Off Roadçu Duster

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mountaineer16 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,162
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 270,072
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Off Roadçu Duster

ümiterkan' Alıntı:
Ne aracı olduğunu bilmiyorum ama Facebook sayfalarında isoff challenge'ta olacakları yazıyordu ;) Daha önce linkini verdiğim siteden görebilirsiniz.

hava o gün çok rüzgarlıydı ümit bey.söylemişlerdir size.inci akü duster kadar promosyon yapamamış kep dağıttılar.duster akü kablosunu araca bağlarken rüzgar uçurdu kafamdan.duster ın yanına düştü.ona anlatın.külahıma yani....

Etiketler

tyt.fan' Alıntı:
saolun mete bey dustercıların en sevdiği firar yöntemi için kapıyı açtınız:smiley:
ümit bey serkan bey uzuuun uzuuun anlatır size. afiyet olsun.

Muray Bey, devre arasi gosterisi gibi gireyim dedim :smiley: Disardan okumakta olan arkadaslar icin de guzel bi mola olur :smiley:

tyt.fan' Alıntı:
bakın ümit bey .bu site aktarım yaptığınız siteyi yavruladı.sebebi bu kirli piar olaylarıyla başladı.birleri lastik aldım çok harika deyip lastik getirdi.birileri sentetik halat aracı hafifletiyo dedi halat getirdi.kimisi ben aracımı kendim yükselttim oldu dedi araç yükseltme işine girdi.sonunda burası pazarlama sitesi değil denince kavga oldu.ali beyin bu yönlendirmelerle ilgili açtığı bir konu başlığınıda okudum.falanca usta arabalara kanat takıyo deneyin vs şeklinde.kaner beyin kendi lada servisinde duster üzerinde yükseltme yaptığını okudum bir ara.ve siz açıklamayı kaner uslu yapacak dediniz.bunlar copy paste den fazlası.yani bu kadar raslantı duster da oluyo demekki:smiley:

Size görsellerle konuşacaz artık desenize, ;D NivaTr'den alıntıdır

[attachment=1]

NivaTr.jpg

ümiterkan' Alıntı:
Size görsellerle konuşacaz artık desenize, ;D NivaTr'den alıntıdır

[attachment=1]

ben dün kaner uslu dediğimde atıyorsun dediniz.kaner uslunun yaptığı yükseltme ilerde vinçle ilgili piar mı yapıyorsunuz diye sordum.dalga geçmeye kalktınız :smiley:

kaner bey lada servisi lada ile ilgili ilişkisi bozulmasın diye sizin klavyenizdenmi konuşuyor,ilerde duster modifikasyonu ile ilgili kaner uslu adını duyacakmıyız diye sordum.murat bey i kaybettik dediniz:smiley: kaner bey buraya da üye.satılık suzuki parçaları diye yazabildiğine göre duster hazırlıyorum ilgilenen varmı duster modifiyesine talibim der size söyletmeden :smiley:

tyt.fan' Alıntı:
ben dün kaner uslu dediğimde atıyorsun dediniz.kaner uslunun yaptığı yükseltme ilerde vinçle ilgili piar mı yapıyorsunuz diye sordum.dalga geçmeye kalktınız :smiley:

Bu da %60'lık eğim meselesi gibi olmuş, sizin yazdıklarınıza verdiğim cevaba bir daha bakın. Sayfa 45 ;)

tyt.fan' Alıntı:
kaner bey lada servisi lada ile ilgili ilişkisi bozulmasın diye sizin klavyenizdenmi konuşuyor,ilerde duster modifikasyonu ile ilgili kaner uslu adını duyacakmıyız diye sordum.murat bey i kaybettik dediniz:smiley: kaner bey buraya da üye.satılık suzuki parçaları diye yazabildiğine göre duster hazırlıyorum ilgilenen varmı duster modifiyesine talibim der size söyletmeden :smiley:

Kaner Bey'in Duster'ı Beyaz, bizimki siyah :D Ben Rize'de o ise İstanbul'da yaşıyor ;) farklı kişileriz :D

ümiterkan' Alıntı:
Bu da %60'lık eğim meselesi gibi olmuş, sizin yazdıklarınıza verdiğim cevaba bir daha bakın. Sayfa 45 ;)

çok güzel copy paste yapıyosunuz .yorulmiim 45 ci sayfadan copy paste yapın.kusura bakmayın ama bu yarım ağız tavrınız bende bir piar ın içinde olduğunuz zannını uyandırdı.inanasım gelmiyo sıradan bir duster sahibi olduğunuza.karadenizden online duster aktivitesi takibiniz forumlar üzerinden inter aktif bilgi aktarımınız takdire şaian(imlası yanlışsa olgun bey düzeltsin)

tyt.fan' Alıntı:
çok güzel copy paste yapıyosunuz .yorulmiim 45 ci sayfadan copy paste yapın.kusura bakmayın ama bu yarım ağız tavrınız bende bir piar ın içinde olduğunuz zannını uyandırdı.inanasım gelmiyo sıradan bir duster sahibi olduğunuza.karadenizden online duster aktivitesi takibiniz forumlar üzerinden inter aktif bilgi aktarımınız takdire şaian(imlası yanlışsa olgun bey düzeltsin)

Murat: valla eğleniyordum sizin yaptığınız saçmalığı farkedene kadar.size sazan lazım duster satacak biraz modifiye ettirecek.dürüstçe ben dacia satıyorum nurullah beyde yükseltme vinçleme argesini yapıyo bu bizim işimiz deseniz ben bu geyik muhabbetine girmezdim.

Ümit: Psikolojiniz bozulmuş derken tam da bunu kastemiştim Murat Bey, yani ne dediğinizi bilmiyorsunuz, hayal mahsulü şeyler söylüyorsunuz, Söylediğiniz herşey varsayımlara dayanıyor. Forumu birazcık takip etmiş olsaydınız kimin kim olduğunu rahatlıkla öğrenebilirdiniz. Duster kullanıcıları olarak Duster forumunda bulunup konuşmamız ve bilgi aktarımı yapmamız gayet doğal. Buna reklam değil bilgi paylaşımı denir. Bunu anlamak için Einstein olmak gerekmez herhalde

ümiterkan' Alıntı:
Murat: valla eğleniyordum sizin yaptığınız saçmalığı farkedene kadar.size sazan lazım duster satacak biraz modifiye ettirecek.dürüstçe ben dacia satıyorum nurullah beyde yükseltme vinçleme argesini yapıyo bu bizim işimiz deseniz ben bu geyik muhabbetine girmezdim.

Ümit: Psikolojiniz bozulmuş derken tam da bunu kastemiştim Murat Bey, yani ne dediğinizi bilmiyorsunuz, hayal mahsulü şeyler söylüyorsunuz, Söylediğiniz herşey varsayımlara dayanıyor. Forumu birazcık takip etmiş olsaydınız kimin kim olduğunu rahatlıkla öğrenebilirdiniz. Duster kullanıcıları olarak Duster forumunda bulunup konuşmamız ve bilgi aktarımı yapmamız gayet doğal. Buna reklam değil bilgi paylaşımı denir. Bunu anlamak için Einstein olmak gerekmez herhalde

zahmet eder tekrar okursanız nurullah diye yazdığım kısmı hemen sonra kaner uslu olarak değiştirdiğimi görmeniz lazım

tyt.fan' Alıntı:
zahmet eder tekrar okursanız nurullah diye yazdığım kısmı hemen sonra kaner uslu olarak değiştirdiğimi görmeniz lazım

İsime takılmadım zaten ;) Yanlış olan yerler: "ben dacia satıyorum nurullah(Kaner) beyde yükseltme vinçleme argesini yapıyo bu bizim işimiz deseniz"

ümiterkan' Alıntı:
İsime takılmadım zaten ;) Yanlış olan yerler: "ben dacia satıyorum nurullah(Kaner) beyde yükseltme vinçleme argesini yapıyo bu bizim işimiz deseniz"

o kadar canı yürekten bir mücadele veriyosunuzki tek tabanca ve ıvır zıvır aksesuar dış basında duster vs o kadar çok konu başlığı açmışsınızki ümit bey akıllı insan ancak satıyorsa bu kadar katkıda bulunabilir diye düşündüm.kaner bey in duster için bişiler yaptığını okumuştum.ancak ismini yanlış hatırladım yanlış yazdım düzelttim.
kaner beyle çok interaktif bir kontağınız olmalıki daha yarış bitmiş bitmemişti ben buraya beyaz duster akü vs yazdım hemen krom basamaklı olanmı dediniz.o copy paste yaptığınız linklerde kaner bey aküsü biten bir aracı canlandırdım diye yazmışmıydı nasıl bildiniz onu anlamadım

tyt.fan' Alıntı:
o kadar canı yürekten bir mücadele veriyosunuzki tek tabanca ve ıvır zıvır aksesuar dış basında duster vs o kadar çok konu başlığı açmışsınızki ümit bey akıllı insan ancak satıyorsa bu kadar katkıda bulunabilir diye düşündüm.kaner bey in duster için bişiler yaptığını okumuştum.ancak ismini yanlış hatırladım yanlış yazdım düzelttim.
kaner beyle çok interaktif bir kontağınız olmalıki daha yarış bitmiş bitmemişti ben buraya beyaz duster akü vs yazdım hemen krom basamaklı olanmı dediniz.o copy paste yaptığınız linklerde kaner bey aküsü biten bir aracı canlandırdım diye yazmışmıydı nasıl bildiniz onu anlamadım

Kaner Beyle kontak filan kurmadım Murat Bey, kendisini tanımıyorum bile. Bu konudaki bilgileri facebook sayfasından öğrendim, görsellerde gözüküyor herşey zaten. Krom basamaklı dememin sebebi şu; ben de Duster'ın İsoff'a nasıl bir modifiye ile katılacağını merak ediyordum, siz de daha önce bir sürü modifiye ile girer diye sıralamıştınız, facebook'ta aracın halini görünce sizi hayal kırıklığına uğratmak adına krom basamak olayını yazdım ;)

AL1820' Alıntı:
ümit bey, bizde aynı şeyi diyoruz... aracın orda emeklemesi
koştuğu anlamına gelmez koşarsa kırarsınız diyoruz. aynı dil
orası kesin ama hangimiz anlıyor hangimiz anlamazlıktan
geliyor emin değilim.
bu promosyon aracı hakkında bilgi verirmisiniz? aracın sahibi kim sayfayı neden
yapmış vs?
eminim bu konular hakkındada derin bilgi sahibisinizdir.

Ali Bey farklı kulvarlarda koşuyoruz gibi. Ben Duster'ın İsoff yarışından sonra parkura girip parkuru bitirdiğini yazmıştım, siz hala hızdan bahsediyorsunuz. Parkurda tek başına yarışmadı herhalde, sadece parkuru bitirdi.

Araç hakkında pek bilgim yok, facebook sayfasında ne yazıyorsa o, sayfayı da kim yapmış bilmiyorum maalesef.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,678
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR