Off Roadçu Duster

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mountaineer16 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,162
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 270,045
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Off Roadçu Duster

haklısınız sorun yok....önemli olan zarar görmesin kimse...biz antalyada hala bekliyoruz dustercı arkadaşları....gelen olursa kamplı ,denizli bir gezi yaparız onlara....

Etiketler

ümiterkan' Alıntı:
Duster psikolojinizi bozmuş anlaşılan Murat Bey ;D

valla eğleniyordum sizin yaptığınız saçmalığı farkedene kadar.size sazan lazım duster satacak biraz modifiye ettirecek.dürüstçe ben dacia satıyorum kaner uslu beyde yükseltme vinçleme argesini yapıyo bu bizim işimiz deseniz ben bu geyik muhabbetine girmezdim.ama psikolojisi bozuk sizsiniz.boş parkurda resimler çekip performans gibi burda face de yayınlıyorsunuz.bende 20 yaşındayken filan oto showlara gider araçların içinde mankenlerle resim çektirirdim.madem çok sağlam aracınız yarış bitince parkura bir girip turlasaydınız.güneş geç batıyo bugünlerde 6 da start alsanız 20 30 da rahat finiş görürdü küheylanınız.yönteminiz ahlaki değil.siteyi forumu araç tanıtımı aksesuar tanıtımı için kullanmanız.bir sürü konu başlığı açmışsınız.diğer satıcılar gibi telefonum bu ben dacia satıyorum deseniz daha ahlaki olurdu.forumdaki diğer arkadaşlar araçlarını seven araçlarına güvenen insanlar.onlar biliyormu kaner uslu beyle yaptığınız piar ı

murat bey yapılanı bende anlamadım, tabiki bir açıklaması vardı ama
o stickerları yapıştırıp o parkurda resim çektirmenin kime ne faydası var anlamıyorum
dediğim gibi futbol sahasına çıkmakla topçu olunmuyor

tyt.fan' Alıntı:
valla eğleniyordum sizin yaptığınız saçmalığı farkedene kadar.size sazan lazım duster satacak biraz modifiye ettirecek.dürüstçe ben dacia satıyorum nurullah beyde yükseltme vinçleme argesini yapıyo bu bizim işimiz deseniz ben bu geyik muhabbetine girmezdim.ama psikolojisi bozuk sizsiniz.boş parkurda resimler çekip performans gibi burda face de yayınlıyorsunuz.bende 20 yaşındayken filan oto showlara gider araçların içinde mankenlerle resim çektirirdim.madem çok sağlam aracınız yarış bitince parkura bir girip turlasaydınız.güneş geç batıyo bugünlerde 6 da start alsanız 20 30 da rahat finiş görürdü küheylanınız.yönteminiz ahlaki değil.siteyi forumu araç tanıtımı aksesuar tanıtımı için kullanmanız.bir sürü konu başlığı açmışsınız.diğer satıcılar gibi telefonum bu ben dacia satıyorum deseniz daha ahlaki olurdu.forumdaki diğer arkadaşlar araçlarını seven araçlarına güvenen insanlar.onlar biliyormu nurulllah beyle yaptığınız piar ı

Psikolojiniz bozulmuş derken tam da bunu kastemiştim Murat Bey, yani ne dediğinizi bilmiyorsunuz, hayal mahsulü şeyler söylüyorsunuz, Söylediğiniz herşey varsayımlara dayanıyor. Forumu birazcık takip etmiş olsaydınız kimin kim olduğunu rahatlıkla öğrenebilirdiniz. Duster kullanıcıları olarak Duster forumunda bulunup konuşmamız ve bilgi aktarımı yapmamız gayet doğal. Buna reklam değil bilgi paylaşımı denir. Bunu anlamak için Einstein olmak gerekmez herhalde

off road runner' Alıntı:
Daha önce yazdığım bir yazıyı bir kez daha hatırlıyorum. :p

Ben yayınladım bu ay içinde Kayışdağın"a çıkan ve inen bir Vitara"yı.20.sayfalardan birinde,bakabilirsiniz ;) Bende iddia ediyorum ki DUSTER oraya önce(bi) çıkar,sonra da iner ve asfalt yola teker koyduğunda kalp krizinden gider. :smiley:

ümiterkan' Alıntı:
Psikolojiniz bozulmuş derken tam da bunu kastemiştim Murat Bey, yani ne dediğinizi bilmiyorsunuz, hayal mahsulü şeyler söylüyorsunuz, Söylediğiniz herşey varsayımlara dayanıyor. Forumu birazcık takip etmiş olsaydınız kimin kim olduğunu rahatlıkla öğrenebilirdiniz. Duster kullanıcıları olarak Duster forumunda bulunup konuşmamız ve bilgi aktarımı yapmamız gayet doğal. Buna reklam değil bilgi paylaşımı denir. Bunu anlamak için Einstein olmak gerekmez herhalde

kaner beyin ismini yanlış telaffuz ettim ama düzelttim.duster yükseltme vinç takma üzerine çalıştığını biliyorum.varsayım değil.üzerinde kör gözüme parmak 4x4 yazan aracı getirip boş parkurda resimlemekmi bilgi paylaşımı.açıkça söyleyin merak etmeyin daha alibeyle tanışamadık.duster pazarına talip değiliz.ali beyin projesi vardı şaka yollu duster modifiye edelim.meğer şaka değilmiş.siz bu piar ın neresindesiniz bilemem.ama hiç ahlaki değil bana sorarsanız.karar duster sahibi olup fanatikçe bize duster savunanların.bana değil onlara açıklayın kim kimdir.kim satıyo kim lastik getirecek kim yükseltecek yani kimler kazanacak:smiley:

Alper ÖZGÜVEN' Alıntı:
Ben yayınladım bu ay içinde Kayışdağın"a çıkan ve inen bir Vitara"yı.20.sayfalardan birinde,bakabilirsiniz ;) Bende iddia ediyorum ki DUSTER oraya önce(bi) çıkar,sonra da iner ve asfalt yola teker koyduğunda kalp krizinden gider. :smiley:

;D

murat bey, dediğiniz gibi olduğunu sanmıyorum,
burda ne güzel sohbet ediyoruz, ever o fecebook sayfasında bişi var
ama bunun yapılması gayet normal, ümit bey sadece o sayfadan fotoğraf koymuş
yoksa kimse bizim işimizi elimizden almıyor ;D rahat olun lütfen
ortaklığımız baki

ÜMİTERKAN, İTİRAF ET, çaktırmadan Duster satıyorsun değil mi?

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Duyduğuma göre bayilik almışsın. Hadi hayırlı olsun.

Show room da sizin şu çamurlu yoldaki fındık bahçesindeymiş. (Hani geçen gün resimlerini koyduğun) Müşteriler de paçaları sıvayıp Duster'ları görmeye, pardon almaya koşuyormuş. ::smiley:

olguncandan' Alıntı:
ÜMİTERKAN, İTİRAF ET, çaktırmadan Duster satıyorsun değil mi?

Duyduğuma göre bayilik almışsın. Hadi hayırlı olsun.

Show room da sizin şu çamurlu yoldaki fındık bahçesindeymiş. (Hani geçen gün resimlerini koyduğun) Müşteriler de paçaları sıvayıp Duster'ları görmeye, pardon almaya koşuyormuş. ::smiley:

Fındık değil de Çay bahçesinden satıyoruz araçları ;D

Ümiterkan arkadaşımız Duster satıyorsa ne güzel işte bizde gider ondan alırız çünkü bize mecburen indirim yapmak zorunda ;D ;D ;D

bulnes' Alıntı:
Ümiterkan arkadaşımız Duster satıyorsa ne güzel işte bizde gider ondan alırız çünkü bize mecburen indirim yapmak zorunda ;D ;D ;D

;D Kendi aracımı alırken bile 100TL indirim zor aldım, bir de üstüne 4 ay bekledik ;D şaka gibi ;D Ama satıcı olsaydım Gezenbilir üyelerine çok özel indirimler yapardım o kesin ;D

ümiterkan' Alıntı:
;D Kendi aracımı alırken bile 100TL indirim zor aldım, bir de üstüne 4 ay bekledik ;D şaka gibi ;D Ama satıcı olsaydım Gezenbilir üyelerine çok özel indirimler yapardım o kesin ;D

:'( :'( :'( :'( :'( Satmıyormuydun, şakamıydı yani :D

4x4 Duster, İsoff yarışından sonra parkura girip tüm parkuru standart hali ile bitirmiş. Valla ben orada değildim, görmedim, izlemedim, söyleyenlerin yalancısıyım ;D

Çamura hasret kalanlar için ;)

http://www.youtube.com/watch?v=f-1nCpLvWao

arkadaşlar, orda araçlar sürat yaptı
dusterin orda kır gezisine çıkması bişi ifade etmez.
tuğsan beyin koyduğu resme bakın öyle karar verin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,678
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

SON KONULAR

Geri