Off Roadçu Duster

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mountaineer16 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,162
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 279,346
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Off Roadçu Duster

tyt.fan' Alıntı:
duster offroad yaparmı,kayışdağına çıkarmı amaçla başladığımız tartışma 'erkan bey inde gazıyla' kaner beyi, duster ilker beyi haberleri olmayan bir duster kavgasına dahil etmemle sonuçlandı.
ilker bey in burda olanlara finalde iki gün gecikmeyle 'araç benim ,ben parkura girdim parkuru döndüm' açıklamasıyla benim mor t-shirt i giymemle neticelendi.şimdi kaner uslu bey yapıyor diyerek zan altında bıraktığım duster piar ını erkan bey ve benim gayet başarılı yaptığımızı görüyorum.
kaner beye telefonda izah etmeye çalıştığım neden bu çıkarıma vardım konusuna gelirsek:erkan bey pazar isoff ta duster görücüye çıkıyor deyince,zaten epeydir yarış izlemedim,hem duster ı hem eski tüfekleri izlerim,duster ın dökülüşüne şahit olurum fikriyle yarış alanına gittim.yarışan duster olamdığı gibi seyirci dusterda yoktu.seedinglere az bi zaman kala üzerinde 4x4 sticer ı olan beyaz 'meşhur' duster park alanına girdi.acaba kazılı olan alana girermi vs yarışı izlemeyi bırakıp duster a odaklandım :smiley:.duster bizim aracın önünden park alanına girdi.yarış başladı.araçlar dökülmeye başlayınca dağılma kalabalığına kalmadan çıkalım dedik.biz ayrılmak için hareket ederken dusterda önümüzden çıktı.araba sağlammı ne bozuk yolda iyi gazlıyo derken hız kesip arkamızda kaldı.bu yolda gitmeye kıyamıyor parkura girse nolurdu dedim.ve döndük.burda erkan beyin duster parkurdaydı mesajını okuyunca ilkin yahu beraber çıktık hatta aküsü biten birine yardımcı oldu yazdım.erkan bey krom basamaklı beyaz duster mı dediğinde adam parkurdaymış benle dalga geçiyor diye düşündüm.ve resimler yarış öncesi çekilmiş vs yazdım.
daha sonra erkan beyin mesajlarından birinde gördüğüm kaner beyden detay bilgi alırsınız cümlesi aklıma geldi.kaner beyin duster yükseltme denediğinide biliyodum forumdan.o zaman kaner bey sürücüydü mesajı yazdım.hatta ismi tamamen yanlış telaffuz edip nurullah bey yazdım.erkan beyin kopyalayıp aktardığı mesajlardan birindede -lada forum sanırım-kaner duster la gelecek yazdığını okuyunca araç kaner beyin sizde pazar araştırmasımı yapıyosunuz mesajını yazdım.erkan beyin mesajları biliyorum ama sahibi açıklasın şeklinde gelmeye başlayınca olgun beyin dediği gibi forum dedektifliğine soyunup o modifiye ediyo siz satıyomusunuz da yazdım.duster ı kullanan ilker beyin cevabına kadar gayette iddalıydım

Sizden dedektif olmaz Murat Bey ;D Siz bildiğiniz işi yapın bence ;)

Etiketler

ümiterkan' Alıntı:
Oh ne ala memleket, önce iftira(asılsız isnatta bulunmak) at, sonra özür dile. Yanlış anladığınızı belirtmeme rağmen hala beni ve kaner bey'i farklı iş kollarına sokup çıkardınız, Bugün ben Kaner Bey'e forumdan özelden mesaj attım sizin arkanızdan konuşuluyor diye. Gelin doğruları söyleyin kabilinden. Oturup biraz ağlayın bence ;)
,,

ümit bey sizi suçlamıyorum,ama sağdan soldan kopyaladığınız ve görülüyorki kim kimdir bilmeden buraya aktardığınız mesajlar neydi peki.siz aktardıklarınızı okuyodunuz sanırım.gece yarısı mutabakata vardık siz arac o araç olmayabilir camında bilmemne yok,kaner beyin aracı olduğunu sanmıyorum yazdınız.bide üstüne kaner bey e mesaj attıysanız arkandan konuşuluyo diye?
ben biliyorum araç duster ilker beyin facebookta takip ediyorum deme lütfunda bulunsanız buraya varmazdı bu tartışma.neticede ben bu aracı kaner beymi modifiye ediyoru size cevaben yazdım.siz gerekli açıklamayı kaner uslu yapacak dediğiniz için,siz lada forumdan kaner duster la gelecek mesajını aktardığınız için.ve yapıyorsada bu normal ama ben bunu yapıyorumu kendi söylemeli size söyletmemeli dedim.siz resimlerini aktardığınız aracın ilker beyin aracı olduğunu bilmiyormuydunuz.ilker bey araç benim demek içinmi üye oldu siteye.5 veya 6 cı mesajda araç benim ben parkuru dolaştım yazmış.madem biliyordunuz araç duster test aracı vs bilgilendirmeniz gerekmezmiydi

ümiterkan' Alıntı:
Resimler orjinaldir arkadaşlar. Dacia Duster Türkiye Facebook sayfasında ayrıntılar var. Ayrıca Isoff'da 2 Duster vardı. Yakında ayrıntılar belli olur. Kaner Uslu Bey bu konuda daha ayrıntılı bilgi verebilir.

ümit bey ben size değil kaner bey e özür borçluyum okuyun lütfen

tyt.fan' Alıntı:
ümit bey sizi suçlamıyorum,ama sağdan soldan kopyaladığınız ve görülüyorki kim kimdir bilmeden buraya aktardığınız mesajlar neydi peki.siz aktardıklarınızı okuyodunuz sanırım.gece yarısı mutabakata vardık siz arac o araç olmayabilir camında bilmemne yok,kaner beyin aracı olduğunu sanmıyorum yazdınız.bide üstüne kaner bey e mesaj attıysanız arkandan konuşuluyo diye?
ben biliyorum araç duster ilker beyin facebookta takip ediyorum deme lütfunda bulunsanız buraya varmazdı bu tartışma.neticede ben bu aracı kaner beymi modifiye ediyoru size cevaben yazdım.siz gerekli açıklamayı kaner uslu yapacak dediğiniz için,siz lada forumdan kaner duster la gelecek mesajını aktardığınız için.ve yapıyorsada bu normal ama ben bunu yapıyorumu kendi söylemeli size söyletmemeli dedim.siz resimlerini aktardığınız aracın ilker beyin aracı olduğunu bilmiyormuydunuz.ilker bey araç benim demek içinmi üye oldu siteye.5 veya 6 cı mesajda araç benim ben parkuru dolaştım yazmış.madem biliyordunuz araç duster test aracı vs bilgilendirmeniz gerekmezmiydi

Öncelikle beni yanlış anladığınızı söyleyerek başlıyorum. Kaner Bey'in İsoff'a katılacağını kendi sitelerinden duyduğum için o günkü yarışın akıbetinden ve İsoff'a katılan Beyaz Duster'ın durumundan da en iyi o haberdar olur demek için söyledim. Yani kendisinin de bir Duster'ı var kendi aracıyla o yarışa katılmasa bile orda yarışan Duster'ı görecektir ve ondan bilgi edinmemiz daha doğru olur demek istemiştim. Zaten sonra da belirttim sizin söylediğinizin aksine yarışa katıla beyaz Duster Kaner Bey'in olamaz çünkü onun şekli farklıydı diye. Facebook sayfasından aldığım bilgi ve görseller dışında siteyi yapanı tanımıyordum kesinlikle, Allah'tan nerden duyduysa gelip burada açıklama yaptı da kurtardı bizi. Aracın da test aracı falan olduğunu bilmiyordum, benimki sadece bilgi aktarımıydı kısacası. Malum araştırmacı kişiliğiz ya ;D

ümit bey bence ismini gereksiz konuya taşıdığınız aramızda tartıştığımız konuya dahil ettiğiniz için sizde bir özür borçlusunuz kaner beye.adınızı ben karıştırdım,murat cesur gaza geldi şunu bunu söyledi diye özelden mesaj atmanız da cabası
[/quote]

tyt.fan' Alıntı:
ümit bey bence ismini gereksiz konuya taşıdığınız aramızda tartıştığımız konuya dahil ettiğiniz için sizde bir özür borçlusunuz kaner beye.adınızı ben karıştırdım,murat cesur gaza geldi şunu bunu söyledi diye özelden mesaj atmanız da cabası

Ya anlamak istemiyorsunuz yada başka bir sorun var, Kaner Bey Duster sahibi ve bu sitenin üyesi olarak İsoff'un akıbetini bilir ondan öğreniriz demek istemiştim.

ümiterkan' Alıntı:
Ya anlamak istemiyorsunuz yada başka bir sorun var, Kaner Bey Duster sahibi ve bu sitenin üyesi olarak İsoff'un akıbetini bilir ondan öğreniriz demek istemiştim.

kaner bey online şuanda.sanırım yazılanları okuyordur.konuya dahil olmak cevap yazmak istemediğini söyledi ama benmi sizden sizmi ondan özür dilemelisiniz bir mesaj yazar

tyt.fan' Alıntı:
kaner bey online şuanda.sanırım yazılanları okuyordur.konuya dahil olmak cevap yazmak istemediğini söyledi ama benmi sizden sizmi ondan özür dilemelisiniz bir mesaj yazar

Kaner Bey'i zor duruma sokacak birşey yaptıysam özür dilerim, ama onu zora sokmak bizim ne haddimize, durumu yanlış anlayan sizsiniz Murat Bey

Oh ne ala memleket, önce iftira(asılsız isnatta bulunmak) at, sonra özür dile. Yanlış anladığınızı belirtmeme rağmen hala beni ve kaner bey'i farklı iş kollarına sokup çıkardınız, Bugün ben Kaner Bey'e forumdan özelden mesaj attım sizin arkanızdan konuşuluyor diye. Gelin doğruları söyleyin kabilinden. Oturup biraz ağlayın bence

kaner bey telefonda aradı.eşim dostum rahatsız beni bilerek yada bilmeyerek çok zor durumda bıraktınız dedi.kibar insanmış ümit erkan bana özel mesaj attı haberim oldu demedi.
ben sizdende özür dilerdim.yukardaki cümlelerinizi okuyana kadar.nasıl bir kişilik bozukluğu içerisindesiniz anlayamıyorum.maksadınız ne beni gaza getirip ne geçti elinize.kaner beye özelden mesaj atana kadar kaner bey gibi yapıp özel mesajı bana yazıp telefonda konuşalım bilmediğin yanlış bildiğin şeyler var diyebilirdiniz.ben biliyorum ama söylemem kaner uslu gereken açıklamayı yapar yazdınız ,ben kaner beyi suçladıkça facebookta okudum vs dediniz.ali beyde sordu size çok emin konuşuyorsunuz nerden biliyorsunuz diye.konu gereksiz kaner beyin üzerine gidiyor ben biliyorum alakası yok yazmak yerine kaner beye özelden mesaj atıp bak murat cesur ne diyo yazmışsınız.bunu da marifet gibi üstüne basarak yazıyosunuz

tyt.fan' Alıntı:
Oh ne ala memleket, önce iftira(asılsız isnatta bulunmak) at, sonra özür dile. Yanlış anladığınızı belirtmeme rağmen hala beni ve kaner bey'i farklı iş kollarına sokup çıkardınız, Bugün ben Kaner Bey'e forumdan özelden mesaj attım sizin arkanızdan konuşuluyor diye. Gelin doğruları söyleyin kabilinden. Oturup biraz ağlayın bence

kaner bey telefonda aradı.eşim dostum rahatsız beni bilerek yada bilmeyerek çok zor durumda bıraktınız dedi.kibar insanmış ümit erkan bana özel mesaj attı haberim oldu demedi.
ben sizdende özür dilerdim.yukardaki cümlelerinizi okuyana kadar.nasıl bir kişilik bozukluğu içerisindesiniz anlayamıyorum.maksadınız ne beni gaza getirip ne geçti elinize.kaner beye özelden mesaj atana kadar kaner bey gibi yapıp özel mesajı bana yazıp telefonda konuşalım bilmediğin yanlış bildiğin şeyler var diyebilirdiniz.ben biliyorum ama söylemem kaner uslu gereken açıklamayı yapar yazdınız ,ben kaner beyi suçladıkça facebookta okudum vs dediniz.ali beyde sordu size çok emin konuşuyorsunuz nerden biliyorsunuz diye.konu gereksiz kaner beyin üzerine gidiyor ben biliyorum alakası yok yazmak yerine kaner beye özelden mesaj atıp bak murat cesur ne diyo yazmışsınız.bunu da marifet gibi üstüne basarak yazıyosunuz

Burada yazılanlar bellidir, kimin ne yazdığı nasıl anladığı da. Ben doğruları kendisi söylesin diye Kaner Bey'e mesaj attım çünkü bana inanmıyordunuz, söylememe rağmen beni yanlış anladınız.

üç yüz beş yüz kişinin baktığı konu sayemizde onbinlere vurdu bumuydu amacınız.duster ilker de vahiy yoluyla siteden bugün haberdar olmasa ?nasıl bir raslantıysa biz aracın sahibi kaner beyde ısrar edecektik.ve üzerine basa basa defalarcada yazdım eğer böyle bir çalışma varsa gayet normaldir ama bu tartışmadan o çalışmaya bir fayda olmaz,kim aracı tanıtmak istiyorsa araç benim dese ahlaki olan budur diye

bu arada site admini arkadaşlardan bu tartışma bu seviyeye gelmeden sesi sedası çıkmayan,ben kaner uslu beyi itham edene,benim itham ettiğimi ümit erkan bey kaner beye iletene kadar ortalıkta olmayan bugün ani bir vahiyle site üyesi olup ilk mesajında konuya dahil olan duster ilker bey konusunda lütfen küçük bir ip araştırması vs yapılsın rica ederim.

burda site ilk kurulduğunda site pazarlama amacıyla kullanılmaya çalışıldı.sticer dan para kazanan oldu,modifiyeden aksesuardan kılık kıyafetten.bu gayet normal.ama bir takım yönlendirmeler reklam amaçlı kavga gürültüyede şahit olduk diye yazdım.ve dedimki site bölündü.bu istenmeyen bir yöntem buna girmeyelim böyle bir şey varsa.çay bahçemdemi satıcam 100 milyon zor indirim aldım vs dalga geçen mesajlar yazdınız.üstünede ısrarla iki beyaz araç vardı biri şöle yaptı böle yaptı.
bende sizin gibi takipçiyim-gece 24 civarı cevabınız- iki gün sonra geldi.bu sizi kesmemiş kaner beyi mesajla haberdar ediyosunuz.ve benden özür bekliyosunuz.ben sitenin akıllısı denizlide sanıyodum ama rizede de varmış bravo.ben üzerine basa basa kaner uslu beyden bi kere daha özür diliyorum.sizede iyi sohbetler.daha öncede söylediğim gibi satan berketini alan hayrını görsün.ticaret gayet normal tanıtım gayet normal.

arkadaşlar, kimsenin kötü bir niyeti yok aksine, herkes
çok iyi insanlar, olan olmuş herkes dersini almış,özür dilemiş uzatmanın anlamı yok.
konumuza dönelim duster offroadçı mı değilmi?
bence değil ;D

gonencmete' Alıntı:
Konuyu dagitmak istemem ama Sayin Serkan Efe beyin koydugu resimlerde bir range rover gorunce uzuldum acikcasi, bu araclarin asfalta uyarlanmis hali, Sport, bile ben arazi araciyim diyenlerin tozunu kurutur :smiley: sadece belirtmek istedim. Yeni Cherokee yi de bilmem ama diger resimlere bende katiliyorum. Arazi vitesleri bulunmamakta cunku. Herhangi bir arazi iddialarida yok zaten.Ancak yeni Cherokee de Rock Crawling ve Sand modu olan Range roverlarda gordugumuz yuvarlak tuslu arazi vitesi sistemi mevcut.

http://www.youtube.com/watch?v=K_v_1hu-Fuo

http://www.youtube.com/watch?v=4U-yFmnu0sY

bravo ya kaç derece o

AL1820' Alıntı:
arkadaşlar, kimsenin kötü bir niyeti yok aksine gördüğüm kadarıyla, herkes
çok iyi insanlar, olan olmuş herkes dersini almış,özür dilemiş uzatmanın anlamı yok.
konumuza dönelim duster offroadçı mı değilmi?
bence değil ;D

duster ilker bey çıkacak kayışdağına.ok demiş.belki bu cumartesi çıkar bizde izleriz.kaner beyde metazori bilgilendirildiği konunun finalini izler

murat bey özelden telefonunuz atın cumartesi beraber gidelim
seyretmeye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Kayıtlı Üye Sayımız
166,615
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri