Off Roadçu Duster

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mountaineer16 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,162
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 270,038
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Off Roadçu Duster

TUĞSAN' Alıntı:
resim ve videoları bekliyoruz...muhakkak video çekin lütfen...çıksada çıkmasada...aracın nerde bayıldığını veya hangi eğimde ne tepki verdiğini görmek isteriz...çıkıyorsa da ne derece zorlandığını görelim yeter....bu arada tyt fanında(murat bey) toyotasını da aynı etapta görmek isteriz.böylece kayış dağı efsanesini daha iyi anlayacağımızı sanıyorum.şimdiden başarılar diliyorum...bizim içinde sucuk yiyin şimdiden afiyet olsun....(en tepede yemek ayrı bir zevk olur kanımca.....)

bizim son çıkışımızın kaydı var.düşündük ekleyelim buraya ama benim özellikle inişteki abuk subuk konuşmalarımı görüntüden ayırma işini beceremedik.cj 8 çıkış videosunda sürücü kuzenim özkan ınki gibi bir kayıtta yeniden yapalım.en azından suzuki çıkıyo tadında bir kayıt

Etiketler

dusterilker' Alıntı:
Az once kandil nedeniyle eski offroad sampiyonu bir arkadasimi aradim ve kendisine Kayisdagindan bahsettim ki Duster araci deneyen biridir ve pazar gunu beni seyretti. Yorumu su oldu CIKAR :smiley:

kimdir tanırmıyız üstad ı

Yarim saat olmasada uzun surdu:smiley: ozellikle dik iniste pek cok arac geri donerken bende mi donsem diye tereddut ettik arkamdan gelen birkac aracin inmesi cesaretlendirdi ama baya bekledim ( konsantre oldum ) ve de ben parkuru gecerken foto ceken arkadasim yaya pesimden geliyordu :smiley: on ve arkan tampon sokulu karter korumasi olsa cok daha suratli gecilebilecek parkur idi....

Isim vermem dogru olmaz :smiley: reklama girmesin :smiley: aracimi sahilde kullanan kendisidir...sonrasinda ufak bir tepeye cikip indi ve pazar gunu parkura girmeden kendisine sordugumda bitirip bitiremeyecegimi ben yaparim seni bilemem dedi ve bende daldim yola :smiley:))

dusterilker' Alıntı:
Isim vermem dogru olmaz :smiley: reklama girmesin :smiley: aracimi sahilde kullanan kendisidir...sonrasinda ufak bir tepeye cikip indi ve pazar gunu parkura girmeden kendisine sordugumda bitirip bitiremeyecegimi ben yaparim seni bilemem dedi ve bende daldim yola :smiley:))

erkan birinci dediyse :smiley: hiç denemiyelim aracı buraya kadar yormayın.orayı en iyi bilen offroadçu nihat bey diye biliyorum.kemal sarıgül de pajerosuyla bir kaç kez değişik yolardan çıkmıştı galiba

Biz gene deneyelim icimizde kalmasin ve de zevkini cikartalim... Mangaldaki sucuk kokusu burnuma gelmeye basladi bile :smiley:Hem sizde artik ikna olmus gibisiniz gule oynaya cikariz tepeye

dusterilker' Alıntı:
Biz gene deneyelim icimizde kalmasin ve de zevkini cikartalim... Mangaldaki sucuk kokusu burnuma gelmeye basladi bile :smiley:Hem sizde artik ikna olmus gibisiniz gule oynaya cikariz tepeye

ben benim dediğim girişten aracınızın girebileceğini bile sanmıyorum.bırakın zirveye çıkmasını:smiley:

dusterilker' Alıntı:
Bu arada butun arkadaslari Dacia Duster Turkiye facebook sayfami begenmeye davet ediyorum... Umiterkan sayfama uye olmasa sizlerle tanisamayacaktim kendisine ayrica tsk ederim
adres linkini yazabilir misiniz?

cem.321' Alıntı:
adres linkini yazabilir misiniz?

az önce al1820 ali beyle telefonda görüştük.aksilik olmazsa mor tişört ben ve ali bey yeditepe üniversitesi önünde olacağız.ali bey mor tşiörtü sizler için bulup gezenbilirin moru olarak sana giydireceğim dedi.t-shirt bulamazsa iniş sonrası İETT garajında yeni mor otobüslerde fotoğraflarız

dusterilker' Alıntı:
Bahsettiginiz girisi tarif edermisiniz ?

pazar günki parkurun tur bitimindeki tırmanışın aynısı.yalnız yarış yapılan yer kumluktu tampon dayadığınızda ufalanıyodu zemin.burası killi sert araçlar ufalanıyo :smiley:sıfırdan iki metreye kısa mesafede yükselen bir rampa 45 derece filan sizin aracın yaklaşması müsait.tam karşıdan diklemesine sokarsanız asfalt yoldan toprak zemine giriş.o rampayı aştığınızda kışın ve son baharda ciddi bir çamur göleti hoşgeldin der misafirine.çok 4x2 pick up mahçup olmuş ordan dönmek zorunda kalmış.şansınıza zemin çok kuru.küçük bir yağmurda bile vıcıklaşan kırmızı bulaşık bir toprağı var kayışdağının.ama dediğim gibi takır takırdır bu ara.kurudur.nisan mayıs yapsaydık ilk söylediğimde çamurda giren araçların açtığı çok derin olamayan yarıklar vardı.haklı olarak kimse duster ına kıyamadı.o zaman çok ısrar ettim hatta mor t-shirt iddası o zaman çıktı

Haftasonu güzel bir etkinlik olacak gibi, bol sucuklu ve fotolu bir etkinlik bekliyoruz sizden ;)

murat bey, mor bulamama ihtimalime karşı gelen arkadaşlarda sizin için large beden bi tişört baksınlar
her ihtimale karşı ;D
tişörtü giyerseniz duster kendinden çok sizin reklamınızı yapmış olacak
ne derler bilirsiniz
reklamın iyisi kötüsü olmaz ;D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,677
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri