Off Roadçu Duster

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mountaineer16 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,162
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 269,976
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Etiketler
Ynt: Off Roadçu Duster

ben offroadcı değilim, ben havacıyım arkadaşlar, yamaç paraşütü yapıyorum en temel düzeyde, bu araç tam boyuma posuma havama uygundur benim için yeterli, aracımı çok seviyorum..Her isteğimi karşılıyor hemde herşeyi..

dusterilker' Alıntı:
wattabe italyan çukuru

http://www.youtube.com/watch?v=laCkhtGsemw

Valla İlker bey, sizi Allah göndermiş, bu kadar zaman nerelerdeydiniz nasıl oldu da bu siteyi duymadıız hayret, ben neler çektim burada Duster'ı önyargılılara anlatmak için, en azından siz çoğu şeyin uygulamasını yapmışsınız, tebrik ediyorum :smiley: bu arada sizin test aracında ESP-ASR var mı? İlker Bey çok kötü bir açık vermişsiniz şimdi söylemeyeyim burdan ;D

Benim test aracim 4x4 laurette look pkt sadece... Gezenbilir sayfasini biliyordum ama taraf olmamak icin girmiyordum facede zevkine yaptigim bir sayfa beni buralara getirdi... Artik burdan Duster kullanicilariyla bulusabiliriz etkinlik gezi yapariz insallah

dusterilker' Alıntı:
Benim test aracim 4x4 laurette look pkt sadece... Gezenbilir sayfasini biliyordum ama taraf olmamak icin girmiyordum facede zevkine yaptigim bir sayfa beni buralara getirdi... Artik burdan Duster kullanicilariyla bulusabiliriz etkinlik gezi yapariz insallah

ESP ve ASR olsaydı mükemmel olurdu, 4 çeker sistemine acaip katkısı var, hele ki askıda kalma durumlarında veya karda ;)

dusterilker' Alıntı:
Kemerburgaza isoff parkuruna geldim denemeye ve video cekmeye sabah yuklerim bakarsiniz tel burda bazen cekmiyor

Hani şu parkurun zorlu yerlerinden resimler ve videolar bekleriz :smiley:

zemin beton, ön lastikler neden tutunmuyor?
1 teker havadayken?

VEEEEE
FİNAL
herkesin merak ettiği yarın canlı canlı görecekleri
MESHUR KAYISDAĞI
ve
DUSTER 4x4 ile ZİRVE :smiley:
aracımı kullanan Ahmet Ünlü arkadaşıma teşekkür ederim.

http://www.youtube.com/watch?v=myOW-Kum7KY

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,677
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

SON KONULAR

Geri