Off Roadçu Duster

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mountaineer16 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,162
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 279,515
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Off Roadçu Duster

tyt.fan' Alıntı:
beyaz aracı resimleyip size ileten kişi daha iyi anlatamazmı bu linkteki alıntı yerine.gittim gezdim döndüm.bizde ordaydık.ne vakit gezdi.biz başka bi yeremi gitmişiz.araç sürücüsü lütfedip anlatsın.size fısıldayacağına:smiley: arazideyiz üyesi yasaklı gezenbilir üyesimi? kaner bey in duster la ilgili uğraşlarını okuduk.kaner beyse zaten burda izah eder.ne gerek var gizeme.belki yapılan piar bizi gaza getirir satar hurda parça pincik neyimiz varsa gireriz kredi filan alırız bir duster 4x4

Murat Bey'i de kaybettik sonunda ;D ben yazılanı aktardım sadece. Gerisini siz o siteye üye olup, arkadaşa sorabilirsiniz. ;)

Etiketler

ümit bey, şimdi siz bu dusterin oraya gideceğini söylediniz
sonrada haberler verdiniz, nasıl yaptınız bunu?
yani 1. elden duymuş gibi?
arkadaşınızmı?

AL1820' Alıntı:
ümit bey, şimdi siz bu dusterin oraya gideceğini söylediniz
sonrada haberler verdiniz, nasıl yaptınız bunu?
yani 1. elden duymuş gibi?
arkadaşınızmı?

Lütfen Facebook Dacia Duster Türkiye sayfasına bakınız.

ümiterkan' Alıntı:
Murat Bey'i de kaybettik sonunda ;D ben yazılanı aktardım sadece. Gerisini siz o siteye üye olup, arkadaşa sorabilirsiniz. ;)

ümit bey akıllı insansınız ok.ama insana aptal muamelesi yapmayın.duster orda olacak dediniz.ordaydı dediniz resim yayınladınız.dürüst olun sizden istediğim bu.benim bu piar la alakam yok.meraklısıyım face booktan copy paste yaptım deseniz ısrar etmiycem.ama bir bilen olarak konuşuyosunuz.ben ordaydım.aracı gördüm.o kadar emin yazdınızki aracı kullanan yada yanındaki sizsiniz diye düşündüm.ben sadece buraya aktardım deseniz anlarım.ısrarla sağdan soldan bişi aktarıyosunuz

tyt.fan' Alıntı:
ümit bey akıllı insansınız ok.ama insana aptal muamelesi yapmayın.duster orda olacak dediniz.ordaydı dediniz resim yayınladınız.dürüst olun sizden istediğim bu.benim bu piar la alakam yok.meraklısıyım face booktan copy paste yaptım deseniz ısrar etmiycem.ama bir bilen olarak konuşuyosunuz.ben ordaydım.aracı gördüm.o kadar emin yazdınızki aracı kullanan yada yanındaki sizsiniz diye düşündüm.ben sadece buraya aktardım deseniz anlarım.ısrarla sağdan soldan bişi aktarıyosunuz

Haberi aktardığımı anlamanız çok mu zor Murat Bey.

AL1820' Alıntı:
ümit bey, dusterin kafa üstü durduğu yeri düşünün, sonrada dusterin orayı 5 km ile değilde 40-50 ile geçtiğini düşünün
neleri arkasında bırakacağını hayal edin...
bence hem tamponu hem kırılan gururunu hemde off roadçı ünvanını oracıkta bırakır duster.

Bir de 40-50km ile değil de 5km ile oraya girdiğini düşünün, o zaman parkuru bitirebilir Ali Bey ;D Gurur da kırılmamış olur, ters mantık yani ;D

ümiterkan' Alıntı:
Haberi aktardığımı anlamanız çok mu zor Murat Bey.

haber gibi aktarmıyosunuz.farkındasınız sanırım.birinci ağız gibi aktarıyosunuz.daha resimler yokken beyaz araç dediğimde aktarma anında krom basamaklı olanmı dediniz.ben aküsü biten aktarmayı yapan çok çok 8 10 kişi gördü bunubaşka bi beyaz duster daha vardı oysa park halinde.direk krom basamaklıyı sordunuz

tyt.fan' Alıntı:
haber gibi aktarmıyosunuz.farkındasınız sanırım.birinci ağız gibi aktarıyosunuz.daha resimler yokken beyaz araç dediğimde aktarma anında krom basamaklı olanmı dediniz.ben aküsü biten aktarmayı yapan çok çok 8 10 kişi gördü bunubaşka bi beyaz duster daha vardı oysa park halinde.direk krom basamaklıyı sordunuz

Güldürmeyin beni Murat Bey, Facebook sayfasında her türlü bilgi ve görsel var, krom basamağı görmek çok mu zor yahu ;D

ümit bey, yavaş yavaş iyot gibi ortaya çıkıyorsunuz

ümiterkan' Alıntı:
Güldürmeyin beni Murat Bey, Facebook sayfasında her türlü bilgi ve görsel var, krom basamağı görmek çok mu zor yahu ;D

yani o aracın promosyon aracı olduğunu(kapısında kocaman 4x4 yazıyo) ve orda olacağını biliyordunuz.

bakın ümit bey .bu site aktarım yaptığınız siteyi yavruladı.sebebi bu kirli piar olaylarıyla başladı.birleri lastik aldım çok harika deyip lastik getirdi.birileri sentetik halat aracı hafifletiyo dedi halat getirdi.kimisi ben aracımı kendim yükselttim oldu dedi araç yükseltme işine girdi.sonunda burası pazarlama sitesi değil denince kavga oldu.ali beyin bu yönlendirmelerle ilgili açtığı bir konu başlığınıda okudum.falanca usta arabalara kanat takıyo deneyin vs şeklinde.kaner beyin kendi lada servisinde duster üzerinde yükseltme yaptığını okudum bir ara.ve siz açıklamayı kaner uslu yapacak dediniz.bunlar copy paste den fazlası.yani bu kadar raslantı duster da oluyo demekki:smiley:

ümit bey, bizde aynı şeyi diyoruz... aracın orda emeklemesi
koştuğu anlamına gelmez koşarsa kırarsınız diyoruz. aynı dil
orası kesin ama hangimiz anlıyor hangimiz anlamazlıktan
geliyor emin değilim.
bu promosyon aracı hakkında bilgi verirmisiniz? aracın sahibi kim sayfayı neden
yapmış vs?
eminim bu konular hakkındada derin bilgi sahibisinizdir.

Konuyu dagitmak istemem ama Sayin Serkan Efe beyin koydugu resimlerde bir range rover gorunce uzuldum acikcasi, bu araclarin asfalta uyarlanmis hali, Sport, bile ben arazi araciyim diyenlerin tozunu kurutur :smiley: sadece belirtmek istedim. Yeni Cherokee yi de bilmem ama diger resimlere bende katiliyorum. Arazi vitesleri bulunmamakta cunku. Herhangi bir arazi iddialarida yok zaten.Ancak yeni Cherokee de Rock Crawling ve Sand modu olan Range roverlarda gordugumuz yuvarlak tuslu arazi vitesi sistemi mevcut.

http://www.youtube.com/watch?v=K_v_1hu-Fuo

http://www.youtube.com/watch?v=4U-yFmnu0sY

saolun mete bey dustercıların en sevdiği firar yöntemi için kapıyı açtınız:smiley:
ümit bey serkan bey uzuuun uzuuun anlatır size. afiyet olsun.

tyt.fan' Alıntı:
yani o aracın promosyon aracı olduğunu(kapısında kocaman 4x4 yazıyo) ve orda olacağını biliyordunuz.

Ne aracı olduğunu bilmiyorum ama Facebook sayfalarında isoff challenge'ta olacakları yazıyordu ;) Daha önce linkini verdiğim siteden görebilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Kayıtlı Üye Sayımız
166,615
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri