Off Roadçu Duster

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mountaineer16 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,162
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 269,955
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Off Roadçu Duster

mountaineer16' Alıntı:
tamam arkadaşlar deneme fırsatı olanlar denesin kar yağdığında arkadaşımdan alıcam aynı güzergahta çekip eklerim buraya

Merakla bekliyoruz...

Etiketler

305101.JPG

Alınmaya gerek yok abicim çeker koyarsınız bende selam dururum ama yolun dışında karın içinde yani off road kısmında olsun aracınız on road değil saygılarımla.

Bence aracın ön tarafına büyükçe bir kepçe monte edilerek yapılabilir bu 80 cm'lik kar olayı. Olmayacak iş değil ;)

alınmak filan yok arkadaşım mesajı iyi okuyun ama yolda 80 cm kar vardı diyorum yararak gittik bursaya yağan ilk karda resimlerini çekicem kısmetse ölmez sağ kalırsak.
video çekemem canon350 de video özelliği yok .

Abicim bak senin heyecanını anlıyorum karda iyi performans almışsın ama göreceye açık bir konuda hala iddia ediyorsun arkadaşınızın Dacia Duster ını bir metre al ölçün bir arkadaşım karda kalmış defender le o resime bir bak kar yüksekliğine sonra sana kısacık bir ip ucu vereyim

Burada sana mesaj yazan arkadaşlarımın off road donanımlı araçları var ve onlar yükseltilmiş araçlar onlar ki biz karda kaldık bu benzeri bir iş için özel aparatla karı sağlı sollu KÜRÜYECEK bir donanımdan bahsetmiş ki 80 cm kar yarılmaz lastik boyundaki kar için yararak geçmekten bahsedilir nedeni lastiklerin kar ortamına göre ince olmasıdır ama sen lastik ebatı 16 inch yaklaşık 46.5 cm olan Duster ın 80 cm karı yardığını hala iddia ediyorsun ki 80 cm denemek neredeyse 1 metre demek sizin Duster da palet olsa üstünden gidersin karın bu nasıl bir yarma motor gücüdür.
Söylediklerimizde sağ duyulu olalım biz Duster ı da eleştirmedik ama sen kalktın yerlerdeyim dedim diye beni hedef aldın buna gerek yokki seninki biraz avcı olayı oldu 80 cm kar senin aracın farlarını kapatıyor o kadar kar için anca sana kürüyücü bir sistem lazım olur onuda senin 105- 110 bg lik standart donanımlı duster kar içinde 2 metre itemez. Güzel abicim ben 1.85 boyundayım bir takıntım yok ama ölçüp biçmek lazım

böyle bir şey olmalı olmalı ki önünde sürekli gidebilsin :D

kar küreyici.jpg

Önüne kar atma makinasıda koysanız o araç 80 cm karda 1 metre gidemez...

:D belki gider bak bu resimdeki ATV ler içinmiş ATV motoru bunu itebiliyorsa Duster da bir şeyler yapar ama konu saptı benimki sadece
masum bir latife amacım kimseyi aracını yermek değil yanlış algılanmasın sakın kalp kırmaya değil sohbet bilgi alışverişine buradayız Ancak şimdi dikkatimi çekti vinç ve lastik lazım :D

kar kürüyücü atv için.jpg

Kilitli difransiyelli gerçek 4x4 aracın gidemediği bir yolda SUV kategorisinde ki bi aracın "bu araç 80 cm. (ısrarla 80 cm. yalnız:smiley: ) karda 1 mt. bile gidemez" demek,
"Arkadaşlar daha yeni deyip offroad tanımı yapmak" ne alakaysa...
"Acayip acayip arabalarin resimlerini koyup mutlu olmak."

Bence mantıksız.

Sapla samanı karıştırmaya devam... Bu konu böyle daha uzar gider. Dusterla ilgili her konu açıldığında şunu yapamaz bunu yapamaz. Eee adam yaptım diyo. Yok yapamaz;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,677
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri