Off Roadçu Duster

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mountaineer16 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,162
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 281,844
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Etiketler
Ynt: Off Roadçu Duster

dusterilker' Alıntı:
Flash Renault bayii - Haliç köprüsü Edirnekapı yönü çıkışı Eski Kanal 7 yanı

DEFTERDAR MH. FETHİ ÇELEBİ CD. KIRİMİ ÇEŞME SK. NO:5 (E-5 Haliç Köp. Erhan Gedikbaşı parkı)
EYÜP / İSTANBUL

Heralde adres üsteki gibi gprs ile gelirim.

SERKANEFE' Alıntı:
DEFTERDAR MH. FETHİ ÇELEBİ CD. KIRİMİ ÇEŞME SK. NO:5 (E-5 Haliç Köp. Erhan Gedikbaşı parkı)
EYÜP / İSTANBUL

Heralde adres üsteki gibi gprs ile gelirim.

Bu da kroki ;)

iltisimplani.jpg

Fazla yazmasamda en sıkı takipçilerden biriyim...Cumartesi kayışdağına gelmeyi çok isterdim ama o güne verilmiş bir sözüm var gelemeyeceğim :( (duster çıkarmı çıkamazmı görmek için değil ama sizlerle tanışmak için)
Bu arada İlker bey yakında misafiriniz olacağım 4x2 laureate 1,5 look paket almayı düşünüyorum Reklam maksatlı algılanmaması için fazla açık yazmıyorum eyüp'te oturuyorum başka bayi ile görüşmem hoş değil yani :smiley: Bu arada bu gün yeni fiyat listesini gördüm zam gelmiş :( Forum üyesi arkadaşlara uygun kampanya,indirim bekliyoruz :smiley:

"CUMARTESİ GÜBÜNE KADAR DUSTER FORUMU TATİL EDİLMİŞTİR" ;D
diye bir ilan yazalım. Kavgaya sonra devam ederiz.

Adamın biri demiş ki : Bırakın olgular/olaylar konuşsun.

Biz de diyelim ki: Bırakın Duster konuşsun. ;D

ben reklam olmasın diye yazmamıştım ama krokisi bile gelmiş sayfaya :smiley:
Bayi'ye 10 dk. mesafedeyim her gün önünden geçiyorum ilker beyide tanıyoruz artık :smiley: Bende duster istiyorum benim niye dusterım yoook :smiley:

Sevgili Ümit kardeşim gerçekten fahri satış personelim gibi çalışıyor :smiley:
Burak arkadaşıma da inşallah satış yaparız :smiley: Yolu düşen herkesi misafir etmekten büyük keyif alacağım.
Bence bu çıkar çıkmaz tartışması son noktaya vardı sadece meraklı bekleyiş başladı :smiley: Açıkçası bende merak ediyorum ama dedikleri gibiyse isoff u geçtikten sonra orası da geçilir. Sarıyer sırtlarında bir yere inmiştim korka korka ve de doğal olarak çıkmıştım ve Kayışdağı oradan daha zor durmuyor ( en azından ucunda deniz yok )
Tartışma ile başlayan herşey tatlıya bağlanıp bittiğinde çok daha güzel oluyor. İnşallah inanan inanmayan herkes Duster ın ne yapacağını görecek.
Mangal fikri çok hoş ( ormanı yakmaz isek )

buna benzer... ama son halini bilmiyorum taş ve araçların açtığı kanallar da olabilir.
İnşallah murat beyle orada olacağız.

dusterilker' Alıntı:
Sevgili Ümit kardeşim gerçekten fahri satış personelim gibi çalışıyor :smiley:
Burak arkadaşıma da inşallah satış yaparız :smiley: Yolu düşen herkesi misafir etmekten büyük keyif alacağım.
Bence bu çıkar çıkmaz tartışması son noktaya vardı sadece meraklı bekleyiş başladı :smiley: Açıkçası bende merak ediyorum ama dedikleri gibiyse isoff u geçtikten sonra orası da geçilir. Sarıyer sırtlarında bir yere inmiştim korka korka ve de doğal olarak çıkmıştım ve Kayışdağı oradan daha zor durmuyor ( en azından ucunda deniz yok )
Tartışma ile başlayan herşey tatlıya bağlanıp bittiğinde çok daha güzel oluyor. İnşallah inanan inanmayan herkes Duster ın ne yapacağını görecek.
Mangal fikri çok hoş ( ormanı yakmaz isek )

Artık Duster'ın birşeyler yaptığına inanmışlardır gibime geliyor İlker bey :smiley:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,847
Kayıtlı Üye Sayımız
166,643
Kaydolan Son Üyemiz
ekstırimsever22

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri