ümiterkan' Alıntı:Duster psikolojinizi bozmuş anlaşılan Murat Bey ;D
tyt.fan' Alıntı:valla eğleniyordum sizin yaptığınız saçmalığı farkedene kadar.size sazan lazım duster satacak biraz modifiye ettirecek.dürüstçe ben dacia satıyorum nurullah beyde yükseltme vinçleme argesini yapıyo bu bizim işimiz deseniz ben bu geyik muhabbetine girmezdim.ama psikolojisi bozuk sizsiniz.boş parkurda resimler çekip performans gibi burda face de yayınlıyorsunuz.bende 20 yaşındayken filan oto showlara gider araçların içinde mankenlerle resim çektirirdim.madem çok sağlam aracınız yarış bitince parkura bir girip turlasaydınız.güneş geç batıyo bugünlerde 6 da start alsanız 20 30 da rahat finiş görürdü küheylanınız.yönteminiz ahlaki değil.siteyi forumu araç tanıtımı aksesuar tanıtımı için kullanmanız.bir sürü konu başlığı açmışsınız.diğer satıcılar gibi telefonum bu ben dacia satıyorum deseniz daha ahlaki olurdu.forumdaki diğer arkadaşlar araçlarını seven araçlarına güvenen insanlar.onlar biliyormu nurulllah beyle yaptığınız piar ı
off road runner' Alıntı:Daha önce yazdığım bir yazıyı bir kez daha hatırlıyorum.
ümiterkan' Alıntı:Psikolojiniz bozulmuş derken tam da bunu kastemiştim Murat Bey, yani ne dediğinizi bilmiyorsunuz, hayal mahsulü şeyler söylüyorsunuz, Söylediğiniz herşey varsayımlara dayanıyor. Forumu birazcık takip etmiş olsaydınız kimin kim olduğunu rahatlıkla öğrenebilirdiniz. Duster kullanıcıları olarak Duster forumunda bulunup konuşmamız ve bilgi aktarımı yapmamız gayet doğal. Buna reklam değil bilgi paylaşımı denir. Bunu anlamak için Einstein olmak gerekmez herhalde
Alper ÖZGÜVEN' Alıntı:Ben yayınladım bu ay içinde Kayışdağın"a çıkan ve inen bir Vitara"yı.20.sayfalardan birinde,bakabilirsiniz Bende iddia ediyorum ki DUSTER oraya önce(bi) çıkar,sonra da iner ve asfalt yola teker koyduğunda kalp krizinden gider.
olguncandan' Alıntı:ÜMİTERKAN, İTİRAF ET, çaktırmadan Duster satıyorsun değil mi?
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Duyduğuma göre bayilik almışsın. Hadi hayırlı olsun.
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Show room da sizin şu çamurlu yoldaki fındık bahçesindeymiş. (Hani geçen gün resimlerini koyduğun) Müşteriler de paçaları sıvayıp Duster'ları görmeye, pardon almaya koşuyormuş. :
bulnes' Alıntı:Ümiterkan arkadaşımız Duster satıyorsa ne güzel işte bizde gider ondan alırız çünkü bize mecburen indirim yapmak zorunda ;D ;D ;D
ümiterkan' Alıntı:;D Kendi aracımı alırken bile 100TL indirim zor aldım, bir de üstüne 4 ay bekledik ;D şaka gibi ;D Ama satıcı olsaydım Gezenbilir üyelerine çok özel indirimler yapardım o kesin ;D