tyt.fan
Zirve
Ynt: Off Roadçu Duster
bizim son çıkışımızın kaydı var.düşündük ekleyelim buraya ama benim özellikle inişteki abuk subuk konuşmalarımı görüntüden ayırma işini beceremedik.cj 8 çıkış videosunda sürücü kuzenim özkan ınki gibi bir kayıtta yeniden yapalım.en azından suzuki çıkıyo tadında bir kayıt
TUĞSAN' Alıntı:resim ve videoları bekliyoruz...muhakkak video çekin lütfen...çıksada çıkmasada...aracın nerde bayıldığını veya hangi eğimde ne tepki verdiğini görmek isteriz...çıkıyorsa da ne derece zorlandığını görelim yeter....bu arada tyt fanında(murat bey) toyotasını da aynı etapta görmek isteriz.böylece kayış dağı efsanesini daha iyi anlayacağımızı sanıyorum.şimdiden başarılar diliyorum...bizim içinde sucuk yiyin şimdiden afiyet olsun....(en tepede yemek ayrı bir zevk olur kanımca.....)
bizim son çıkışımızın kaydı var.düşündük ekleyelim buraya ama benim özellikle inişteki abuk subuk konuşmalarımı görüntüden ayırma işini beceremedik.cj 8 çıkış videosunda sürücü kuzenim özkan ınki gibi bir kayıtta yeniden yapalım.en azından suzuki çıkıyo tadında bir kayıt