Off Roadçu Duster

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mountaineer16 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,162
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 270,015
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Off Roadçu Duster

TUĞSAN' Alıntı:
2.bu arada önemli olan inmek değil ,çıkmaktır.bir çok resim bayır inerken çekilmiş...torosta iner...ama çıkmak ...bu arada en öndeki beyaz araç benimki..

Ümit bey, şimdi ben anlamadım. Duster çıkmadan mı inmiş :D

Etiketler

TUĞSAN' Alıntı:
ha bu arada yanlış anlamayın dusterı yaparsanız...yükseltirseniz...motoru güçlendirirseniz...bu durumda iş değişir...ancak resimlerde gördüğüm standart hali ile duster bir yere kadar...oda ne kayış dağı nede resimlerdeki yollar...

Sizin Mahindra yapılı galiba Tuğsan Bey, çelik tampon, lastik vs..

bu araç 2,6 turbo dizel motora sahip chip tuning yapılmış donanımlı bir araçtı...bu arada çıkmadan nasıl iniliyor gibi saçma cevaplar yazmayın lütfen eğer çıkarken resimler veya videolar olsaydı öncelikle reklamcı arkadaş o videoları koyardı herhalde ...madem aynı yerden çıkmış....neden sadece iniş o da resim....

TUĞSAN' Alıntı:
bu araç 2,6 turbo dizel motora sahip chip tuning yapılmış donanımlı bir araçtı...bu arada çıkmadan nasıl iniliyor gibi saçma cevaplar yazmayın lütfen eğer çıkarken resimler veya videolar olsaydı öncelikle reklamcı arkadaş o videoları koyardı herhalde ...madem aynı yerden çıkmış....neden sadece iniş o da resim....

Parkur tek gidiş olduğu için olabilir Tuğsan Bey :D Kafa kafaya çarparlar sonra diğer araçlarla ;D

[attachment=1]

inis.jpg

TUĞSAN' Alıntı:

"Saçma laflar" şeklinde kırıcı lafı sehven söylediğinizi düşünüyorum. :mad:

eh dalga geçer gibi çıkmadan inilmesi veya helikopterle bırakılması gibi sözlerde sanırım sizin kaza ile yazmış olduğunuz sözlerdi....yanlış anlamayın duster için hiç bir zaman çok kötü bir araçtır demedim...ancak standart hali ile yani yükseltilmeden veya chip tuning yapılmadan yada bazı modifikasyonlardan geçmeden off road yapabilecek kapasitede bir araç olduğunu düşünmüyorum.biz 3'' yakın yükseltme ile bile altını vurduğumuz olmuştur.demir tamponu tepe çıkarken yada inerken yükseltmeye rağmen kaç kere toprağa sürterek geçtim hatırlamıyorum.bu tür tecrübelerden sonra dusterın standart hali ile off road için hazırlanmış parkurlarda tampon kırmadan veya sürtmeden geçebileceğine inanmak mümkün değildir.

Kırmayalım birbirimizi şu Duster olmasaydı bu kadar hoşsohbet ortamı nereden bulacaktık. eminim sohbete katılmayıp sadece takip eden daha çoktur topikte . Benim gibi mesela.

Hatırlayın bir aralar moda şuydu, Duster'dan arazi aracı mı olur ?, şimdi standart hali ile offroad yapamaz yükseltip iyi bir lastik olursa olur, şekline döndü ;D Neden Duster başlığı altında yazan internet offroadçuları aklıma geliyor da, hey gidi hey ;D bazı şeylere gülüyorum ve zamana bırakıyorum ;)

Amaç kırmak değil doğru bilgi vermek....şimdi resimlere bakıyorsunuz off road pistinde standart bir duster...ve tüm pisti bitirmiş gibi abartılı pozlar...tamam resimler güzel ama bilmeyen veya deneyimsiz arkadaşlara yanlış örnek oluyor...bu tarz resimlere güvenip standart araçlarla dalıyorlar off roada sonra araba kırılıyor servisler bayram ediyor...en azından yükseltilmiş veya tampon takılmış bir araç olsa derim ki araç çarpsada kırsada girmiş piste helal olsun...yahu standart hali toyota,jeep veya patrol bile bu tür yollarda zarar görür kaldıki daha alçak olan duster...

TUĞSAN' Alıntı:
eh dalga geçer gibi çıkmadan inilmesi veya helikopterle bırakılması gibi sözlerde sanırım sizin kaza ile yazmış olduğunuz sözlerdi....yanlış anlamayın duster için hiç bir zaman çok kötü bir araçtır demedim...ancak standart hali ile yani yükseltilmeden veya chip tuning yapılmadan yada bazı modifikasyonlardan geçmeden off road yapabilecek kapasitede bir araç olduğunu düşünmüyorum.biz 3'' yakın yükseltme ile bile altını vurduğumuz olmuştur.demir tamponu tepe çıkarken yada inerken yükseltmeye rağmen kaç kere toprağa sürterek geçtim hatırlamıyorum.bu tür tecrübelerden sonra dusterın standart hali ile off road için hazırlanmış parkurlarda tampon kırmadan veya sürtmeden geçebileceğine inanmak mümkün değildir.

Ben "Duster çıkmadan mı inmiş" dedikten sonra gülücük simgesi koyarak şaka yaptığımın anlaşıldığını düşünüyordum.

TUĞSAN' Alıntı:
Amaç kırmak değil doğru bilgi vermek....şimdi resimlere bakıyorsunuz off road pistinde standart bir duster...ve tüm pisti bitirmiş gibi abartılı pozlar...tamam resimler güzel ama bilmeyen veya deneyimsiz arkadaşlara yanlış örnek oluyor...bu tarz resimlere güvenip standart araçlarla dalıyorlar off roada sonra araba kırılıyor servisler bayram ediyor...en azından yükseltilmiş veya tampon takılmış bir araç olsa derim ki araç çarpsada kırsada girmiş piste helal olsun...yahu standart hali toyota,jeep veya patrol bile bu tür yollarda zarar görür kaldıki daha alçak olan duster...

biz pazar günü 12 16 arası yarış alanındaydık.seyirci araçları izlemek için bile parkura sokulmadı.muhtemel perşembeden sonra cumartesiye kadar pist hazırlanırken çekilmiş resimler.pazar 12 gibi seeding turları atılırken geldi resimdeki araç.16 gibi bizim arkamızdan çıktı.park alanında bir tur attı.kalan bi araca elk bağlantısı yaptı.muhtemel 2 3 cm bir yükseltmesi var.standart bir araç vardı sticersiz.standart derken sanırım 4x2 idi.parkurun start sonrası rampayı çıkmış sanırım foto o alan.inişte 10 11 ci kapı civarı yada pite iniş olabilir.ne kadar dikkatli inildiği belli etekleri bırakmamak için.ama o araç bırakın yarışmayı o parkurda bir tur atsın ömrüm boyu duster reklamı yaparım.100 bin usd lik buggy çamurda askıda kaldı.kenan çarpışanın pajero tempoyu kaldıramadı.4 dakika civarı tur döndü araçlar duster 20 dakikada dönsün başarıdır

burdaki ali cengiz oyunu tam emin olmamakla birlikte sanırım şu.esas işi lada servisi olan bir offroad sever duster üzerinde deneyler yapıyor.fakat kendini çok ortaya çıkartmıyor.duster kullanıcısı ve satıcısı arkadaşlar üzerinden bir piar çalışması yapıyor.ben bu filmi site çıktığından beri bir kaç kere gördüm.ilkin suzukilerde becce kiti çıkana kadar birtakım çakma uygulamalar yapıldı.şasiye get koyarak amortisör kulelerine get koyarak bir takım tecrubeler edindiler.şimdi pickup yükseltcek tanıtımı yaptılar.burdaki olaydada bu koku var.bizde eğlenelim derken bu piar çalışmasına alet edildik.150 200 tıklanan bir konu başlığı 10 bini gördü.pike peaks için 850 hp bir araç hazırlanıyormuş.çok uğraşırsanız banu alkana da şarkı söyletirsiniz.bu kadar elektroniğin mekaniğin zirve yaptığı dönemde zor değil.dönüp dolaşıp aynı yere geliyoruz.yüzkseltir uygun lastik takılırsa vs.

ümit bey resimlerinizi gördüm.çok güzel geziler yapmışsınız.ama gördüğüm kadarı ile çok zorlayıcı parkurlar değilmiş.zira öyle olsaydı.çekim yapan araçlardan en az birinde vinç olurdu.belki ben göremedim.ayrıca off roada çıkan her kes bilirki çekilmek eninde sonunda kaçınılmazdır bu yüzden herkesin çeki halkaları açıktadır.olmayanlarında araziden çıkana kadar öne vidalanan çeki demirlerini sökmez.sizin resimlerde böyle bir şey yok maşallah duster her yerden geçmiş...bu durben söylediğimin arkasındayım...dusterdan off road aracı olmaz...bunun bir sebebi var....çünkü dusterı off road aracı yapabilmek için harcanacak para ile bir duster daha alınır....sonuçta para harcadıktan sonra torosta arazi aracına döndürülebilir.benim olumlu olarak yazdığım cümleler madem aracı bu şekilde kullanmaya uygun görüyorsunuz en azından bazı iyileştirmeler yapın ki zarar görmeyin diyedir.

tyt.fan' Alıntı:
burdaki ali cengiz oyunu tam emin olmamakla birlikte sanırım şu.esas işi lada servisi olan bir offroad sever duster üzerinde deneyler yapıyor.fakat kendini çok ortaya çıkartmıyor.duster kullanıcısı ve satıcısı arkadaşlar üzerinden bir piar çalışması yapıyor.ben bu filmi site çıktığından beri bir kaç kere gördüm.ilkin suzukilerde becce kiti çıkana kadar birtakım çakma uygulamalar yapıldı.şasiye get koyarak amortisör kulelerine get koyarak bir takım tecrubeler edindiler.şimdi pickup yükseltcek tanıtımı yaptılar.burdaki olaydada bu koku var.bizde eğlenelim derken bu piar çalışmasına alet edildik.150 200 tıklanan bir konu başlığı 10 bini gördü.pike peaks için 850 hp bir araç hazırlanıyormuş.çok uğraşırsanız banu alkana da şarkı söyletirsiniz.bu kadar elektroniğin mekaniğin zirve yaptığı dönemde zor değil.dönüp dolaşıp aynı yere geliyoruz.yüzkseltir uygun lastik takılırsa vs.

Duster psikolojinizi bozmuş anlaşılan Murat Bey ;D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,677
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri