Off Roadçu Duster

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mountaineer16 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,162
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 279,285
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Off Roadçu Duster

Daha önce de dediğim gibi ben bir Renault - Dacia bayisinde Satış Müdürüyim ve benim kullandığımız sattığımız araçlar ile ilgili reklama girecek herhangi bir yorum yapma lüksüm yok . Her türlü reklam faaliyetleri distribütör tarafından yürütüldüğü için kendi kurduğum facebook sayfasını bıle tereddütle yayınladığım fotolara yorum yapmaktan kaçınıyorum.
Burada bulunan arkadaşların merakını gidermek için foruma girip araç hakkında yanlış anlaşılmaları düzeltmeye çalıştım
Tamamen kendi zevkim ve merakım için yaptıklarım lütfen Dacia reklamı olarak algılanmasın. Aracın (+) ları olduğu kadar (-) leri de var.

Etiketler

dusterilker' Alıntı:
O halde son noktayı koyup bu forumu tatlıya bağlamak istiyorum.

Cumartesi öğleden sonra dileyen arkadaşlar ile buluşalım. Aracı benim kullanmam dışında dileyen arkadaş kullanabilir.
Gene üstüne basarak diyorum herhangi bir iddiam yok ama madem burada uzun zamandır bir Kayışdağı tartışması var neticeyi hep birlikte göreceğiz. ( en kötü Murat bey çeker beni )

kayışdağı öyle anormal pike peace tepesi gibi inanılmaz dik uçurumlu vs değil.iki taraf ağaçlık.40 50 metre en.60 derece yazmışsınız askıda kalıp çektiğiniz resimde maksimum 40 derece 700 800 metre.isoff parkurunu döndüğünüze göre hiç sorun çıkarmaz size.pit çıkışından sonraki ikili üçlü virajlardan sonraki tırmanmanın birebir kopyası.orayı tırmandığınıza göre kayışdağını kesin çıkarsınız.çekmek gibi bir sonda yok.salarsınız rampa aşağı peygamber vitesi allaha emanet.isoff parkuru gibi bir deneme yapılmamıştı daha önce.kayışdağı zor görünüyordu.isoff u döndüyseniz kayışdağı yavan gelir.ama gelirim diyorsanız ferhatpaşa tıklım tıklım dolar.iyi duster reklamıda olur

tyt.fan' Alıntı:
kayışdağı öyle anormal pike peace tepesi gibi inanılmaz dik uçurumlu vs değil.iki taraf ağaçlık.40 50 metre en.60 derece yazmışsınız askıda kalıp çektiğiniz resimde maksimum 40 derece 700 800 metre.isoff parkurunu döndüğünüze göre hiç sorun çıkarmaz size.pit çıkışından sonraki ikili üçlü virajlardan sonraki tırmanmanın birebir kopyası.orayı tırmandığınıza göre kayışdağını kesin çıkarsınız.çekmek gibi bir sonda yok.salarsınız rampa aşağı peygamber vitesi allaha emanet.isoff parkuru gibi bir deneme yapılmamıştı daha önce.kayışdağı zor görünüyordu.isoff u döndüyseniz kayışdağı yavan gelir.ama gelirim diyorsanız ferhatpaşa tıklım tıklım dolar.iyi duster reklamıda olur

O zaman T-shirt'i de giyersiniz gibime geliyor Murat Bey ;D Fotoları buraya koyacaksınız ama ;D

dusterilker' Alıntı:
O halde son noktayı koyup bu forumu tatlıya bağlamak istiyorum.

Cumartesi öğleden sonra dileyen arkadaşlar ile buluşalım. Aracı benim kullanmam dışında dileyen arkadaş kullanabilir.
Gene üstüne basarak diyorum herhangi bir iddiam yok ama madem burada uzun zamandır bir Kayışdağı tartışması var neticeyi hep birlikte göreceğiz. ( en kötü Murat bey çeker beni )

cumartesi öğleden sonra geliyorum ilker bey bende..

Duster için benim böyle bir reklam yapmama gerek yok zira araç talebi elimizdekinden fazla :smiley: Ama merakları gidermek için ve zevkli olacağını düşündüğümden geleceğim. Hem tanışmış oluruz diğer arkadaşlar ile de....

dusterilker' Alıntı:
Duster için benim böyle bir reklam yapmama gerek yok zira araç talebi elimizdekinden fazla :smiley: Ama merakları gidermek için ve zevkli olacağını düşündüğümden geleceğim. Hem tanışmış oluruz diğer arkadaşlar ile de....

ben bakırköyde oturuyorum, dilerseniz bi yerde buluşup öyle gidelim ben parkuru bilmiyorum :smiley:

SERKANEFE' Alıntı:
cumartesi öğleden sonra geliyorum ilker bey bende..

bugün veya yarın kesinleştirin ben özelden ali beye mesaj attım.müsait olursa birlikte geleceğiz duster kayışdağı tırmanışını izlemeye.cimbom un geçen yılki forması vardı mor bulursam ondan getiririm gelirken duster zirve çıktığında adalar duster mor tişört lü anti duster murat konulu resimleri çekersiniz.kışda 80 santim kar denemesi için organizasyonu tekrar ederiz.land rover yakarım diyen bi arkadaş vardı.80 cm kara duster sokar bir land maketini ateşe veririz

SERKANEFE' Alıntı:
ben bakırköyde oturuyorum, dilerseniz bi yerde buluşup öyle gidelim ben parkuru bilmiyorum :smiley:

yeditepe üniversitesi önünde belli bir saat kararlaştırın .en merkezi yer yeditepe ünv.yada bilenler için yedpa opet önü

eğer gerçekten bir denemeye karar verirseniz zaman ve yer bilgisini paylaşın lütfen.baş antiduster faili olarka ben burda tartıştığım gıyaben tanıdığım tüm üyelerin kandilini kutlarım.tartışmanın tansiyonuyla kırdığım dostlardan ama özellikle kaner uslu bey den tekrar özür dilerim.duster kayışdağına çıkarsa ne tartışacağız onuda merak ediyorum.herkese hayırlı kandiller iyi çalışmalar akşam görüşmek üzere...

dusterilker' Alıntı:
Yeditepe de saat 16:00 gibi herkese uygunmudur ? Serkanefe bende Haliç köprüsünün oradan geleceğim dilerseniz benim yanıma gelirsiniz birlikte gideriz....

Bende taksimde çalışıyorum, haliç köprüsünün orda buluşuruz..

Off Roadçu Duster = Duster Kayışdağına çıkarmı? ;D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,822
Kayıtlı Üye Sayımız
166,617
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

Geri