Off Roadçu Duster

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mountaineer16 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,162
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 270,189
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Off Roadçu Duster

AL1820' Alıntı:
murat bey, mor bulamama ihtimalime karşı gelen arkadaşlarda sizin için large beden bi tişört baksınlar
her ihtimale karşı ;D
tişörtü giyerseniz duster kendinden çok sizin reklamınızı yapmış olacak
ne derler bilirsiniz
reklamın iyisi kötüsü olmaz ;D

işyerim yedpa da dediğim için otomobil sektöründenim sanıldı zannedersem.kiralar ucuz gözden ırak ,zabıta belediye çok rahatsız etmiyo diye yedpa dayım bir çok kişi gibi.otomobille otomobil sektörüyle ilgim yok.hatta ehliyetimde yok.ilker bey in sağ koltuk daveti doğru tespit.daha çok yancıyım.bu işte en zararlı ben çıktım.bütün gezenbilir duster türkiye takip edenler
benim mor giymemi bekliyo.ilkin herkes duster çıkamaz diyodu.şimdi mor tişört siparişleri patlamış.her üye bir mor tişört verecek bana.belki tişörtleri satar parayı bulurum

Etiketler

klima açıkken çıkmaz bence
benim 1,4d toyta benzer garaj çıkışlarında kalıyor.

çok zorlarsanız balatayıda yer belki

tyt.fan' Alıntı:
....benim mor giymemi bekliyo.ilkin herkes duster çıkamaz diyodu.şimdi mor tişört siparişleri patlamış.her üye bir mor tişört verecek bana.belki tişörtleri satar parayı bulurum

Bi tişört de benden.

Senin "morarmış hali"ni bi görelim; varsın ufacık bir katkımız olsun.

AL1820' Alıntı:
Murat bey Allahın sevgili kulu olmalısınız ;D

;D ;D ;D ;D ;D

Yüce Rabbim biz ölümlülerin basit çekişmelerinde taraf tutmaz... ;D ;D ;D ;D

Bu yüzden murat bey boşuna ümitlenmesin. ;D

AL1820' Alıntı:
Ah Olgun bey ah
birazda isminiz gibi Olgun olsanız :smiley:

ali bey kayışdağı iddaamız olgun beyinde gece yarısından önce aramıza katılmasına vesile oldu.24te cadillac escaladesi dacia duster oluyo zannediyodum hep 00.00 sonrası katılımcı oluyodu.düşündüğüm gibi transilvanyadan değil denizliden duster destekliyomuş.kandil gecesinin uğurumu diyelim benim mor t-shirt kolleksiyonu büyüyomu diyelim tüm duster fanlar burada
anti duster cı bir ben birazda siz varsınız

Yanlış anlaşılmaması için biraz daha açıklayalım: Morlara bürünmüş birine "morarmış" demek gibi mesela. Murat Bey mor tişört giydiğinde morlara bürünmüş olmayacak mı? ;D

İlker Bey hatırlatırım, iddiamız yağmursuz bir hava için geçerliydi, sonradan yağmurlu havada çıkamadı demesinler diye hatıtlatayım dedim ;)

tyt.fan' Alıntı:
olgun beyinde gece yarısından önce aramıza katılmasına vesile oldu.... hep 00.00 sonrası katılımcı oluyodu.düşündüğüm gibi transilvanyadan değil denizliden duster destekliyomuş.kandil gecesinin uğurumu diyelim ....

İş düzeni gereği; başka bir nedeni yok. Hem bilgisayarla çalışıyorum, hem de arada foruma takılıyorum, o bakımdan... ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,680
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

SON KONULAR

Geri