Off Roadçu Duster

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mountaineer16 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,162
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 270,015
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Off Roadçu Duster

bence artık dustercilere bırakın meydanı , nede olsa benim arabam değil kırar kırar yaptırırlar paraları bol onların . kendimi ne zorlayacağım dusterin offroad aracı olamacağını anlatırken. BANANE ! isterseniz amuda kaldırın bu fikrin değişmez. selametle

Etiketler

ben bir tane toros getireyim 2 sinide lifte alalım bakalım , torosun bağlantı noktarı dusterden daha sağlamdır . eskiden arazi aracımı vardı ? eskiden toros - kartal - 12tsw vardı. halende var. bu araçlar eskimiyor duster aynı muameleyi görse hali nice olur kaldıki siz offroadtan söz ediyorsunuz... araç sizin isterseniz yakın , harf offroad çu land cruiser pajero patrol defender ciler ne karışırki size.nede olsa servis faturalarını siz ödüyorsunuz.

Ümit bey,
Duster yarışmadığına ve parkura da geç geldiğine göre bu resimler
sizin elinize nasıl geçti?

Resimler orjinaldir arkadaşlar. Dacia Duster Türkiye Facebook sayfasında ayrıntılar var. Ayrıca Isoff'da 2 Duster vardı. Yakında ayrıntılar belli olur. Kaner Uslu Bey bu konuda daha ayrıntılı bilgi verebilir.

Duster'ın Isoff Challenge 2011 görüntüleri burada

http://www.facebook.com/pages/Dacia-Duster-Türkiye/169076076486680?ref=ts

[attachment=1]

dusterisoff.jpg

birileri reklamı iyi yapıyor....sanırım siteye araç satan bir arkadaş karışmış...şişiriyorda şişiriyor...genede takdir etmek lazım reklam tarzı ve resimler gayet iyi....biraz saf olsak yiyeceğiz...ama genede şunu söylemekte fayda var...duster düşündüğümüz kadar kötü değil....söylendiği kadar iyi değil....ama genede yapılı abileriyle resim çektirmek,iyi bir taktik...bazıları yapar ya ünlülerle foto çektirip çok iyi arkadaşız diye evlerinin baş köşesine resmi koyarlar.görende bir şey sanar.işte bu aracı abartanlarda bu hesaplar peşinde...umarım yeni başlayacak arkadaşlar bu duruma kanmaz...araştırmadan almaz....sonuçta dusterın kabilyeti belli(hafif arazi ),yapabilecekleri belli(tutumlu bir motor),fazlasını beklememek lazım(kayış dağına çıkmak)(tyt fan murat beye selam olsun diye)...

TUĞSAN' Alıntı:
birileri reklamı iyi yapıyor....sanırım siteye araç satan bir arkadaş karışmış...şişiriyorda şişiriyor...genede takdir etmek lazım reklam tarzı ve resimler gayet iyi....biraz saf olsak yiyeceğiz...ama genede şunu söylemekte fayda var...duster düşündüğümüz kadar kötü değil....söylendiği kadar iyi değil....ama genede yapılı abileriyle resim çektirmek,iyi bir taktik...bazıları yapar ya ünlülerle foto çektirip çok iyi arkadaşız diye evlerinin baş köşesine resmi koyarlar.görende bir şey sanar.işte bu aracı abartanlarda bu hesaplar peşinde...umarım yeni başlayacak arkadaşlar bu duruma kanmaz...araştırmadan almaz....sonuçta dusterın kabilyeti belli(hafif arazi ),yapabilecekleri belli(tutumlu bir motor),fazlasını beklememek lazım(kayış dağına çıkmak)(tyt fan murat beye selam olsun diye)...

şaka gırgır takılıyoduk tuğsan bey.gelen olsa bana kayışdağı iki adım ama maksat eğlence benim için.ticari değil.facebook sayfasına da eğim %60 yazmış zatı muhterem.adama ya dayak yememişsin ya sayı saymayı bilmiyosun derler.abrams tank belki çıkabilir %60 eğim.ama anlaşılan sadece araziye değil konuyada fransız dostlarımız

tyt.fan' Alıntı:
şaka gırgır takılıyoduk tuğsan bey.gelen olsa bana kayışdağı iki adım ama maksat eğlence benim için.ticari değil.facebook sayfasına da eğim %60 yazmış zatı muhterem.adama ya dayak yememişsin ya sayı saymayı bilmiyosun derler.abrams tank belki çıkabilir %60 eğim.ama anlaşılan sadece araziye değil konuyada fransız dostlarımız

Okuduğum kadarıyla 60 derece yazıyor sitede, %60 ile 60 derece aynı olmasa gerek ;) Sağır duymaz uydurur olmuş biraz ;D

Kaynak: http://www.facebook.com/pages/Dacia-Duster-Türkiye/169076076486680?ref=ts

off road runner' Alıntı:
Önüne gelen Duster'a laf atıyor. Atıyor da, biz bu laf atan arkadaşların hiç birinin Kayışdağına çıkış görüntülerini görmedik. Belki başka yerlerde yayınlamışlardır. Lütfen bizi araştırmakla uğraştırmasınlar da, Kayışdağı'na çıkış görüntülerini burada yayınlasınlar. Ama şöyle güzelce kendi araçları anlaşılsın. Ya da artık Duster'a laf atmasınlar, konuşmasınlar. Yoksa artık biz onlara takılmaya başlarız ;)

Daha önce yazdığım bir yazıyı bir kez daha hatırlıyorum. :p

ümiterkan' Alıntı:
Okuduğum kadarıyla 60 derece yazıyor sitede, %60 ile 60 derece aynı olmasa gerek ;) Sağır duymaz uydurur olmuş biraz ;D

Kaynak: http://www.facebook.com/pages/Dacia-Duster-Türkiye/169076076486680?ref=ts

doğrudur %60 değil 60 derece. yaklaşma açısı nedir aracın. burnunu kurtardıktan sonra karın açısı nedir.40 da 60 yakındır 59 da. biz kimseye bişi ıspat peşinde değildik.tez sizindi siz ıspat edecektiniz diğer arkadaşada yanıtım.pazar günü 20 yaşlarında araçları izledik.bi iki tanede tarihi eser vardı hatta.kendine güvenen çıksaydı arenaya.biz izleyiciyiz, izlerdik

1. resim çökmüş bir yolu aşarken antalya imecik yolu...yanlış olmasın sadece off road yapacağımız bölgeye gidiyoruz.

IMG_0572.jpg

TUĞSAN' Alıntı:
1. resim çökmüş bir yolu aşarken antalya imecik yolu...yanlış olmasın sadece off road yapacağımız bölgeye gidiyoruz.

Tuğsan Bey oradan MT lastikli Toros bile geçer ;D

2.bu arada önemli olan inmek değil ,çıkmaktır.bir çok resim bayır inerken çekilmiş...torosta iner...ama çıkmak ...bu arada en öndeki beyaz araç benimki..

KAR RESÄ°MLERÄ° (11).jpg

haklısınız torosun geçmesi normal problem...duster ne yapar...ya altını vurur ya kıçını...sizede düşenleri toplamak kalır...

ha bu arada yanlış anlamayın dusterı yaparsanız...yükseltirseniz...motoru güçlendirirseniz...bu durumda iş değişir...ancak resimlerde gördüğüm standart hali ile duster bir yere kadar...oda ne kayış dağı nede resimlerdeki yollar...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,677
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri