Off Roadçu Duster

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mountaineer16 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,162
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 279,399
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Off Roadçu Duster

TUĞSAN' Alıntı:
Bu kadar tartıştık...Sonuç olarak sanırım hem fikiriz..Duster bir off road aracı olamaz...olması için çok para harcanmalı...off road amacı güden arkadaşların daha farklı araçlara bakmaları daha mantıklı olur.Bunun yanı sıra duster ekonomik uygun fiyatlı gündelik kullanıma uygun bir 4 x 4 tür.kapasitesinden fazlasını beklemek hayal kırıklığına neden olabilir.

+1

Etiketler

TUĞSAN' Alıntı:
Bu kadar tartıştık...Sonuç olarak sanırım hem fikiriz..Duster bir off road aracı olamaz...olması için çok para harcanmalı...off road amacı güden arkadaşların daha farklı araçlara bakmaları daha mantıklı olur.

-1
Bence off-raod'un herkesin kafasında ve beklentilerinde farklı bir tanımı var. Kişiden kişiye değişir...

fbmy' Alıntı:
-1
Bence off-raod'un herkesin kafasında ve beklentilerinde farklı bir tanımı var. Kişiden kişiye değişir...

katılıyorum, kime göre neye göre offroad, benim beklentilerim başka yönde offroad, dağa çıksın zevk aliyim şudur budur, basic düzey sizlere göre belkide..

İlker Bey'in katıldığı ve aracı test ettiği yerlere girince Offroad yapılmıyor mu sanki. Yarışlara katılan Duster Offroad yapmıyor mu sanki, Ne yani şimdi Duster piknik aracıdır mı diyecez.

TUĞSAN' Alıntı:
Bu kadar tartıştık...Sonuç olarak sanırım hem fikiriz..Duster bir off road aracı olamaz...olması için çok para harcanmalı...off road amacı güden arkadaşların daha farklı araçlara bakmaları daha mantıklı olur.Bunun yanı sıra duster ekonomik uygun fiyatlı gündelik kullanıma uygun bir 4 x 4 tür.kapasitesinden fazlasını beklemek hayal kırıklığına neden olabilir.

-1

Tuğsan Bey, Zaten taa başından beridir diyoruz ki çok çok ağır offroad şartları hariç Duster gerçek bir arazi aracıdır, öyle çakma şehir SUV'u falan da değildir. Bu aracı alan bir kişi, başka bir araç almak istemeyip, madem Duster'dan memnunum, neden aracıma birazcık yükseltme veya vinç ve AT-MT lastik takmayayım derse, kusura bakmayın ama gayet doğal olarak bu modifiyeleri yapabilir. Eğer çok ağır offroad yapmak istiyorsa zaten gider başka araç alır. Önemli olan kullandığı aracın sınırlarını bilmek ve o şekilde kullanmak. Aksi halde birisine gidip de Suzuki Vitara al denmez, çünkü daha iyisi var ;)

Duster 4x4 ile yapabilecekleriniz sınırlı olsa da pek çok kişiyi tatmin edecek düzeyde ve haftasonu gezileri için ideal:smiley:
ama yok adrenalın yapacağım derseniz standart bir araca 45bin TL civarı ödeyip bir de her Pazartesi servise sokacaksanız ( mutlaka bi yerler kırılacaktır ) yarı parasına donanımlı ve acımayacağınız bir araç alın derim. Bu arada Kayışdağında nereye çıkılması gerekiyorsa tarifini alayımda haftasonu deneyeyim :smiley:

En başından dediğim gibi araç Deneme aracı olduğu için hasar almaması gerekli ( tek çünkü ) bu sebeple aracı kırmayacak zarar vermeyecek şekilde Kayışdağı değil heryere gitmeye hazırım. Dileyen arkadaşlar ile buluşabiliriz ve eğer onlar beni çekeceklerse ki kaç kere çekildim :smiley: o fotoları da Duster Türkiye sayfasına memnuniyetle koyarım. ( Sayfa reklam için değil sadece zevkine yapılmıştır ) İsoff parkuru da hala Kemer de duruyor dileyen inanmayan varsa orada hem ben hem kendi aracı kullanabilir:smiley:
Kayışdağına tırmananların fotoları varsa çok merak ettim bende görmek isterim :smiley:
denemek eğlenceli olur sanırım........
Aşağıda Erkan Birincinin aracımı çekerken fotosunu da ekliyorum standart lastik ve lastik havaları ile kumsalda battım :smiley:

DSC_0543.jpg

O zaman hafta sonu duster sünnet organizasyonu yapalım kayışdağında. Merak etmeyin İlker Bey kayışdağı kırıcı değil ,pilotaj hatası yapmadıktan sonra! Sadece sağlam dik bir rampa. Müsait olursam bende gelmek isterim...

dusterilker' Alıntı:
En başından dediğim gibi araç Deneme aracı olduğu için hasar almaması gerekli ( tek çünkü ) bu sebeple aracı kırmayacak zarar vermeyecek şekilde Kayışdağı değil heryere gitmeye hazırım. Dileyen arkadaşlar ile buluşabiliriz ve eğer onlar beni çekeceklerse ki kaç kere çekildim :smiley: o fotoları da Duster Türkiye sayfasına memnuniyetle koyarım. ( Sayfa reklam için değil sadece zevkine yapılmıştır ) İsoff parkuru da hala Kemer de duruyor dileyen inanmayan varsa orada hem ben hem kendi aracı kullanabilir:smiley:
Kayışdağına tırmananların fotoları varsa çok merak ettim bende görmek isterim :smiley:
denemek eğlenceli olur sanırım........
Aşağıda Erkan Birincinin aracımı çekerken fotosunu da ekliyorum standart lastik ve lastik havaları ile kumsalda battım :smiley:

İlker Bey, daha önce Mesut Bey 1.3 Terios ile ve başka arkadaşlar da X-trail ile oraya çıkmışlar bilginize, korkulacak bir yer değil yani.

Bahsi geçen yer ile ilgili olarak bakınız:
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=66044.300
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=66044.340
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=34231.0
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=35555.200

Nasıl oraya gidiliyor bilmiyorum, bilen arkadaşlar yardımcı olacaktır

ümiterkan' Alıntı:
Murat Bey benim için söylediklerinden mahcup olmuştur umarım ;D

ben sizin için söylediklerimden değilde KANER USLU bey yazdıklarımdan mahçup olmalıyım.sizin gerekli bilgiyi kaner uslu verecek,daha sonrada kaner pazar günü lada yada duster la gelecek 'copy paste'lerinizden sonra,o günki aracı kaner bey kullanıyordu fikrine vardım ve direk kaner bey duster yükseltme denemişti,o gün aracı kullanan kaner bey di yazdım.kaner bey burda bizim aramızdaki tartışmadan insanlar kendisini arayıp hayırdır duster modifiye işinemi girdin diye sorunca haberdar olmuş.kendisi benim yaptığımı yapıp onu zan altında bırakan mesajlarıma burdan yazarak cevap vermek yerine telefonda gayet centilmence 'konuyla alakam yok,lütfen beni ilişkilendirmeyin,insanlara cevap vermek zorunda bırakmayın' dedi.
dolayısıyla KANER USLU beyden özür dilemek ilk yapmam gereken şey.

ali bey uyarmıştı .murat mahçup olacaksın bekle aracın sahibi araç benim,piste ben girdim diyecektir.fakat ümit erkan ın lada fan sayfasından yaptığı aktarıma bakıp orda kaner uslu adı geçiyo ,kaner bey araba modifikasyonunda uzman,demek işe el attı duster yükseltip pazar günü geldi şeklinde kendi okumamı doğru kabul edip onlarca mesaj yazdım.dolayısıyla kaner beyi alakası olmayan bir konu ile ilişkilendirdim.kimselerin dönüp bakmadığı bir konu başlığı 10 bin izlemeyi bulunca bu yanlış kaner beyi ticari olarak zora sokacak bir şekle girmiş.
gün içerisinde foruma girmediğimden aracın sahibinin çıkıp araç benim pisti ben dödüm açıklamasından haberim olmadı.az önce taner beyle yaptığım telefon görüşmesinde özür diledim.ancak burda forumda üyeler önündede özür diliyorum.daha önceki vakalarda yaşadığımız gibi -özrünüz kafi teşekkür ederim demesine rağmen-kanuni yollar kendisi için açıktır.başka bir marka ile ticari ilişkisini zora sokacak bir duruma yol açtım.burda konu ümit bey ve ben arasında tartışıldı.ümit beyin; biliyorum ama kim söylemem,facebookta gördüm vs mesajlarına hem ümit bey i ticari beklentiniz var,hem kaner bey i operasyon kaner bey yapacak şeklinde bir kannate varmama neden oldu.

tyt.fan' Alıntı:
ali bey uyarmıştı .murat mahçup olacaksın bekle aracın sahibi araç benim,piste ben girdim diyecektir.fakat ümit erkan ın lada fan sayfasından yaptığı aktarıma bakıp orda kaner uslu adı geçiyo ,kaner bey araba modifikasyonunda uzman,demek işe el attı duster yükseltip pazar günü geldi şeklinde kendi okumamı doğru kabul edip onlarca mesaj yazdım.dolayısıyla kaner beyi alakası olmayan bir konu ile ilişkilendirdim.kimselerin dönüp bakmadığı bir konu başlığı 10 bin izlemeyi bulunca bu yanlış kaner beyi ticari olarak zora sokacak bir şekle girmiş.
gün içerisinde foruma girmediğimden aracın sahibinin çıkıp araç benim pisti ben dödüm açıklamasından haberim olmadı.az önce taner beyle yaptığım telefon görüşmesinde özür diledim.ancak burda forumda üyeler önündede özür diliyorum.daha önceki vakalarda yaşadığımız gibi -özrünüz kafi teşekkür ederim demesine rağmen-kanuni yollar kendisi için açıktır.başka bir marka ile ticari ilişkisini zora sokacak bir duruma yol açtım.burda konu ümit bey ve ben arasında tartışıldı.ümit beyin; biliyorum ama kim söylemem,facebookta gördüm vs mesajlarına hem ümit bey i ticari beklentiniz var,hem kaner bey i operasyon kaner bey yapacak şeklinde bir kannate varmama neden oldu.

Hala bana karşı mahcup olmadığınızı rahatlıkla düşününüyorsunuz ya, birşey demiyorum artık.

tyt.fan' Alıntı:
ben sizin için söylediklerimden değilde KANER USLU bey yazdıklarımdan mahçup olmalıyım.sizin gerekli bilgiyi kaner uslu verecek,daha sonrada kaner pazar günü lada yada duster la gelecek 'copy paste'lerinizden sonra,o günki aracı kaner bey kullanıyordu fikrine vardım ve direk kaner bey duster yükseltme denemişti,o gün aracı kullanan kaner bey di yazdım.kaner bey burda bizim aramızdaki tartışmadan insanlar kendisini arayıp hayırdır duster modifiye işinemi girdin diye sorunca haberdar olmuş.kendisi benim yaptığımı yapıp onu zan altında bırakan mesajlarıma burdan yazarak cevap vermek yerine telefonda gayet centilmence 'konuyla alakam yok,lütfen beni ilişkilendirmeyin,insanlara cevap vermek zorunda bırakmayın' dedi.
dolayısıyla KANER USLU beyden özür dilemek ilk yapmam gereken şey.

Oh ne ala memleket, önce iftira(asılsız isnatta bulunmak) at, sonra özür dile. Yanlış anladığınızı belirtmeme rağmen hala beni ve kaner bey'i farklı iş kollarına sokup çıkardınız, Bugün ben Kaner Bey'e forumdan özelden mesaj attım sizin arkanızdan konuşuluyor diye. Gelin doğruları söyleyin kabilinden. Oturup biraz ağlayın bence ;)

duster offroad yaparmı,kayışdağına çıkarmı amaçla başladığımız tartışma 'erkan bey inde gazıyla' kaner beyi, duster ilker beyi haberleri olmayan bir duster kavgasına dahil etmemle sonuçlandı.
ilker bey in burda olanlara finalde iki gün gecikmeyle 'araç benim ,ben parkura girdim parkuru döndüm' açıklamasıyla benim mor t-shirt i giymemle neticelendi.şimdi kaner uslu bey yapıyor diyerek zan altında bıraktığım duster piar ını erkan bey ve benim gayet başarılı yaptığımızı görüyorum.
kaner beye telefonda izah etmeye çalıştığım neden bu çıkarıma vardım konusuna gelirsek:erkan bey pazar isoff ta duster görücüye çıkıyor deyince,zaten epeydir yarış izlemedim,hem duster ı hem eski tüfekleri izlerim,duster ın dökülüşüne şahit olurum fikriyle yarış alanına gittim.yarışan duster olamdığı gibi seyirci dusterda yoktu.seedinglere az bi zaman kala üzerinde 4x4 sticer ı olan beyaz 'meşhur' duster park alanına girdi.acaba kazılı olan alana girermi vs yarışı izlemeyi bırakıp duster a odaklandım :smiley:.duster bizim aracın önünden park alanına girdi.yarış başladı.araçlar dökülmeye başlayınca dağılma kalabalığına kalmadan çıkalım dedik.biz ayrılmak için hareket ederken dusterda önümüzden çıktı.araba sağlammı ne bozuk yolda iyi gazlıyo derken hız kesip arkamızda kaldı.bu yolda gitmeye kıyamıyor parkura girse nolurdu dedim.ve döndük.burda erkan beyin duster parkurdaydı mesajını okuyunca ilkin yahu beraber çıktık hatta aküsü biten birine yardımcı oldu yazdım.erkan bey krom basamaklı beyaz duster mı dediğinde adam parkurdaymış benle dalga geçiyor diye düşündüm.ve resimler yarış öncesi çekilmiş vs yazdım.
daha sonra erkan beyin mesajlarından birinde gördüğüm kaner beyden detay bilgi alırsınız cümlesi aklıma geldi.kaner beyin duster yükseltme denediğinide biliyodum forumdan.o zaman kaner bey sürücüydü mesajı yazdım.hatta ismi tamamen yanlış telaffuz edip nurullah bey yazdım.erkan beyin kopyalayıp aktardığı mesajlardan birindede -lada forum sanırım-kaner duster la gelecek yazdığını okuyunca araç kaner beyin sizde pazar araştırmasımı yapıyosunuz mesajını yazdım.erkan beyin mesajları biliyorum ama sahibi açıklasın şeklinde gelmeye başlayınca olgun beyin dediği gibi forum dedektifliğine soyunup o modifiye ediyo siz satıyomusunuz da yazdım.duster ı kullanan ilker beyin cevabına kadar gayette iddalıydım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Kayıtlı Üye Sayımız
166,615
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri