Off Roadçu Duster

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mountaineer16 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,162
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 270,007
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Off Roadçu Duster

havalrın ısınması parkurların kuruması kullanıcıların at lastiğe geçmesi dişli gezilere ara verdirdi.duster ı sonbahar yağmurlarında şile sofular siltaş parkurunda deneriz.team 34 rescue hizmet için destek verir sanırım.lopeze herkes izlemeye gidemez ama siltaş sofular yola yakın 4x2 duster cılarda gelir 4x4 duster performans izlemeye.şile ye yakın yeşilvadi köyünde duster 4x4 4x2 araçlarla bir buluşma ayarlasak maden ocaklarına giden stablize yollarda softroad denesek derim sonraki adımda
bu arada ilker bey morr tişörte ek olarak duster tanıtımına katkılarımızdan dolayı ümit erkan bey e ve bana birer duster pikes peacs versiyon maket ayarlarsınız artık :smiley:

Etiketler

Aracin icinden cekilmis ve on camin komple su ile kaplandigi bir videom daha var facede beni eklerseniz bulursunuz :smiley: autodrom pisti acildigi 2004 den beri cok fazla gittigim bir yer olmasina ragmen su havuzundan bi kere Koleos ile gecmek disinda tecrubem olmamisti. Motorsporlarina da sadece TOSFED in lisansli gozetmeni olarak katiliyorum :smiley:

dusterilker' Alıntı:
Aracin icinden cekilmis ve on camin komple su ile kaplandigi bir videom daha var facede beni eklerseniz bulursunuz :smiley: autodrom pisti acildigi 2004 den beri cok fazla gittigim bir yer olmasina ragmen su havuzundan bi kere Koleos ile gecmek disinda tecrubem olmamisti. Motorsporlarina da sadece TOSFED in lisansli gozetmeni olarak katiliyorum :smiley:

otodromun arka taraflarında birara zehirli variller bulunduğu için gözden düşen,zamanında wrangler cup yarışlarının yapıldığı ,pazar günki isoff yarış parkurundan hem izlemesi hem dolaşması daha zevkli mükemmel bi alan vardı.belki şu an toplu konut vs dolmuştur.tosfed gözetmeniyseniz sizi erc ve wrc de rahatsız edeceğiz o halde:smiley:

Gecen sene WRC bozgoza etabina da yaris sonrasi standart megane 1.5 dci ile girip yaristaki en kotu dereceden 4 dk fark ile etabi kirik on tamponla tamamlamistim :smiley:
Bu sene islerimin yogunlugundan cok katilamasam da (pazar gunu gozetmen olacagima seyirci oldum) birlikte dilediginiz aktiviteye katilmayi cok isterim :smiley:

dusterilker' Alıntı:
Gecen sene WRC bozgoza etabina da yaris sonrasi standart megane 1.5 dci ile girip yaristaki en kotu dereceden 4 dk fark ile etabi kirik on tamponla tamamlamistim :smiley:
Bu sene islerimin yogunlugundan cok katilamasam da (pazar gunu gozetmen olacagima seyirci oldum) birlikte dilediginiz aktiviteye katilmayi cok isterim :smiley:

şile tarafındaki etapların bir ikisini özel seyirci etabını izledim.en kötü araca + 04.00 yaptıysanız wrc lere +30.00 derece yapmışsınızdır:smiley: ama şileye yakın izlediğim etaplar epey mıcırlı hatta taş topraktı.iyi cesaret göstermişsiniz.tek kırık tamponda az zayiat.

Cmts bende gelmeye çalışacağım.Fakat biraz geç kalabilirim.Özelden kesin gelecek arkadaşlardan biri tel.nosu verirse gelirken arar nerede olduğunuzu öğrenirim. ;)

Siz gelmezseniz mor tişörtler yer değiştirir. Duster satışları bir anda taban yapar. Borsa düşer dolar çıkar. Bir kaç banka fona devredilir. Öte yandan kayığdağı hisseleri zirve yapar. Gelen izleyiciler yönetim istifa diye tempo tutar ve bilet paralarını geri ister.Gelecek sene bile kombine satışlarında beklenen ilgi olmaz. :smiley:

dusterilker' Alıntı:
1 kangal kime yeter :smiley: tam teşekkül gelelim o manzaranın keyfini çıkartalım.... İstanbuldaki ilk Duster partisi olmasa da en keyiflisi olacağına eminim....

iyi ozaman ben 2 kilo kanatta alıyorum :smiley:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,677
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri