Off Roadçu Duster

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mountaineer16 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,162
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 279,254
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Etiketler

Ynt: Off Roadçu Duster

dusterilker' Alıntı:
teşekkür ederim onca foto sonrasında birine olumlu bir yorum geldi sonunda :smiley:
Daha önce sizin resimlerinizden bir seçki önceki sayfalarda koymuştum Ilker bey, belki ondan yorumlar az olmuş olabilir, Resimler için teşekkürler :smiley:

resim ve videoları bekliyoruz...muhakkak video çekin lütfen...çıksada çıkmasada...aracın nerde bayıldığını veya hangi eğimde ne tepki verdiğini görmek isteriz...çıkıyorsa da ne derece zorlandığını görelim yeter....bu arada tyt fanında(murat bey) toyotasını da aynı etapta görmek isteriz.böylece kayış dağı efsanesini daha iyi anlayacağımızı sanıyorum.şimdiden başarılar diliyorum...bizim içinde sucuk yiyin şimdiden afiyet olsun....(en tepede yemek ayrı bir zevk olur kanımca.....)

TUĞSAN' Alıntı:
resim ve videoları bekliyoruz...muhakkak video çekin lütfen...çıksada çıkmasada...aracın nerde bayıldığını veya hangi eğimde ne tepki verdiğini görmek isteriz...çıkıyorsa da ne derece zorlandığını görelim yeter....bu arada tyt fanında(murat bey) toyotasını da aynı etapta görmek isteriz.böylece kayış dağı efsanesini daha iyi anlayacağımızı sanıyorum.şimdiden başarılar diliyorum...bizim içinde sucuk yiyin şimdiden afiyet olsun....(en tepede yemek ayrı bir zevk olur kanımca.....)

ben daha öncede yazdığım gibi ;toyota sahibi değil toyota fan larından biriyim.o rampayı bir kez yarısına kadar bir fj ile çıktık.daha sonra bir dostuma ait pajero 2.6 ve bir kerede başka bir arkadaşın at lastikli suzuki vitarasıyla çıktık.pek kimseler rağbet etmezken işyerimin yedpa da olması sebebiyle meraktan dikenli teli aşıp yürüyerek zirveye çıktım.daha sonra toyota sahibi bi arkadaşımı deneyelim diye çok iknaya çalıştım.yol bu kadar düzgün değildi ve tepe askeri bölgeydi.nöbetçiler düdük vs ikaz ediyodu.radarımsı bir askeri malzeme vardı zirvede.iş için ferhatpaşaya dağ bayır gezmeyi seven bir müşterime gittiğimde bahsettim ilk onun aracıyla çıktık.bilmeden ilk çıkışta sanki daha heyecanlı daha endişeli çıkılıyor.son olarak suzuki vitara sahibi bir arkadaşımla çıktık.gayette rahat çıktık.son rampada araç biraz mızıldandı ama çıktık.varılmaz bir nokta değil.ömerli yolunda kayalıdere bölgesinde gsm antenlerine çıkan bundan daha dik açılı
yolu daha bozuk bir rampa var.şile yolunda görüyorsunuzdur.fakat burası göz önü.ve açıkçası fazla küçümsediğim duster için zor gibi düşünüyordum.sarıyerdeki resmi görünce ikna oldum.duster kayışdağına çıkar

tyt.fan' Alıntı:
ben daha öncede yazdığım gibi ;toyota sahibi değil toyota fan larından biriyim.o rampayı bir kez yarısına kadar bir fj ile çıktık.daha sonra bir dostuma ait pajero 2.6 ve bir kerede başka bir arkadaşın mt lastikli suzuki vitarasıyla çıktık.pek kimseler rağbet etmezken işyerimin yedpa da olması sebebiyle meraktan dikenli teli aşıp yürüyerek zirveye çıktım.daha sonra toyota sahibi bi arkadaşımı deneyelim diye çok iknaya çalıştım.yol bu kadar düzgün değildi ve tepe askeri bölgeydi.nöbetçiler düdük vs ikaz ediyodu.radarımsı bir askeri malzeme vardı zirvede.iş için ferhatpaşaya dağ bayır gezmeyi seven bir müşterime gittiğimde bahsettim ilk onun aracıyla çıktık.bilmeden ilk çıkışta sanki daha heyecanlı daha endişeli çıkılıyor.son olarak suzuki vitara sahibi bir arkadaşımla çıktık.gayette rahat çıktık.son rampada araç biraz mızıldandı ama çıktık.varılmaz bir nokta değil.ömerli yolunda kayalıdere bölgesinde gsm antenlerine çıkan bundan daha dik açılı
yolu daha bozuk bir rampa var.şile yolunda görüyorsunuzdur.fakat burası göz önü.ve açıkçası fazla küçümsediğim duster için zor gibi düşünüyordum.sarıyerdeki resmi görünce ikna oldum.duster kayışdağına çıkar

valla şimdi olmadı, siz ezelden çıkamaz diyenlerdendiniz, şimdi de çıkar diyorsunuz ;D

SERKANEFE' Alıntı:
valla şimdi olmadı, siz ezelden çıkamaz diyenlerdendiniz, şimdi de çıkar diyorsunuz ;D

yolun son halini bilmiyorum.bir iki ay önce tam kurumadan çıkmıştım.ufak bir kıvırma payı için kendime tolerans hazırlığındayım:smiley: çıkanlar biliyodur.bahsettiğim girişten aracı sokmak zordur.onu aşan biraz tırmanır rehavete kapılır.devri arttırır.son kısa tırmanışa geldiğinde araç yüke binince takılır.ya debriyaj ın birazını yer bağırta bağırta çıkar. yada soranlara çıktım derim neme gerek sütlü börek der salar geriye. bir iki iniş resmi çekip zirve yaptım yazar altına.
duster la ilgili fikrim tamamen ön yargı.bir suzuki vitara hatta 4x4 jimny eforu tahmin etmiyorum 4 teker çeviren dusterda.ama sarıyer sırtından çekilmiş resimdeki eğim yolun hali de duster dan beklemediğim bir performans.bakalım göreceğiz.ilker bey ve duster ı

dusterilker' Alıntı:
Madem tytfan arkadasimizin araci yok o halde kendisine sag yan koltugumu tahsis ediyorum :smiley:

teşekkür ederim.pazar günü akü kablosu ile bir aracı yardım ettiğinizi yardımsever olduğunuzu söylemiştim.arkadaşımın suzuki vitara sıyla geleceğiz büyük bir aksilik çıkmazsa

bide son ciddi eğimde ayaklarım yere bassın isterim gerekirse sona yakın iner yürürüm.gerçi orayı inmesi çok çok zevkli

Kimsenin bisey giymesine gerek yok... Herhangi bir araca laf diyecek olanin once kendisi yapilmasi gerekeni yapsin... Kayisdagini yuruyerek tirmanan birine birde uzun kollu mor tshirt giydirmeyelim :smiley: Duster acaba klima acikken cikar mi diye konuya baska acidan yaklasiyorum :smiley:

dusterilker' Alıntı:
Kimsenin bisey giymesine gerek yok... Herhangi bir araca laf diyecek olanin once kendisi yapilmasi gerekeni yapsin... Kayisdagini yuruyerek tirmanan birine birde uzun kollu mor tshirt giydirmeyelim :smiley: Duster acaba klima acikken cikar mi diye konuya baska acidan yaklasiyorum :smiley:

iki üç haftadır yağış yok.yağış sonrası açılan kanalların riski filan yok.resimlerde gördüğümüz performansı yapan isoff parkurunu 2 tur dönen duster beni morartır herhalde.ben isoff parkuru içinde çok çok iddalıydım yarış araçları 4 5 dakika arası dönüyodu.duster yarım saatte dönse mucize dedim hatta.

Az once kandil nedeniyle eski offroad sampiyonu bir arkadasimi aradim ve kendisine Kayisdagindan bahsettim ki Duster araci deneyen biridir ve pazar gunu beni seyretti. Yorumu su oldu CIKAR :smiley:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,822
Kayıtlı Üye Sayımız
166,617
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Geri