Off Roadçu Duster

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mountaineer16 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,162
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 270,057
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Off Roadçu Duster

AL1820' Alıntı:
arkadaşlar, orda araçlar sürat yaptı
dusterin orda kır gezisine çıkması bişi ifade etmez.
tuğsan beyin koyduğu resme bakın öyle karar verin

Sadece sürat değil Ali Bey, 19 araç katılmış. 10 araç finish görebilmiş ;)

Etiketler

sizce niye böyle oldu?
sebebi;
kıyasıya bir yarış oldu, herkes rakibini geçebilmek için aracının
limitlerini zorladı, bilirsiniz bir yeri 5 km ile geçmekle 50-60 la geçmek arasında
çok fark vardır...
fanatik futbol taraftarı gibisiniz her şeyi kendi lehinize yorumluyorsunuz ;D

AL1820' Alıntı:
sizce niye böyle oldu?
sebebi;
kıyasıya bir yarış oldu, herkes rakibini geçebilmek için aracının
limitlerini zorladı, bilirsiniz bir yeri 5 km ile geçmekle 50-60 la geçmek arasında
çok fark vardır...
fanatik futbol taraftarı gibisiniz her şeyi kendi lehinize yorumluyorsunuz ;D
19 araçtan 10'u finish görebilmiş sizce ne anlama geliyor Ali bey.

TUĞSAN' Alıntı:
ümit bey resimlerinizi gördüm.çok güzel geziler yapmışsınız.ama gördüğüm kadarı ile çok zorlayıcı parkurlar değilmiş.zira öyle olsaydı.çekim yapan araçlardan en az birinde vinç olurdu.belki ben göremedim.ayrıca off roada çıkan her kes bilirki çekilmek eninde sonunda kaçınılmazdır bu yüzden herkesin çeki halkaları açıktadır.olmayanlarında araziden çıkana kadar öne vidalanan çeki demirlerini sökmez.sizin resimlerde böyle bir şey yok maşallah duster her yerden geçmiş...bu durben söylediğimin arkasındayım...dusterdan off road aracı olmaz...bunun bir sebebi var....çünkü dusterı off road aracı yapabilmek için harcanacak para ile bir duster daha alınır....sonuçta para harcadıktan sonra torosta arazi aracına döndürülebilir.benim olumlu olarak yazdığım cümleler madem aracı bu şekilde kullanmaya uygun görüyorsunuz en azından bazı iyileştirmeler yapın ki zarar görmeyin diyedir.

hatırladım abi , çekile çekile bir hal olmuştum ;D yükseltmede yoktu üstelik standart hali ile bir defasındada arkası kaydı balçığa girdi tam imeciğin en dik yerinde , sonra turuncu 4wd arıza lambası yandı önler devreden çıktı 1 kilometrede 5-6 kere çekilmiştim sonra tepede beklerken stop ettim çalıştırdım düzeldi ;D

IMG_0285.jpg

http://www.dailymotion.com/video/xizkzo_mvi-0289_sport

birde bu var

http://www.dailymotion.com/video/xizkos_mvi-0290_auto#from=embed

ümit bey, dusterin kafa üstü durduğu yeri düşünün, sonrada dusterin orayı 5 km ile değilde 40-50 ile geçtiğini düşünün
neleri arkasında bırakacağını hayal edin...
bence hem tamponu hem kırılan gururunu hemde off roadçı ünvanını oracıkta bırakır duster.

Bir videoda benden ;D
http://www.metacafe.com/watch/yt-ZAkTwlrI6SA/from_20www_metacafe_com_201866662_8439241_11_1_flv/

ümiterkan' Alıntı:
4x4 Duster, İsoff yarışından sonra parkura girip tüm parkuru standart hali ile bitirmiş. Valla ben orada değildim, görmedim, izlemedim, söyleyenlerin yalancısıyım ;D

duster yarıştan sonra mümkün değil o parkuru tamamlayamaz.parkura girebileceğini sanmam.çünki araçlar start tan sonraki ilk lump u çok oymuştu.dar bir geçiş kaldı orayıda buggy ve xj haricinde herkes hizalayıp kaptırıp çıkıyodu.bence sizi konuşturan kimse kendi yazsın olanları.kulaktan kulağa oynatmasın size.resimler parkur hiç kullanılmadan oyulmadan önce çekilmiş.gizem yaparak sizin klavyenizden konuşan kimse bize anlatsın.biz ordaydık.duster la beraber çıktık ordan.sonra kıyamadı araca yol çok fazla delik deşikti tın tın geliyodu otobana doğru.
duster o parkuru -standart suzukiler 4 4.30 dk döndü- yarım saatte dönsün saygı duyacağım.ona ağır gelecek iki ciddi uzun rampa ,2 3 ciddi tırmanma,buggynin geçe geçe oyduğu sonra kendide askıda kaldığı bir su geçişi vardı.o beyaz duster 4x4 ü kullanan sizin üzerinizden konuşan kimse o anlatsın.korkmasın çalışmadığı yerden sormıyacağız

AL1820' Alıntı:
murat bey, öyle bir şey olduğunu sanmıyorum

ümit erkan üzerinden konuşan vantrlog cesaretini toplayıp duster ı ben kullanıyorum.uygun bi düzlük bulursam resimleyip 90 derecede aracım diyene kadar duster efsanesi ni biz geveliycez:smiley:
kendine güveni yokki süvarinin atına nasıl güvensin ben yaptım oldu işte ıspatı desin

ümit bey gelince bunlara bir açıklık getirecektir, murat bey
bence mahçup olmamak için burda durun

AL1820' Alıntı:
ümit bey gelince bunlara bir açıklık getirecektir, murat bey
bence mahçup olmamak için burda durun

valla ben mahçup olacağım bişi yapmıyorum.araçla oraya gelip boş parkurda resimleyip ümit bey üzerinden siteye yükleyen kişi mahçubiyetini aşsın.ümit bey üzerinden konuşmasın.ümit beyde çay bahçesindemi fındık bahçesindemi akademik hayatındamı dacia ile ekonomik bir bağım yok gönül bağım ondan bu çabam desin.boş parkurda aracı resimleyip parkurda iki duster vardı diye feyk haber yapan mahçup olsun.ben çiğ yemedimki karnım ağrısın.duster parkura çıkıyo dediler gittik fidanlarım susuz kaldı ona yanarım:smiley: buggy izledik duster yerine offroada doyduk o kazancımız.süper bir araç izledik .

tyt.fan' Alıntı:
duster yarıştan sonra mümkün değil o parkuru tamamlayamaz.parkura girebileceğini sanmam.çünki araçlar start tan sonraki ilk lump u çok oymuştu.dar bir geçiş kaldı orayıda buggy ve xj haricinde herkes hizalayıp kaptırıp çıkıyodu.bence sizi konuşturan kimse kendi yazsın olanları.kulaktan kulağa oynatmasın size.resimler parkur hiç kullanılmadan oyulmadan önce çekilmiş.gizem yaparak sizin klavyenizden konuşan kimse bize anlatsın.biz ordaydık.duster la beraber çıktık ordan.sonra kıyamadı araca yol çok fazla delik deşikti tın tın geliyodu otobana doğru.
duster o parkuru -standart suzukiler 4 4.30 dk döndü- yarım saatte dönsün saygı duyacağım.ona ağır gelecek iki ciddi uzun rampa ,2 3 ciddi tırmanma,buggynin geçe geçe oyduğu sonra kendide askıda kaldığı bir su geçişi vardı.o beyaz duster 4x4 ü kullanan sizin üzerinizden konuşan kimse o anlatsın.korkmasın çalışmadığı yerden sormıyacağız

Arazideyiz sitesinden alıntıdır

[attachment=1]

arazideyiz.jpg

Ben aşağıdaki resimlerde bulunan hiç bir aracın ağır offroad yapıcağına inanmamaktayım bu araç markaları daha da çoğaltılabilir, zaten yapılan araçlar popüler kültürün bir uzantısı,başka birşey değil..Zaten bu araçlarla sağlam offroad yaparsanız aklınızdan yada paranızdan şüphe etmeniz gerekiyor ama şuda var, duster'ın parçası ucuz olduğundan bu araçlada ağır offroad yapabilirsiniz,paranız varsa, zevk meselesi tabi.

2011-jeep-grand-cherokee-1.jpg

Land_Rover2.jpg

x5.jpg

124771-porsche-cayenne-yakalandi--4.jpg

audi-q7-v12-tdi.jpg

audi-q7-v12-tdi.jpg

ümiterkan' Alıntı:
Arazideyiz sitesinden alıntıdır

[attachment=1]

beyaz aracı resimleyip size ileten kişi daha iyi anlatamazmı bu linkteki alıntı yerine.gittim gezdim döndüm.bizde ordaydık.ne vakit gezdi.biz başka bi yeremi gitmişiz.araç sürücüsü lütfedip anlatsın.size fısıldayacağına:smiley: arazideyiz üyesi yasaklı gezenbilir üyesimi? kaner bey in duster la ilgili uğraşlarını okuduk.kaner beyse zaten burda izah eder.ne gerek var gizeme.belki yapılan piar bizi gaza getirir satar hurda parça pincik neyimiz varsa gireriz kredi filan alırız bir duster 4x4

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,678
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR