok
ama cuma var,

duyduğum kadarıyla ilk çıkış feci adrenalin oluyormuş

olguncandan' Alıntı:
Azizim, aslında kayışdağına çıkıp çıkamayacağını çok da merak etmiyoruz. Ama tartışmalarda ısrarla zat-ı aliniz "kayışdağı kayışdağı" dedikçe, kayışdağı merkezli tartışmaya son vermek için bu iş yapılsın istiyoruz. Yani ben. Sanıyorum diğer Duster kullanıcıları da benzer düşünüyor. Benim makinam beni istediğim yere götürüyor mu? Evet... Bana yeter. ;D

olgun bey ben başka bir başlıkta -duster alırmıydınız-konuya dahil olmuştum.bostancı sanayide bir dostumla cemafer ustaya gittiğimizde duster kar vs polemiği gülmemize sebep olmuştu,ben;insanların işi gücü yokmu girer girmez,kuzguna yavrusu atmaca görünürmüş ,adamlar der ne varda demiştim.fakat büyük konuşmamak lazımmış.bu konu başlığına madem bu kadar kabiliyetli duster gelsin kayışdağına çıksın yazmamla 200 250 mesajlık bir maceraya soktum kendimi.hâlâ da çıkamıyacağını düşünüyorum. fakat arada sizin ümit erkan beyin gıpti şecaat vs gazlamalarınızla konu reelde duster testine vardı.allahtan ilker bey duster benden dedi.yoksa 1 aydır duster bulamamıştık parkura sokacak.süre uzadıkça duster ortaya çıkmadıkça kayışdağı efsane oldu.insanoğlunun manş ı yüzerek geçmesi gibi cumartesi 18 19 gibi konu sonlanacak.şimdi düşünelim 12 13 bin görüntüleme için nasıl bir konu başlığı açalım:smiley:

dusterilker' Alıntı:
Kayisdagi efsanesi yapmissiniz ben gelene kadar aylarca burada. Simdiye kadar gectigim her yeri keyfe keder gecerken tum Dusterlari temize cikartacak bir yer ister istemez heyecanlandiriyor :smiley:
Super bir manmzara varmis en tepede ve sadece o manzarada foto cekmek bile feci keyif verecektir eminim...

Selam ilker bey,

Sizi burada gördüğümüze memnun olduk. Dünkü yorumlarınızı okuduktan sonra, biz amatörlerin halkımızı Duster hakkında hiç de yanlış bilgilendirmediğimizi anladım. Hem meraklısına, hem ilgilisine ve bilgi arayan arkadaşlara ve hem de foruma katkıda bulunmuşuz vesselam.
Şu efsane sona erse iyi olacak. Bu iş o kadar uzadı ki, yakınlarda olsam emin olun gelip deneyecektim.

Neyse, c.tesi inşaallah "kayışdağı efsanesinin sonu" diye bir başlık açarsınız.

Mesela Duster yuzermi diye bir tartisma baslatabilirsiniz :smiley: eminim 15-20 bin seferde bu konu tartisilir bende gelir 50-60 cm suda kalirim ( kalmadigimim ispati video facebookta ) da mor tshirt mu mor sticker mi ne isterseniz yaparim :smiley: evet varmi merak eden Duster yuzermi ????

istanbul merkezde ilk kar düşen yerlerden biri kayışdağı.mayısa kadar zirve gayet serin oluyor.gün içerisinde sisin içinde kaybolduğu zamanlar oluyo.yüksek bir nokta olmalı ki fbmy nikli arkadaşımız rakım bilgisi vermişti,orda iki yıl öncesine kadar radar vardı.biz tartışmaya başladığımızda nisan mayıs başı gibi gayet ıslak maceralı bir çıkış olacaktı.hava bu kadar iyi giderse sucuk mangal gezisi olacak.inşallah biraz yağarda beyaz duster marşbiyelleri davlumbazlar kırmızı kayışdağı toprağından nasibini alır

dusterilker' Alıntı:
Mesela Duster yuzermi diye bir tartisma baslatabilirsiniz :smiley: eminim 15-20 bin seferde bu konu tartisilir bende gelir 50-60 cm suda kalirim ( kalmadigimim ispati video facebookta ) da mor tshirt mu mor sticker mi ne isterseniz yaparim :smiley: evet varmi merak eden Duster yuzermi ????

İlker Bey bir sonraki başlık "Duster Lopez Parkurunda Görülmüş" şeklinde olabilir ;D

tyt.fan' Alıntı:
olgun bey ben başka bir başlıkta -duster alırmıydınız-konuya dahil olmuştum.bostancı sanayide bir dostumla cemafer ustaya gittiğimizde duster kar vs polemiği gülmemize sebep olmuştu,ben;insanların işi gücü yokmu girer girmez,kuzguna yavrusu atmaca görünürmüş ,adamlar der ne varda demiştim.fakat büyük konuşmamak lazımmış.bu konu başlığına madem bu kadar kabiliyetli duster gelsin kayışdağına çıksın yazmamla 200 250 mesajlık bir maceraya soktum kendimi.hâlâ da çıkamıyacağını düşünüyorum. fakat arada sizin ümit erkan beyin gıpti şecaat vs gazlamalarınızla konu reelde duster testine vardı.allahtan ilker bey duster benden dedi.yoksa 1 aydır duster bulamamıştık parkura sokacak.süre uzadıkça duster ortaya çıkmadıkça kayışdağı efsane oldu.insanoğlunun manş ı yüzerek geçmesi gibi cumartesi 18 19 gibi konu sonlanacak.şimdi düşünelim 12 13 bin görüntüleme için nasıl bir konu başlığı açalım:smiley:

O tartışmaları hatırlıyorum. Şu 80 cm meselesini yazan kuyuya bir taş atmıştı... Ama gördün ki, hemen her "off roadcı" bunu tartıştı. Hiçbir Duster kullanıcısı "çıkar... gider" demedi.

Hatta o kısma espri olsun diye E=T yasası geçerlidir vs. diye bir mesaj yazmıştım; kimdi hatırlamıyorum, arkadaşın o kadar gözü dönmüş ki, onu bile anlayamadı.

Gelelim görüntülenme sayısı yüksek olacak bir başlık meselesine; inanıyorum ki sizin yaratıcılığınız (veya bir halk anlatısıyla "sizde bu ense", bizde de ... hani var ya öyle bir fıkra...) oldukça daha orijinal konular bulursunuz. ;D

dusterilker' Alıntı:

siz su geçişi için ya çok iyi çalışmışsınız yada erbabı tarafından iyi bilgilendirilmişsiniz.doğru hızla ,aracınızla suda bir dalga yaratıp hızınızı değiştirmeden yarattığınız dalganın izinde gaz kesmeden durmadan çok akıllıca geçiyorsunuz.hızlı dalıp burnu çarptırıp dalgayı kaputtan cama dogru alsanız yada duraklayıp fan pervanesi ile filtreye doğru çekseniz sonuç nahoş olabilir.sizinde sıradan bir 4x4 kullanıcısı olduğunuzu sanmıyorum

Ben Dacia satiyorum diye profosyonel offroadcu sanmayin beni:smiley: motorsporlarina biraz bulasmis biri olsamda eminim benden daha gozukara benden daha hizli yada benden daha ne ise o pekcok kisi vardir :smiley: bende sizler gibi sadece gidebilmek istedigi yere yurumeden gitmek isteyen ama heryere gitmek isteyen biriyim :smiley: Duster ise beni bugune kadar istedigim heryere goturdu...
Gecen sene 4x2 varken Kefken taraflarinda cok arazide dolandim ve sadece 1 yerde traktor cekti geri kalan cok yeri gectik ki 4x4 ile traktorun cektigi yerede kisin gidip meraktan gectim :smiley:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,677
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri