tyt.fan
Zirve
Ynt: Off Roadçu Duster
hakemler işi biliyomuş.etapları wx 80 le izlemişler
hakemler işi biliyomuş.etapları wx 80 le izlemişler
tyt.fan' Alıntı:isoff challenge yarışında giden görenlerin yalancısıyım.duster utandırmış beni.şov yapmış.dizel motorun avantajını göstermiş.helal olsun valla . .
ümiterkan' Alıntı:Duster İsoff'da parkuru ağlatmış ;D Üstelik araç fabrikasyon Duster ;D
tyt.fan' Alıntı:fabrikasyon iki duster vardı.seyretmeye gelmişler.biri yoldan biraz daha bozuk otopark alanına inip aküsü biten bir araca yardım etti.4x4 duster beni hayrete düşürdü.bir el arabası filan toprak birikintisi üzerinden geçti.ağzım açık kaldı.arkadaşın ikazıyla kapattım.erken ayrıldık.bizle beraber duster 4x4 te yola düştü.biz mt lastik tıngır mıngır gidiyoduk.duster dip gaz çıktı yola .sonra dikiz aynasında kayboldu sanırım emanetin canı tez olur diye sürücü dikkatli sürmeye karar verdi.yarışan duster yoktu.olamazdıda.eşyanın tabiatına aykırı.ben bu parkuru ilk kez gördüm.buggy 'can tahincioğlu' için tasarlanmış sanki tamamen sürate yatkın.startın hemen peşine bide aşağıdaki su geçişinden sonraki rampalar hariç bıdı bıdısı yoktu.tahincioğlu tur bindirerek giderken çukurun içinde bi yerde askıda kaldı.çarpışantürk arabasını haklayınca seyredecek bişi kalmadı.tam çıkıyoduk xj 4 lt ile tınkır 'inciakü mavi araç'koptu gidiyo alır diye düşündük.buggy kendini kurtardı.baja yarışlarındaki buggy ler gibi rampalardan zıplayarak çıkıyo.yere vurduğunda altında mıknatıs var gibi yere yapışıyo.dönüşlerde lastiklerin viraja dönüşü filan akla zarar bi araç.sonunu seyretmedik çıktık.inci akü sponsorlu necmi usta yapımı pajero kazanmış galiba
ümiterkan' Alıntı:Yan basamaklarda krom boruları olan fabrikasyon Duster olması Murat Bey'i üzmüş olmalı, bir sürü modifiye saymıştı üstelik ;D
tyt.fan' Alıntı:centilmen bi insan olması ,duster cıların hurda dediği bi arabaya kan vermesi hoşuma gitti.krom basamaklıydı evet.bir duster daha vardı 4x4 müydü bilmiyorum.ama parkur duster için çok çok zordu.kimse yokken gezdirmeli.hızlı sarıp seyretmeli duster ı o parkurda.linklerini vardiğiniz roll barlı duster lar içinde zor o parkur görmüşsünüzdür.pacerolar rangerover ler bile şişti. herkese tahincioğlu buggy si verilse o zaman adil olur yarış.startta çıkışta ilk rampaya 300 500 metre önde geldi.ilk turun bitiminde sonuncuya tur bindirdi.tanıyan varsa selçuk malik akkafaya birileri rica etsin.tahincioğlunu zorlasa akkafaların ford motorlu buggysi zorlar
ümiterkan' Alıntı:Duster'la ilgili görüşlerinizde değişiklik var mı Murat Bey, hala kayışdağına çıkamaz mı diyorsunuz ;D
tyt.fan' Alıntı:düşününce ;burda offroad çı duster başlıklı bi topic açmanızı ,duster propagandanıza bizi alet etmenizide pek ahlaki bulmadım.ben duster satıyorum kendimde duster kullanıyorum vs bi tiyo verseydiniz duster için yaptığınız piar a menfi müspet katkıda bulunmazdım.alanada satanada hayırlı olsun diye bi site geyiği var.alan hayrını satan bereketini görsün.dusterla ilgili zaten bana söz düşmez ama bi dahada duster için klavyemi yormam.size pazarola.....